Genre: Familie / Komedie
Releasedatum: 9 oktober 1997
Bekijk via Disney+
Plot George of the Jungle
"Watch out!"
George zit als baby in een vliegtuig dat crasht in de jungle. Hij wordt geadopteerd door een wijze aap. Ursula Stanhope, een Amerikaanse vrouw van adel, wordt tijdens een safari door George van de dood gered, en hij neemt haar mee naar de jungle. Als ze gevonden worden neemt Ursula George mee naar de Verenigde Staten.
George of the Jungle
Ursula Stanhope
Lyle van de Groot
An Ape Named 'Ape' (stemrol)
Kwame
Thor
Beatrice Stanhope
Arthur Stanhope
Max
Betsy
Jordy
Vermakelijke film. Fraser is leuk als klungerige anti-Tarzan, en de film heeft een paar zeer komische momenten. 3 sterren.
met het meest aanstekelijk intro-muziekje uit de filmgeschiedenis:
"George , George, George of the Jungle, watch out for that tree... BAF!"

Blindfold
De film vond ik trouwens erg melig (om voor de grap ook iets ontopic in dit topic te zetten)
Ruudos
Erg grappige film.
Jammer dat je geen plaatje hebt van de Nederlandse videohoes, die zijn soms moeilijk te vinden.
Indybart
ik heb deze film in nederlandse versie gezien toen ik 10 was ofzo, en toen vond ik em al flauw. deze is niet leuk!
narva77 (crew films)
Jawel deze is weer wel leuk, lekkere anti-held. Is volgens mij een beetje cult geworden of niet?
sn@ke
- 2077 berichten
Zeer leuke film met grappige dieren en een grappig hoofdpersonage. Brendan Fraser leeft zich in z'n rol en hij komt zeer komisch over. De film bevat genoeg originaliteit en humor om te boeien.
Sjan
Erg flauwe film met té kinderachtige grappen, effecten en geluidjes. Viel me tegen, ik had leukere grappen verwacht. 2*
Moviestar
Zonde dat Brendan Fraser af en toe (george of the jungle, monkeybone, blast from the past) de verkeerde films kiest want hij kan wel goed acteren vind ik (mummy 1 en 2).
Eveline65
Ben het niet met jullie eens hoor. Heb hem 3 sterren gegeven, vond het een leuke, pretentieloze film
Cheetah
Weten jullie toevallig wie dat liedje zingt als ze gaan dansen bij het open vuur en tijdens de bruiloft ?
Remi
Goeie film en grappige film. ***
grappig wel, maar goed...
Bioscoopfilm
Echt lol eeste klas, begint je wel te vervelen na een paar keer, maar de eerste keer was geweldig. De stem die meepraat is uitmuntent goed (z'n commentaar niet zijn klank) en de personages hebben alle hun domme acties. Heerlijke film die je lang bij zal blijven. Toppie! 4
The One Ring
Flauwe, maar ook soms grappige tekenfilm. Ik ontken niet dat ik een paar keer heb moeten lachen. Een meesterwerk is het echter bij lange na niet.
XfofaXX
Een heel leuke film, vol met simpele humor. Moesten de onnozele geluidjes alleen zijn weggelaten...
AHWA
Ontstellend slecht. Geen een keer gelachen. Te flauwe en slappe humor, nou ja, pogingen tot humor.
Angrod_Pallanén
Dat ik hier nog niet op gestemd had.
Een van de beste humorfilms die ik ken. De voice-over is hilarisch, de personages melig en de theme aanstekelijk. Geweldige humor.
LittleBox
Mijn dochter van 2 vond de apen en de olifant leuk. Vooruit, een 1,5 daarom.
Captain Pervert
Best een droge kinderfilm, met als hoogtepunt dat hij een paar Nikes meeneemt.
2.5 sterren
film_kaza
ik vond het wel een geinige film, vooral omdat brendan erin speelde.
3,5 sterren
Ronnievb
Ik kon me toen ik 11 was en de film zag al een breuk lachen om hoe stom deze film wel niet is. Kan dan ook niet begrijpen waarom hij een felbegeerde plaats in de floptop100 ontbeert. Dit stukje Tarzan krijgt van mij welgeteld 1 ster.
mr.gaunt
indertijd kwam ik niet meer bij van het lachen bij deze film
ik weet nog dat ik enorm moest lachen tijdens een boksmatch fzo
rubberboom altijd handig bij worstele
of zoiets

George of the Jungle 2
2003

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Eight Below

The Mask of Zorro
Actie / Avontuur, 1998

The Gods Must Be Crazy
Komedie, 1980
afrikasan francisco, californiëgorillaleeuwvertellingferal childtarzanjunglebreaking the fourth wallverliefd wordentalking to animalsdamsel in distresscomedy of errorsaccident prone