• 9.382.094 stemmen

Final Destination: Bloodlines (2025)

Horror | 110 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Zach Lipovsky en Adam B. Stein

Met onder meer: Kaitlyn Santa Juana, Teo Briones en Richard Harmon

Releasedatum: 15 mei 2025

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot Final Destination: Bloodlines

"Death runs in the family."

De achttienjarige universiteitsstudente Stefani, die gruwelijke nachtmerries heeft over sterven in een torenongeluk in de jaren 60, ontdekt dat haar droom eigenlijk een visioen is dat haar grootmoeder overkwam, die vijftig jaar geleden de Dood dwarsboomde. Stefani komt te weten dat de Dood achter de slachtoffers van die catastrofe van lang geleden aan is gegaan, door hen te doden en vervolgens achter hun kinderen aan te gaan. Stefani en haar familie beseffen dat hun bloedlijn niet veilig is voor de Dood, die hen gewelddadig en gruwelijk op volgorde te grazen zal nemen, tenzij iemand als Stefani een manier vindt om het te stoppen.

Charlie Reyes

William Bludworth

Iris Campbell

avatar van Deep Dreams

Deep Dreams

Ik vind dit een heel goeie film.... zeker de moeite om te bekijken......

Verhaal zit goed..... actie zit goed..... tempo zit goed...... genoeg kills......

Geen seconde verveeld....

Één van de betere dit jaar.... een absolute 4 sterren voor mij!

avatar van Boneka

Boneka

Had de vorige franchises nooit eerder gezien dus dit was mijn eerste kennismaking met Finale Destination: Blood lines. Viel me niet tegen al ga ik de eerdere reeks denk ik niet bekijken. De film begint goed al moet ik ook zeggen dat ik het CGI gedeelte niet overal altijd even goed vond. En dan heb ik het met name over de kills. Leuk gevonden met die vuilniswagen maar zag er niet goed uit. Gold ook voor die moeder bij dat huis. Probleem is vaak dat bij het moment alles stokstijf stil staat. De MRI scan vond ik wel goed gemaakt en deed me denken aan James Bond recompressiekamer.

Het verhaal loopt best aardig al vond ik het soms wel wat gehaast aandoen. Vooral het eind shot dat er niet goed uitzag. Beetje jammer, maar heb me zeker wel vermaakt. Hier en daar ook wat humor erin. Misschien is het 'leukste' moment vroeg in de film als het jongetje denkt te zijn gered yes! Bam!

Ook nog een memorabel moment met de filosofische woorden van Tony Todd dat je moet genieten van het leven op elk moment van de echte want het leven kan zomaar voorbij zijn. Tijdens de opname kreeg hij te horen dat hij ongeneeslijk ziek was en deze film ook zijn laatste zal zijn RIP.

Film 3,5
Beeld 4K 4,5
Geluid 5,0

avatar van Noodless

Noodless

Heerlijk amusant horrorwerkje met een zeer sterke openingsscène waar je na een dik kwartier denkt van en wat nu? Hoe gaat het nu verder? Verrassend sowieso, nadien volgt de film de bekende paden van deze horrorserie waar je weet dat de volgorde bij Pietje de Dood heel belangrijk is, tenminste als je hem niet uitdaagt. Zoals de vorige films heeft deze film ook weer een aantal leuke kills met een paar zeer geslaagde wat opbouw betreft. De effecten zijn misschien niet overal even geslaagd, maar de ideeën hoe de kills worden uitgevoerd zijn gewoon leuk qua opzet. Bloederig entertainment die voor een geslaagde horroravond zorgt. 8/10
RIP Tony Todd die hier nog even mee speelt en op een mooie wijze afscheid neemt van zowel de film als de echte wereld wegens kanker.

avatar van FlorisV

FlorisV

Flauw en overbodig vervolg. Na de eerste 3 delen (en dit is kennelijk al de 6e in de reeks) was de koek echt wel op. Die hadden ook een leukere cast. De bizarre ongelukken zijn dit keer echt te vergezocht en er vooral op uit zo goor mogelijk te zijn. Knap in beeld gebracht maar echt niet beter dan de vroegere delen.

avatar van david bohm

david bohm

De eerste films uit de reeks vond ik destijds heel tof en die heb ik ook navenant beoordeeld, deze is toch een tikkeltje minder wat mij betreft. De nieuwigheid is er wel af. Toch nog best een aardig filmpje door de frisse cast en de hier en daar originele kills.

avatar van Brabants

Brabants

Final Destination Bloodlines is puur vermaak zoals hier al eerder aangegeven. Je weet wat je krijgt alleen de verpakking is net iets anders. Delen moeten elkaar niet al te snel opvolgen dan is het na verloop van tijd wel weer een keer leuk om te zien. Niet meer dan dat!