• 9.377.411 stemmen

Releasedatum: 26 februari 2004

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Videoland Bekijk via Videoland

Plot Uptown Girls

"They're about to teach each other how to act their age."

Een vrouw uit New York (Brittany Murphy) neemt een baantje als Babysitter om respect van haar vriendje te krijgen. Alleen blijkt het meisje waar ze op moet passen (Dakota Fanning) een heel verwend kreng, en het oppassen gaat het niet zo makkelijk als ze had gehoopt.

avatar van moviestar15

moviestar15

de film is pokke slecht maar ik heb zeker respect voor boaz yakin, mijn oompje dus daarom 5 sterretjes

avatar van roos89

roos89

natuuuuuurlijk...*ahum*

avatar van Diesel

Diesel

Verziek de boel hier niet met je lompe uitspraken moviestar, je roept al een tijdje dat Boaz Yakin je oom is maar nu begin je echt op mijn zenuwen te werken. Doe niet zo zielig en hou er gewoon mee op.

avatar van cr_ix

cr_ix

ik moet zeggen dat ik het een waardeloze film vond met een goed einde. Daarnaast vond ik ook dat het meisje beter speelde dan Brittany. Al met al geef ik voor het geheel van de 2,5*-en. Het is echter meer een 2,25 dan een 2,5, maar goed...

avatar van rolsnol

rolsnol

Ik vond het wel een leuke film terwijl dit niet mijn soort films is.

In ieder geval een film die lekker te kijken is.

Ik geef hem 3 sterren.

avatar van Esteban

Esteban

Volgens het boekje. Twee totale tegenpolen die iets meer gemeen hebben dan ze denken worden tegenover elkaar gezet, proberen tevergeefs met elkaar op te schieten, eindigen in ruzie en komen vervolgens tot inziens. De inleiding is té lang, vele grappen gaan onopgemerkt voorbij en de voorspelbaarheid doet mogelijke verassingen de das om. But, but, but, Brittany Murphy is opnieuw die frisse wervelwind die alle minpunten draaglijk maken en het kleine Dakota Fanning-ske is one hell of a talent. In tegenstelling tot vele andere recente luchtige komedies die me enkel konden doen lachen maar niet meer dan dat, is Uptown Girls degene die me op het einde een sympathieke lach kon bezorgen, genietend van de aanwezige charmante chemistry. Ik heb al véél slechter gezien…

Uptown Girls **1/2

avatar van Anne_Girl

Anne_Girl

Niet veel aan. Veel dingen waren voorspelbaar en als je het verhaal leest verwacht je er veel meer van.

avatar van Patrickw81

Patrickw81

redelijke film 3*

avatar van J.Bell

J.Bell

Niet echt geweldig ofzo, deze film zegt me niet zoveel.

**,5 dan maar..

avatar van Nieke

Nieke

Voorspelbaar en vervelend, voor ons (vriendje en ik) althans.

nipt: 2.5*

avatar van savi_7

savi_7

Dakota Fanning is wel grappig in deze film

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

een hele leuke film, Dakota Fanning is heel erg goed! k ga ook zeker Hide And Seek van haar kijken!

deeen molly is heel geinig.

5* voor de humor en het acteerwerk

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

die Molly zit toch ook in 8 mile? want die film is wel slecht,

deze is niet zo slecht maar langdradig.

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

Enige film, met een onweerstaanbare Dakota, zo'n mupke dat kind. Wil haar adopteren!!

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Ik hou normaal gesproken wel van dit soort films, dus ging zelfs na een aantal waarschuwingen toch met goede moed kijken.

Viel me echter een beetje tegen. De film duurt 1,5 uur maar het voelt aan of hij 3 uur duurt.

Het verhaal is warrig en verre van strak.

Dakota Fanning van wie ik zeker fan ben, vond ik in deze film toch behoorlijk overdreven acteren. Op het eind werd het wel wat beter.

In deze film vond ik Murphy de uitblinker. Zij zette haar rol uitstekend neer, alleen jammer dat door of het slechte regie of het slechte script er niet alles uitkwam wat had gekund.

Vanwege Murphy die deze film nog enigsinds red toch een:

2,5

avatar van Anakin01

Anakin01

moviestar15 schreef:

Groot gelijk, Diesel. Hij probeert gewoon lekker de aandacht te trekken en te zeggen dat Boaz Yakin zijn oom is, wat natuurlijk bepaalde mensen geloven.

Kvind het erg tries, vooral om dat je waarschijnlijk niets anders te doen hebt, niet moviestar15?

avatar van XfofaXX

XfofaXX

En neem dan toch een serieuze regisseur..

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

wel een leuke film voor alsje niet wilt nadenken!!

En toch vond ik Dakota weer geweldig!!

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ik heb hem net besteld en ben wel benieuwd... Ik geef nog geen punten maar ik hoop dat het als ik ze geef er veel zijn want het is tenslotte toch met Britthany Murphy en Dakota Fanning.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Verrassend genoeg erg leuk! Vond het een hele mooie film, niet alleen erg komisch, maar ook emotionele scènes. Dakota is een erg goede actrice!

avatar van Maaltje

Maaltje

Wat een leuke en mooie film

ik vond alleen het 'vriendje' van Brittany een beetje een lullo

avatar van miepke

miepke

ach, ik vond het een vermakende film heb hem met een glimlach op mijn gezicht uitgezeten..

leuke rol voor brittany en dakota was natuurlijk weer top

avatar van myla

myla

Echt een hele leuke film!

Brittany & Dakota(Wonderkind) speelden fantastisch!!

avatar van somebody

somebody

dit is de eerste keer dat ik een film kijk die mijn vriendin en ik allebei leuk vinden 3,5

avatar van sjar02

sjar02

Ik vind het een leuke film:)

Soms wat voorspelbaar,

Maar het hoort ook een beetje bij het type film.

Er zaten best zielige momenten in.

avatar van Tun-89

Tun-89

Hele leuke komedie met Brittany Murphy en Dakota Fanning.

Ze zijn allebij erg grappig. Heb me geen moment verveeld. Knap dat Dakota al zo goed kon acteren op zo'n jonge leeftijd! Vanavond weer kijken 3 sterretjes.

avatar van Glow_After_Dark

Glow_After_Dark

Leuke film!!

avatar van Depplovertje

Depplovertje

Leuke film

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Dakota Fanning + Brittany Murphy = teveel zoetigheid voor mij.

avatar van Mezelf

Mezelf

Ik vind dit echt een mooie film,

heb gister genoten.. had hem al vaker gezien..

Ik vind de acteerprestatie van beide dames uitstekend, de overdreven types die ze spelen, spelen ze ook echt goed.

weet iemand of dat liedje echt bestaat die die jongen op het laatste zingt tijdens de ballet uitvoering? Zo ja; hoe heet dat liedje en van wie is die? Of heet die echt Molly ofzo..