Genre: Thriller / Drama
Met onder meer: Michael Douglas, Demi Moore en Donald Sutherland
Releasedatum: 12 januari 1995
Plot Disclosure
"Sex Is Power."
Als het bedrijf gaat reorganiseren, verwacht de gelukkig getrouwde computerexpert Tom Sanders een flinke promotie. De baan gaat echter naar een vrouw, Meredith Johnson, met wie hij vroeger een relatie had. Meredith wordt Toms baas en is vastbesloten om het te gaan maken binnen het bedrijf. Ook wil ze de relatie weer oppikken. Tom kan haar bijna niet weerstaan, maar wijst haar toch af. Hij klaagt haar aan wegens seksuele intimidatie, maar het bedrijf kan deze negatieve publiciteit niet gebruiken.
Tom Sanders
Stephanie Kaplan
Mark Lewyn
Mary Anne Hunter
Macmanus
Demi More is weer eens slecht en Douglas zoals meestal goed wat krijg je dan een matige film.
2.5 ster uit 5
narva77 (crew films)
Ik hou wel van dit soort films. Deze hoort in het rijtje van "Fatal attraction", "Pacific Heights", "Single white female", "Basic Instinct", "Malicious" enz.
Goede rol van Douglas ook.
Gewoon een leuke film!
FisherKing
Niet eens zo slecht ondanks Moore en Douglas
jester
Toch wel een aardige film. Redelijk acteerwerk (ik heb Douglas wel eens beter zien acteren), goed verhaal. Leuk te zien hoe er in deze film geëxperimenteerd wordt met virtual reality. 3,5 sterren.
diddledidoo
Ik kan me nog herinneren dat ik deze film heb gezien en dat ik er helemaal nix aanvond.
Camy
ik vond de plotwendingen te geconstrueerd. kwam op mij irritant over...
Justice4All
Geen bal aan, met slechte acteurs en regieseurs krijg je ook zoeen goede film. NOT!!!
Agony
- 1985 berichten
onderhoudend genoeg, omdat ik toch wel nieuwsgierig naar het eind was. Verder niet al te interessant (Moore is niet echt een beste actrice...). 2,5 sterren.
Frerke
Ik kan me heel goed vinden in de mening van Narva 77. En inderdaad los van de virtuele shit een prima film met een potje schaken waarbij ik het plot niet mijlenver aan zag komen.
Ik heb me vanavond voor de tweede keer vermaakt met deze film. Met dank aan Net 5.
predator
- 1948 stemmen
mikey
Domme thriller dat de man als slachtoffer eens benadrukt. Simpele zwart-wit vertelling. Demi kon erg stout doen in deze film, douglas was hier niet van gediend. In het echt zou hij het wel anders aanpakken. 2.
predator
- 1948 stemmen
Ik vond dit juist wel een van de betere rollen van Demi!!! Lekker slecht, maar wel om op te eten. Mooie wendingen in het verhaal, verrassende ontknoping. Een film die je ook een tweede keer kan zien. Mooi ook hoe "het elkaar naaien op je werk" letterlijk en figuurlijk is uitgewerkt.
T_fuckin_montana
Leuke film echt een thriller zoals een thriller bedoeld je voeld mee met de hoofd persoon en je haat zijn (bijzonder knappe) tegenspeelster
Quentin
Ik vond demi eigenlijk veel toffer dan micheal.
Horrorfanaat
Hier zag ze er nog wel geil uit. Kijk wat er nu van is overgebleven.
Roseicollis
enkel dit ENE scene boeide me
de rest kan direct de prullebak in
Master369
de film is een 0 waard
toch 1 ster omdat Demi's benen de boel redden
nightbreed
De koning van de thriller Michael Douglas bewijst hier weer eens waarom hij de koning van de thriller is.
Cijfer: 3,5

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

This Boy's Life
Drama, 1993

Born on the Fourth of July
Biografie / Drama, 1989
gebaseerd op boekseattle, washingtonemployeeworkplacesexual harassmentintrigueerotic thrillercomputer technology