• 9.371.614 stemmen

A Better Way to Die (2000)

Actie / Thriller | 96 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Scott Wiper

Met onder meer: Andre Braugher, Joe Pantoliano en Natasha Henstridge

Plot A Better Way to Die

De overwerkte Boomer geeft zijn baan als agent op. Hij wil zich toeleggen op de belangrijke dingen des levens. De rust waar hij zo naar verlangt, wordt hem echter niet gegund. Boomer wordt per ongeluk aanzien voor een overheidsagent die op de hielen wordt gezeten door een wraakzuchtige maffiabaas.

avatar van dope

dope

• 20054 stemmen

Goeie aktiefilm! Ook met (kleinere) rollen voor Lou Diamond Philips, Joe Pantoliano en Natasha Henstridge. Deze film vind ik een stuk beter dan de gemiddelde aktiefilm en ook voor de 3e keer heb ik me goed geamuseerd!

avatar van djelle

djelle

dope schreef:

Volledig akkoord. Er werd redelijk goed geacteerd, het verhaal was wat slapper maar de schietscenes waren in orde, en die maakten alles goed. Actiefilm in de pure betekenis van het woord. Ze zouden er meer moeten maken als deze.

avatar van Leno

Leno

Ik vond de hoofdrolspeler niet best acteren (Scott Wiper) en het verhaal is matig en op een gegeven moment heb je het wel gezien.

Verder waren de actiescenes wel aardig en de bijrolspelers eveneens. 2.5*

avatar van hansbreda

hansbreda

Zonder verwachtingen begonnen aan deze film, maar hij viel me 100% mee. Natasha Henstridge was weer erg lekker. 3.5 *

avatar van Julie

Julie

deze film heeft mee heeft me totaal niet geboeid

ik had echt zin om deze film uit te zetten na een tijdje, maar ik kan toch moeilijk over deze film oordelen als ik het maar half gezien heb

(en ik kan er ook niet tegen als ik het einde niet weet, ook al is de film slecht)

nouja een 2* voor de moeite

avatar van stinissen

Gewoon een lekkere aktie film die net boven het gemiddelde uitkomt.

avatar van Icer

Icer

Film uit de grabbelbak voor weinig.

Ik had nog nooit van de film gehoord dus je weet niet waar je aan begint. Het viel in ieder geval niet tegen.

Het is wel zo dat in deze film vele cliches worden gebruikt, zoals het onsnappingluik in de kelder, de ijzeren spies aan de paal, de mooie dames etc, maar aan de andere kant vallen er weer onverwachte slachtoffers. Niet iedereen maakt het einde van het verhaal mee. Dus enigzins voorspelbaar, maar met een paar verassingen.

Het is niet echt ijzersterk allemaal, maar toch genoeg voor een voldoende. Een 6.

***

avatar van gauke

gauke

De samenhang (scenario) is niet altijd even logisch en het plot is behoorlijk aangedikt, waardoor deze actiethriller soms op een soap lijkt. Maar het op zichzelf dynamische verhaal is gemakkelijk te volgen en herbergt naast enkele goede actiescènes de nodige ontploffingen, schietpartijen en bloed. Bovendien kost het geen moeite om je met de hoofdpersoon te identificeren, al hebben we het allemaal al eens eerder gezien. De cast is van een redelijk niveau.

avatar van voomzap

voomzap

Behoorlijk vlot en maf avontuur. Alleen al de openingscene met een agent die niet wil laten blijken dat hij nerveus is tijdens een infiltratie gevolgd door een nogal brute scene wekt meteen sympathie voor wat komen gaat. Remmen los.

Soms is de balans wat zoek en staat de teller iets te veel op zwarte komedie. Tegelijk zijn de dialogen geweldig en wordt er meedogenloos bloed vergoten. Duidelijk geinspireerd door Tarantino en ook duidelijk gesinpireerd door NY Politie-films uit de jaren 70. Over het geheel zeer de moeite waard... een plezierige zit!

avatar van e_tns

e_tns

ik vond deze film niks aan . vage film . het begint van de hak op de tak.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een redelijke actiefilm van en met Scott Wiper. Deze naam zal niet direct een belletje laten rinkelen, maar het resultaat is niet zo heel slecht.

Op sommige momenten is het camerawerk te gehaast. Verder had het verhaal in mijn ogen beter gekund. Toch is de film niet saai dankzij een aantal redelijke actiescènes.

2,5 *