Genre: Actie / Avontuur
Gesproken taal: Engels en Urdu
Releasedatum: 8 november 2023
Bekijk via Disney+
Plot The Marvels
"Higher. Further. Faster. Together."
Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, heeft haar naam heroverd tegen de Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Het universum is nu echter gedestabiliseerd en dat heeft grote gevolgen. Carol wordt naar een wormgat gestuurd dat verband houdt met de Kree. Om het universum te redden zal ze haar krachten moeten bundelen met haar nichtje Monica Rambeau en Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Kijk op Disney+
Muneeba Khan
Yusuf Khan
Aamir Khan
Jotil (crew bioscoopreleases)
Vanaf 8 november 2023 in de bioscoop (Walt Disney Studios Motion Pictures)
HypaHypa
Teaser zegt me niet zoveel... Gebeurd weinig bij Marvel dat het me niet echt iets doet...
Hopen dat trailer beter is. Maar staat zwz op planning om te bekijken als Marvel fan
Iron Maiden
Alles wat Marvel fout doet de afgelopen jaren is hier gebundeld in 1 film. Ik kijk alvast uit naar de reviews.
catdog
- 2026 stemmen
Vreemd. Ik zie juist een ontzettend leuke teaser. Er lijkt meer karakter in te zitten dan bij de laatste paar Marvel projectjes. Vooral een plus dat ze Brie Larson wat meer komedie lijken te geven zodat ze wat minder koud lijkt, wat in haar vorige verschijningen nog soms het geval was.
Marvel/Dc
Dit wordt weer een masterpiece
Ik kan niet wachten !
Afgelopen donderdag als voorfilm in de bioscoop gezien (de reclame m.b.t. "d'r stehtisch" was nog leuker). Dit wordt natuurlijk gegarandeerd de volgende Marvel flop, maar gelukkig hebben ze nog tot november de tijd om tot bezinnen te komen en om deze film alsnog te annuleren.
Slaapverwekkende trailer. En dat zeg ik als iemand die alle films heeft gezien. Op een incidentele goede losse titel af en toe nog na begint Marvel me ook te vervelen.
IH88
Een paar jaar geleden was het nog 'Yes, Marvel brengt in het najaar weer een film uit'. Nu is het 'oja, dat bestaat ook nog...'.
redfish71
Dit kan toch alleen maar keihard floppen op het einde van complete marvel moeheid?
3 karakters waar niemand (meer) iets mee heeft en alleen maar sterke vrouwen in de hoofdrol die niks hoefden te doen om hun super superkrachten te krijgen.
Ms marvel kwam ik niet eens door aflevering 1 heen en Monica is een bijrol.
Voor de troll heb ik het idee om hem toch in de bios te gaan zien, misschien dan wel met een dikke jonko ervoor!
MosquitoSmasher
Brie is minder vervelend dan voorheen, meer persoonlijkheid i guess. De paar scenes met Samuel zijn altijd wel leuk.
De rest is verder meuk. Geen moment grappig, het verhaal, de gevechten en de personages deden me allemaal echt niets. Guardians 3 was de laatste echt goede MCU, ik heb geen vetrouwen meer in wat komen gaat.
jacobine_rodijk
Guardians 3 was de laatste echt goede MCU, ik heb geen vertrouwen meer in wat komen gaat.
“Guardians 3 was de laatste goede MCU….” Oh, je bedoelt letterlijk de laatste MCU film vóór deze?
MosquitoSmasher
Absoluut. Ik had na Guardians 3 al geen vertrouwen er meer in dat er nog echt veel soeps ging komen, maar ik wilde Marvels toch een kans geven. De films vóór Guardians 3 waren ook al niet geweldig. Met uitzondering van Shang-Chi, die vond ik zelf uitermate cool.
Ik ga hier binnenkort wel heen uit MCU routine, maar ik ben echt zelden zo niet benieuwd geweest in een MCU film als bij deze. De vorige was denk ik The Eternals.
jacobine_rodijk
Guardians 3 was de laatste echt goede MCU....
Ik lees toch echt twee tegenstrijdige dingen, vond je Guardians 3 wel of niet goed?
MosquitoSmasher
Ah sorry. Ik heb genoten van Guardians 3.
Ik bedoelde meer dat alle films na Endgame (behalve Shang-Chi) voor mij echt mega matig waren, en toen kwam Guardians 3 die ik fantastisch vond. Maar dat ik dus na die film, wetende dan James Gunn foetsie is geen verder vertrouwen meer heb in de rest van aankomende MCU films.
stormfox
Het enige goede wat uit deze gigantische financiele flop gaat komen is de keiharde review van The Critical Drinker en het staande ontslag van Kathleen Kennedy(Disney).
IH88
Kathleen Kennedy is niet verantwoordelijk voor Marvel. Dat is Kevin Feige.
jacobine_rodijk
...is de keiharde review van The Critical Drinker...
Toch wel beetje zeggend dat enige objectiviteit bij deze persoon totaal niet aanwezig is als er vooraf al te voorspellen is dat deze "YouTuber" een negatieve recensie gaat geven.
stormfox
Gezien de trailer, huidige echte reviews en gelekte cam versies is het al lang niet meer de vraag of The Marvels slecht is, maar wel hoe slecht precies en daar komen we straks achter. Mijn voorspelling is dat dit de grootste financiele marvel flop wordt. Hoewel ik het enorm jammer vind hoe Marvel kapot is gemaakt, hoop ik dat hierna een grote bezem door Marvel/Disney gaat en dat wij daarna wel weer kwaliteit gaan krijgen ipv de dure massaproductie flutwerk.
Wisten jullie dat de productiekosten van een enkele She-Hulk aflevering meer heeft gekost dan de hele John Wick film? Waar is Disney in godsnaam mee bezig?
Correctie: Kathleen is inderdaad alleen verantwoordelijk voor de puinhopen in de Star Wars en Indiana Jones franchise.
jacobine_rodijk
Ontgaat me even wat piraterij met de kwaliteit van een film te maken heeft. Verder krijgt de film een redelijke 60% op RT, klinkt eerder dat meningen verdeeld zijn dan regelrecht negatief (wat ook een beetje past in mijn kijkervaring, gewoon middelmatig dan regelrecht goed/slecht).
Toch zien we bijna allemaal wel aankomen dat dit niet veel gaat zijn, op zijn best ''ach, kijkbaar'' vermoed ik. Dat kan je best zien aan de trailer, de promotie en de meningen wereldwijd.
Marvel is grondig toe aan een grote schoonmaak.
mjk87 (moderator films)
Precies dit ja. Puur om mijn streak vast te houden en hem maar te zien omdat het nu eenmaal MCU is.
IH88
Deze volwassen man noemt zichzelf The Critical Drinker. Geloofwaardigheid en objectiviteit hoef je dan ook niet te verwachten.
martijn011
- 2034 berichten
Moeten we dan juist niet gaan zodat dit gewoon keihard flopt en afgestraft wordt?! Ik ben ook MCU fan maar er is onderhand geen touw meer aan vast te knopen en wordt met de week onzinniger. Ik ben er wel een beetje klaar mee en ga deze film dan ook skippen. Richt me liever op films zoals de nieuwste Scorsese, een filmmaker in hart en nieren die film nog film laat zijn en niet 99% van de tijd in een studio met 8 groene schermen doorbrengt
Kondoro
Ik sluit mezelf hier bij aan. Net zoals Eternals en de nieuwste Black Panther ga ik deze denk ik ook rustig aan me voorbij laten gaan. Trailer spreekt me ook totaal niet aan.
redfish71
Ik wilde eerst nog gaan, maar de laatste trailer waarbij nog wat oude avengers of eerder footage wordt afgestoft sprak me helemaal niet aan.
Ook de premisse: als 1 superheld haar krachten gebruikt wisselt ze met plek van een ander slaat eigenlijk nergens op.
Eerste reviews zijn aardig slecht, dan vertrouw ik mijn man Jeremy Jahns wel gewoon.

Captain Marvel
2019

'The Marvels' naar verwachting slechtst scorende Marvelfilm ooit: zijn mensen Marvel-moe?

Iman Vellani maakt zich niet druk om slechte box office-prestaties 'The Marvels': 'Dat is iets voor Bob Iger'

Nieuwe trailer onthuld voor 'The Marvels' met Brie Larson, Teyonah Parris en Iman Vellani

The Greatest Night in Pop
Documentaire / Muziek, 2024