Wanneer de liefde van zijn leven, Linda, hem verlaat voor de Fransman Anton is Sam daar compleet kapot van. Daarom doet hij wat elke gedumpte man zou doen: hij huurt het appartement tegenover zijn ex om haar en Anton te bespieden. Waar Sam echter niet op gerekend heeft is dat de ex van Anton hem komt versterken. Samen proberen ze de twee uit elkaar te krijgen.
Deze komt niet in de top 3 van Meg Ryan! Op zich wel vermakelijk, maar City Of Angels en You've Got Mail zijn stukken beter uitgewerkt! Voor een keertje is hij wel te doen, en romantisch is hij ook wel, dus krijgt ie toch nog een ster of 3...
Er valt goed naar te kijken. Niet verkeerd, maar het is wel wéér een romantische komedie. Met twee zussen die verslaafd zijn aan het genre krijg je ze wel allemaal te zien.
Met veel lol naar deze film gekeken, kan ook komen omdat ik ziek was, maar de herinneringen zijn goed en ik heb om deze film kunnen lachen, ookal is die nogal voorspelbaar. Deze film krijgt 3* van mij
Wat een leuke romcom!! Het verhaal was echt origineel 3* voor het verhaal en 0,5* voor de leuke make up van Meg Ryan in andere films ziet ze er zo poedelig uit!
Vrij aangename film, maar niet echt een topper. De chemie tussen de personages zit wel goed. Meg Ryan komt eens in een andere rol te vallen, wat ik wel leuk vind. Ook Matthew Broderick was goed in zijn rol.
In het verhaal zaten originele wendingen, maar was toch hoog voorspelbaar waardoor hier en daar mijn aandacht wegslipte.
Hij haalt voor mij net geen score boven het gemiddelde, doordat ik niet echt meeleefde met de film, en natuurlijk door de voorspelbaarheid die ervoor heeft gezorgd dat mijn gedachten meer dan een keer zijn afgedwaald. Maar in de grote poel van gemiddelde films kan deze er zeker staan.
Tcheky Karyo als franse restauranteigenaar is briljant. Bloody hell, wat krijgt die man het te verduren. En feitelijk is dat het enige pluspunt van de film. Voor de rest, run of the mill.
Leuke romcom om naar te kijken en ik vind het verhaal wel heel origineel. Het acteerwerk was ook heel goed. Vooral Meg Ryan heeft me in deze film verrast. In latere films vind ik haar ook wel wat beter worden maar dit is de eerste film waarin ze liet zien dat ze wat meer in haar mars heeft dan alleen die lievige rolletjes spelen in allerlei romcom''s.
De beelden die ze krijgen vanaf de projector vond ik ook heel origineel in beeld gebracht en gaf ook een origineel tintje aan de film.
Verhaal over een man en een vrouw die gedumpt worden door hun geliefden en dan deze geliefden gaan bespioneren. Er gebeurt eigenlijk niet zoveel, typische romkom, nergens heel grappig of romantisch en het is wat saai.