• 9.375.064 stemmen

A Better Way to Die (2000)

Actie / Thriller | 96 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Scott Wiper

Met onder meer: Andre Braugher, Joe Pantoliano en Natasha Henstridge

Plot A Better Way to Die

De overwerkte Boomer geeft zijn baan als agent op. Hij wil zich toeleggen op de belangrijke dingen des levens. De rust waar hij zo naar verlangt, wordt hem echter niet gegund. Boomer wordt per ongeluk aanzien voor een overheidsagent die op de hielen wordt gezeten door een wraakzuchtige maffiabaas.

avatar van voomzap

voomzap

Behoorlijk vlot en maf avontuur. Alleen al de openingscene met een agent die niet wil laten blijken dat hij nerveus is tijdens een infiltratie gevolgd door een nogal brute scene wekt meteen sympathie voor wat komen gaat. Remmen los.

Soms is de balans wat zoek en staat de teller iets te veel op zwarte komedie. Tegelijk zijn de dialogen geweldig en wordt er meedogenloos bloed vergoten. Duidelijk geinspireerd door Tarantino en ook duidelijk gesinpireerd door NY Politie-films uit de jaren 70. Over het geheel zeer de moeite waard... een plezierige zit!

avatar van e_tns

e_tns

ik vond deze film niks aan . vage film . het begint van de hak op de tak.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een redelijke actiefilm van en met Scott Wiper. Deze naam zal niet direct een belletje laten rinkelen, maar het resultaat is niet zo heel slecht.

Op sommige momenten is het camerawerk te gehaast. Verder had het verhaal in mijn ogen beter gekund. Toch is de film niet saai dankzij een aantal redelijke actiescènes.

2,5 *