• 9.374.701 stemmen

The President's Man: A Line in the Sand (2002)

Drama / Actie | 90 minuten

Genre: Drama / Actie

Alternatieve titels: President's Man: Ground Zero / President's Man 2: A Line in the Sand, The

Geregisseerd door: Eric Norris

Met onder meer: Chuck Norris, Judson Mills en Jennifer Tung

Plot The President's Man: A Line in the Sand

Joshua McCord (Chuck Norris) is een professor die Aziatische wetenschappen doceert. Ook heeft de man een nevenfunctie en niet zomaar één. McCord is een supergetrainde vechtmachine die door de Amerikaanse President wordt ingezet voor opdrachten waar zelfs het leger niet bekwaam genoeg voor is. Wanneer een groep radicale islamieten terroristische aanslagen pleegt tegen de Verenigde Staten, wordt de hulp van McCord ingeroepen.

Joshua McCord

Jack Stanton

President Adam Mayfield

avatar van Zinema

Troep.

Nou staat Norris ook niet bekend om zijn meesterwerkjes, maar deze behoort echt tot het afvoerputje der actiefilms. De term B is nog te hoog gegrepen. Slecht in beeld gebrachte gevechten, slechte SFX, een idioot verhaal en wederom de tergend slecht acterende Norris, omringd door zomogelijk nog erger presterende 'acteurs'.

Het ging mijns inziens pas echt mis in de man zijn carriere toen zijn broer Aaron steeds vaker zijn films begon te regisseren. Deze prul komt echter van de hand van zijn zoon, die schijnbaar ook weinig talent heeft.

Het blijft jammer, want Norris was vroeger een van mijn helden. Helaas heeft hij het redelijke niveau van bijvoorbeeld Lone Wolf McQuade nooit kunnen evenaren. Natuurlijk met dank aan het Cannon-tuig, maar deze 'film' slaat een nog triester hoofdstuk in.

Norris maakt al vier jaar geen films meer, waarschijnlijk wil niemand hem hebben. Hij maakt tegenwoordig infomercials voor gymapparaten. Laten we hopen dat iemand hem ooit nog eens een rolletje als vechtjas gunt, maar dan wel graag in een fatsoenlijke flick. Misschien wel eentje waarin Chuck geen tekst heeft..

Slecht.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Eerste scene met explosie, cross motor, jeeps en Norris in Helikopter is wel goed. Ook het eind gevecht is wel aardig. Wel een beetje stompzinnig maar ja het is hersenloos actie vermaak maar dit is niet een van de beste wat ik zag. 2,5.

avatar van FILM!BOY!

FILM!BOY!

Bij mij zat de film ook in een mega pack 10 movies. Ik hem hem 2 minuten geleden afgekeken, en, in tegenstelling tot het gemiddelde van, op dit moment 1,14, vind ik veel te laag. Er zaten wat scenes in waarbij het fenomeen 'Wij zijn Amerika en wij zijn beter', sterk te zien valt. De sattaliet die zich uitvouwd, is natuurlijk een computeranimatie, dat zie je zo. Als het fenomeen 'Wij zijn Amerika en wij zijn beter' en de sattaliet die zich uitvouwd geen computeranimatie was, kreeg de filn van mij een 3,5. Gezien het feit dat deze twee punten wel aanwezig zijn, krijgt de film van mij een 3,0