• 9.373.692 stemmen

You Can't Run Forever (2024)

Drama / Thriller | 102 minuten

Genre: Drama / Thriller

Alternatieve titel: The Woods

Geregisseerd door: Michelle Schumacher

Met onder meer: J.K. Simmons, Fernanda Urrejola en Isabelle Anaya

Plot You Can't Run Forever

"Don't look back."

Een tienermeisje lijdt aan angst door een tragische gebeurtenis uit haar verleden. Ze belandt uiteindelijk in het bos waar ze op Wade stuit. Hij blijkt een sociopaat te zijn die op moorddadige wijze te werk gaat. Wade besluit het meisje op te jagen.

avatar van Psycho-M

Psycho-M

Wade, a teacher and loving husband, arrives home early from work to find his wife in bed with another man. He snaps, and kills them both, triggering an unhinged murderous rampage throughout a rural community. Wade soon comes across an innocent father and daughter only to find that the daughter, Miranda, reminds him of his now dead wife. As Wade kills her father, Miranda escapes into the desolate forest where she is hunted by the demented madman only to discover…she can’t run forever.

J.K. Simmons een man die een normale baan heeft, maar die (net als Michael Douglas in Falling Down) door een bepaalde gebeurtenis opeens doorslaat en op oorlogspad gaat. In Falling Down gebeurt dat in downtown Los Angeles in You can't run forever wordt dat de bosrijke omgeving van Montana, althans daar is de film opgenomen.

Het klinkt niet verkeerd en aan de trailer te zien is J.K. Simmons een prima killer.

Tof ook dat hij deze film samen heeft gemaakt met zijn familie (vrouw heeft meegeschreven en geregisseerd, dochter speelt erin mee, schoonbroer produceert, zoon werkt aan de score van de film).

avatar van db87

db87

Drama van het verkeerde soort.

Ongeloofwaardig, onrealistische dialogen en vooral seniel gedrag. Kortom een op en top C-film.

7.8 op IMDb zal wel door de makers zijn ingegeven.

Jammer, had meer verwacht van J.K. Simmons in deze film...

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Film begon aardig maar het einde was slecht

jammer het is een gemiste kans

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Inderdaad ja, slecht einde. Maar dat lijkt me wel wat als je toch niet verder wil leven om dan met een gun en flink wat magazijnen even grote opruiming te gaan houden

avatar van schumacher

schumacher

Hoe kan je in feite een leuke film zo verpesten?

Het begin was top, ik dacht van dit gaat echt wat worden maar helaas, tijdje later zakt het teveel in , wordt het te onrealistisch in mijn ziens & duurt het te lang.

Had 80min moeten duren max.

De hoofdrolspeler is wel een goeie acteur.

2.5 vanwege het begin nog die ik heel fun vond.

avatar van joolstein

joolstein

“Why does it matter?”

Een Simmons-familiefilm; Vader J.K. Simmons levert goede prestaties als de sociopathische Wade, moeder Michelle Schumacher, regisseerde (en schreef samen met Carolyn Carpenter), hun dochter Oliva speelt Emily, hun zoon Joe deed de muziekscore en Randle Schumacher (de broer van de regisseur) was de producent van de film. De film opent met een flinke knal maar begint halverwege uit elkaar te vallen, en verliest uiteindelijk zijn kracht.

En dat terwijl het eigenlijk vrij basic uitgangspunt was! In de film volg je niet alleen Wade die in het bos op Miranda jaagt, maar ook regelmatig jammerende en smekende moeder, grote stiefzus die een zoekgroepje organiseert en politie-groentjes, en al die onderbrekingen dragen niet bij om de spanning erin te houden! Tja...en eigenlijk kan je redelijk goed voorspellen wat er met Miranda gebeurt...

Ook eindigt het niet met een knal, maar met gejammer vergezeld van een nog zoetere cover van Metallica’s “Nothing Else Matters" Tja en omdat, J.K. Simmons erin zat, vergeet je eigenlijk, hoe middelmatig de rest van de acteurs waren. Maar ach ondanks verschillende misstappen, waren er ook een paar positive dingen en dus heb ik me nog wel vermaakt

avatar van stormfox

stormfox

Wauw, de trailer ziet er al vreselijk slecht uit.

avatar van cor1946

cor1946

Wat een slechte film,niet spannend enz.