Genre: Familie / Komedie
Releasedatum: 9 oktober 1997
Bekijk via Disney+
Plot George of the Jungle
"Watch out!"
George zit als baby in een vliegtuig dat crasht in de jungle. Hij wordt geadopteerd door een wijze aap. Ursula Stanhope, een Amerikaanse vrouw van adel, wordt tijdens een safari door George van de dood gered, en hij neemt haar mee naar de jungle. Als ze gevonden worden neemt Ursula George mee naar de Verenigde Staten.
George of the Jungle
Ursula Stanhope
Lyle van de Groot
An Ape Named 'Ape' (stemrol)
Kwame
Thor
Beatrice Stanhope
Arthur Stanhope
Max
Betsy
TragieStar.*
Een best aardige film.
Ook deze film keek ik vroeger wel honderd keer achter elkaar. Beetje overdreven maar wel vaak gezien
Nu best overdreven, nep en slecht geacteerd. Maar toch nog een best aardige film.
Je geniet er nog steeds van.
movie acteurs
Leuke film.
Vroeger keken we hem best vaak en het blijft een leuke film. Voor de rest niet echt speciaal maar toch een 3,5.
Rizz
Leuk voor kinderen, kan me herinneren dat ik hem erg vermakelijk vond destijds.
c4ssh3rn
Vroeger heel veel gekeken. Vond hem toen geniaal nu vind ik hem leuk.
*film fan*
best een grappig film, leuk voor kinderen.
heb me wel mee vermaakt.
deel 2 is iets minder helaas
dominion
Zeker een erg leuk kinderfilmpje.
Had deze toen ik nog jong was heel vaak gezien.
Ook een stuk beter dan het overbodig vervolg.
Wordt ook gewoon leuk geacteerd door Brendan Fraser.
Maar verder gewoon heel erg simpel maar zeer vermakelijk.
Zit ook een beetje jeugdsentiment in en verveelt nooit op een luie zondag middag.
riesma
1 ster voor de 'buttflap'. Verder nergens leuk.
tristanrc1
Stiekem vond ik dit gewoon een leuke film, ondanks de flauwe humor. Maar alleen omdat Brendan Fraser erin speelt, en die zie ik toch het liefst gekke bekken trekken onzin grappen maken. Het vervolg 'George of the jungle 2' vergeet ik het liefst.
Nigelwestland
Leuke film. Ik heb genoten maar niet de alle beste film. Ik heb deze daarom maar 1 keer gekeken
Verschrikkelijke komedie waar je met plaatsvervangende schaamte naar zit te kijken. Totaal geen charme aanwezig, ongelofelijk druk en nog dommer dan dumb & dumberer (moest dat mogelijk zijn). Voor liefhebbers van bananenschilhumor, maar mijn ding toch niet.
MovieHolic
Wauw, onvoorstelbaar zo slecht!! Niks maar dan ook compleet niks klopt, te kinderachtig voor woorden! Bah.
alexspyforever
De tune "George of the Jungle, watch out for that tree" is nog best lollig, maar voor de rest is hier dus niets leuks aan. Humor is zelfs nog beneden kinderniveau. Wie graag de hoofdacteur what's his name halfnaakt ziet rondhuppelen, dan is de film voor jou.
Als je een parodie op Tarzan wilt zien, kijk en luister dan naar de clip van Toybox - Tarzan & Jane. Veel leuker.
Iron Maiden
Die schaamteloze NL-synchronisatie blijft genieten, ik heb deze film vroeger ontelbare keren op video gezien en kan George dan ook niet meer objectief beoordelen.
E. Zandman
Vanwege de aap genaamd aap en de onverwachte Jane Goodall grap op het einde... toch nog 2 punten. Greets....
maurice32
Zo slecht dat het weer goed wordt , heb me toen kapot gelachen ?
de Vis
Vroeger als kind helemaal grijs gedraaid.. kan er nu met mijn eigen zoontje ook nog dubbel om liggen...
Alexjc
Ik heb in tijden niet zo moeten lachen. Eigenlijk een hele onozele en flauwe film, maar o zo leuk gebracht.
Deze film mag je natuurlijk niet series nemen, maar heeft ontzettend veel humor.
Dat deze film een beoordeling van 2.42 op Moviemeter heeft gekregen is mij echt een raadsel.

George of the Jungle 2
2003

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

The Mask of Zorro
Actie / Avontuur, 1998

The Gods Must Be Crazy
Komedie, 1980
afrikasan francisco, californiëgorillaleeuwvertellingferal childtarzanjunglebreaking the fourth wallverliefd wordentalking to animalsdamsel in distresscomedy of errorsaccident prone