• 9.370.356 stemmen

Never Too Young to Die (1986)

Actie | 92 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Gil Bettman

Met onder meer: John Stamos, Vanity en Gene Simmons

Plot Never Too Young to Die

"Action: Bond style. Beauty: Vanity style. Hero: American style."

Tijdens een missie wordt geheim agent Drew Stargrove (George Lazenby) vermoord door Carruthers (Gene Simmons), die op zoek is naar een belangrijke disc. Dan ontdekt Carruthers dat Stargrove een achttienjarige zoon heeft. Met als gevolg dat deze nietsvermoedende Lance (John Stamos) van de één op de andere dag ineens talloze vijanden achter zich aan krijgt. Gelukkig krijgt hij hulp van spionne Danja Deering (Vanity).

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Lance Stargrove

Danja Deering

Velvet Von Ragnar

Drew Stargrove

Sacrificed Punkette

avatar van Mad Dog

Mad Dog

Dit is werkelijk een draak van een film. Het verhaal gaat nergens over en Gene Simmons doet hiermee gelijk zijn acteercarriere de das om. Begon hij nog redelijk met Runaway en Wanted Dead or Alive, deze film is te genant om te zien. Plaatvervangende schaamte kreeg ik erbij.

avatar van Diekmans

Diekmans

Echt een zeer slechte film. Gene's acteerprestatie is te genant voor woorden. Verder is het echt een 'blokker'-produkt. Alleen voor de die-hard Kiss-fans en die van Full House.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Oei, is me dit even triest. Kiss- frontman (en duidelijk geen getraind acteur) Gene Simmons wil een belangrijke disc, doodt daarom de tweede James Bond en krijgt het vervolgens aan de stok met de zwager van Bob Saget. Deze held krijgt hulp van model en zangeres Vanity, terwijl onze transseksuele schurk Simmons wordt bijgestaan door Freddy Krueger en een hoop zeer vervelende, overacterende hulpjes. Het is misschien een open deur, maar Never Too Young To Die is op alle fronten ontzettend slecht gemaakt. De montage, de muziek en het hele visuele aspect zijn echt onvoorstelbaar beroerd en inhoudelijk slaat het ook echt van kut op Dirk. Je hoopt dan nog stiekem op een hoop camp om je toch enigszins te kunnen vermaken, maar zelfs dat valt vies tegen.

1 ster.

avatar van gauke

gauke

Tachtiger jaren rotzooi van het zuiverste water. Sadisme leek in plaats van de zo gewenste spanning het hoogtepunt te zijn van deze merkwaardige en bizarre actiefilm. Het verhaal op zichzelf was uiterst simpel, maar barstte toch van de plotgaten. Een dwaze travestiet en andere zotte types gaven acte de présence. John Stamos blijft een aantrekkelijke man maar da's niet genoeg.

avatar van perceived

perceived

Als je (de jaren 80 comedy-serie met Stamos) Full House, The Rocky Horror Picture Show (1975) en Mad Max (1979) in een blender gooit, krijg je denkelijk zoiets als dit... Uiterst vage maar vermakelijke shit!

Met Simmons erbij slaat het bijna letterlijk als een lul op een drumstel, maar hij heeft er zichtbaar plezier in en bitcht zich er prima doorheen. Het verwonderd me dat comedy er niet als genre bij vermeld staat. Filmpje is sowieso met een flinke knipoog gemaakt.

haha, wat een topcast. Alleen al daarom maar eens zien.

avatar van Ramon K

Ramon K

Gewoon GOED natuurlijk!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik geloof niet dat ze slechter gemaakt worden.