Guest House Paradiso (1999)
Genre: Komedie
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Adrian Edmondson
Met onder meer: Rik Mayall, Adrian Edmondson en Vincent Cassel
Releasedatum: 16 december 1999
Plot Guest House Paradiso
"Pay to check in... pray to check out!"
In het slechtstlopende hotel van Engeland zorgen Ritchie Twat (Rik Mayall) en Eddie, of liever Edward Elizabeth Ninglebubba (Adrian Edmondson), voor de dagelijkse (ab)normale gang van zaken. Ritchie is de manager die niets doet en Eddie is degene die geen functie heeft maar alles doet. Daarnaast is er een kok en een vermist (vermoedelijk dood) hulpje. Soms komen er gasten, zoals een typische Engelse familie, een diva die haar beste tijd gehad heeft en een pasgetrouwd stel, maar de mannen hebben meestal met elkaar te maken. Dit zorgt voor vele absurde en idiote situaties, waaraan de gasten niet kunnen ontkomen.
Richie
Gina Carbonara
Mr. Nice
Mrs. Nice
GFM
Stem verlaagd naar 3*, ik kijk eigenlijk alleen maar het eerste uur, die is superhilarisch (in mijn ogen dan) alleen het einde heb ik niet een keer gehaald zonder te spoelen.......
Wat een dramatisch slechte film zeg. Ik dacht altijd van mezelf dat ik humor had, blijkbaar niet
Tijdens de hele film heb ik waarschijnlijk 1 keer gelachen en 2 keer een vage glimlach gehad. Droevig!! 1,5*
Eraser
Vind er weinig aan 1 keertje gelachen en een glimlachje maar verder...het einde is al helemaal slecht. 2*
Hoewel ik fan van de Bottom-afleveringen ben, moest ik na het terugzien van dit werkje toch ècht m'n eerder uitgebrachte stem verlagen (nu: 2*). Tjongejongejonge... Wat een slechte film!!! Maar eerlijk is eerlijk; ik lag toch opnieuw een paar keer dubbel van lachen.
Boy28
Ik heb erg gelachen om deze film. Alleen moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik toen redelijk wat biertjes op had.
Jammer dan dat ze hem niet eens met oudjaar uitgezonden hebben.Dan heb ik altijd een fles champagne op.Nu heb ik hem gezien,dus nu weet ik wat er komt.
Boy28

Bij sommige wil ik maar al te graag een Candle in the eye doen.
Of een potlood in je neus frotten
Justice4All
Na het kijken van deze film wil ik een "Candle in the eye"
davidov
dat is dus zo mooi van deze film en de serie, net als je denkt hoe debiel zijn die 2, dan weten ze nog net iets pijnlijkers en onverwachters te doen
ook ipv na elkaars hoofd 20x ingeramd te hebben en te denken *goh dit schiet niet op, misschien kunnen we het beter uitpraten* nee....dan gaat hij liever de ander in zn ballen trappen, omstebeurt 10x....
TheMaestro
Mwooaahh, de film heeft niet zo'n lekker tempo als de Bottom series. Die zijn echt strak en goed. Toch vond ik de film best het aankijken waard. Er zaten een aantal goed grappen in en ik heb regelmatig flink gelachen... Ik geef hem een 3,5
homerjay
Niet altijd even leuk, maar zeker wel een paar goeie grappen. 2,5 *
djelle
Inderdaad. Jammer dat het soms echt wel niet lachwekkend overkwam. Maar sommige dingen zijn wel plezant. 2,5*
rubs
ik zet nooit de dvd af tenzij de beeld kwaliteit slecht is maar ik lach de helft van de tijd dubbel ( hoewel wel met wat drank op dan maar dat maakt niet uit )
Remi
Zij zijn zo grappig
Ik kijk ook al hun shows.
T_fuckin_montana
Ze zijn echt geniaal...
...in bottom, voor een complete film vind ik dit te weinig inhoud hebben, het gaat na 3 kwartier vervelen, dan ken ik de grappen wel. 2.5*
Chainsaw
Zó idioot, fout en slecht dat het gewoon weer leuk begint te worden. Heb niets met de serie, maar de film wist redelijk op de lachspieren te werken. Lang niet alle grappen slaan aan, maar bepaalde momenten en typetjes zijn toch goed voor een paar kleine lachbuien. Gewoon idioot over-the-top vermaak.
3 sterren.
FillumGek
Ik heb echt erg gelachen om deze film! Hun 2 zijn echt gewoon zo ontzettend bot enz en ook in de serie Bottom...geniaal:D
maurice74
Die Tom & Jerry-grappen werken toch beter in afleveringen van zo'n 30 minuten, hoewel die ook vaak aan de lange kant waren.
Ravenstein
Mayall en Edmondson heb ik graag bezig gezien in The Young Ones, The Dangerous Brothers en in iets mindere mate Bottom, maar deze film is barslecht. In het begin zitten er nog enkele grappige stukken in, maar Guest House Paradiso wordt steeds maar zwakker en zwakker.
Ik vond sommige afleveringen van Bottom al iets te langdradig, maar dit is ronduit saai.
SuperSideSwipe
Bottom is een van mijn favoriete komedies. Dat over de top geweld en schelden is werkelijk genieten. En deze film kan het niveau van de serie net niet evenaren, maar het blijft zeer en zeer grappig!
3,5
Rancid
Ben een grote fan van Bottom en ook deze film is waanzinnig lachen geblazen. Leve Eddie Hitler en Richard Richard! En de engelse humor an sich.... 3,5*
Ziggy007
Ik heb de film zelfs uitgezet. Zo slecht vond ik het.
maar dan wel stemmen hè...
Poisonthewell
Leuk tussendoortje. Heb toch volop kunnen lachen om de grove humor. En leuk even Simon 'Shaun' Pegg langs te zien komen. 3*
MondoGenerator
als echte fan van "Bottom" vond ik deze film eigenlijk tegenvallen! maar na een jaartje teruggezien en is toch waanzinnig leuk vind ik!
justR
Tsja de serie Bottum is toch wel stukken beter dan deze film , maar vond het niet slecht dus 3 sterren is het nog wel waard.
film_kaza
Geen goeie of grappige film. Ze doen gewoon zo gestoord dat het niet grapig meer is. Ook een stom einde.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Blackadder Back & Forth
Komedie / Historisch, 1999