• 9.378.688 stemmen

Joker: Folie à Deux (2024)

Muziek / Thriller | 138 minuten

Genre: Muziek / Thriller

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Joaquin Phoenix, Lady Gaga en Zazie Beetz

Releasedatum: 3 oktober 2024

Plot Joker: Folie à Deux

"Put on hapy fase!"

In dit vervolg op Joker uit 2019 staat de vraag centraal of Arthur Fleck verantwoordelijk is voor de moorden in die film, of dat hij ontoerekeningsvatbaar is en in zijn fantasieën een schaduw creëert, genaamd Joker, die de verantwoordelijkheid draagt. Arthur Fleck zit gevangen in Arkham in afwachting van het proces. Terwijl hij worstelt met zijn gespleten persoonlijkheid, vindt Arthur de liefde en de muziek die altijd al in hem heeft gezeten.

Lee Quinzel

Gary Puddles

Dr. Victor Liu

Ricky Meline

Basto schreef:

De films uit mijn lijstje hebben in ieder geval meer originaliteit, meer humor, meer toffe actie (en geweld), meer sex en meer ballen dan al die 23 MCU films bij elkaar.

Mensen zouden dan maar wat meer crack moeten gebruiken

Je begint je lijst met een enorme B film uit de Troma fabriek. Leuk als Guilty pleasure en als je leip bent. Maar kwalitatief kan je dit soort meuk niet noemen. En we hoeven niet te doen alsof zo'n film en nog een boel anderen in je lijst uitblinken in originaliteit.

avatar van Hance

Hance

Ik kan me nog herinneren dat ze bij deel 1 bang waren voor shootings in de bios en dat de gewone man het aan zou grijpen als een soort oproep tot rellen en burgeroorlog taferelen zoals in de film. Dat is dan dan ook de enige verklaring die ik voor deze 180° draai in verhaal en sfeer kan bedenken. Het was toch niet zo moeilijk om op het geweldige eerste deel voort te borduren. Alles behalve dit. Jammer!

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Eindelijk was het zover, Joker part II. En helaas kan ik er niet positief over zijn.

Er gebeurd eigenlijk geen moer, de liedjes zijn eindeloos en verstoren in dit geval enkel de film. Het verhaal gaat nergens heen. Phoenix speelt het wel weer goed maar het beklijft niet zoals in deel 1. Gaga is aardig maar ze zit duidelijk in deze film voor de muziek. Ik heb ook sterk het gevoel dat de regisseur deze film alleen heeft vemaakt omdat hij graag met Gaga wilde werken. Alle focus gaat lijkt het naar haar zing scenes, de film eromheen is maar een hulsel. Gaga kan echt wel acteren, maar daarvoor zat ze niet in deze film.

De film is mooi gemaakt maar is verder vooral inhoudsloos.

Ik zie deze film als een mooi ontworpen flesje, maar dan zonder de inhoud erin.

Tijd, geld en talent had echt veel beter besteed kunnen worden, want de potentie is er echt wel.

4/10, en die komt uit m'n tenen.

avatar van Sjam61

Sjam61

Heb mij der op verheugt na deel 1

Maar na het lezen van de revieuws wacht ik wel dat ie online komt

avatar van Edu

Edu

Oef wat een teleurstelling. Ik ging er redelijk open in, omdat ik in mijn omgeving al hoorde over het musical achtige karakter van de film. Het kan zeker wat toevoegen, maar iets meer duisters verwacht?

Begin had meteen een duister sfeer en daardoor had ik er mega veel zin in, maar eenmaal toen het zang element erin kwam is de film erg bergafwaarts gegaan. Weinig spannende actie, veel herhaling van gevangenis naar rechtbank en terug, etc. Ook had ik een donkere samenwerking tussen Harley en the Joker verwacht. Dat ze bijvoorbeeld iets in de stad zouden gaan doen.

Vooral elke keer als je er weer in zat begonnen ze te zingen en is het hele duistere sfeertje weg. Ook de nummers waren totaal niet aansluitend. Ik kijk nog liever weer eens naar een Disney film zoals Aladin waar de muziek goed past bij het sfeer van de film. En dat merkte ik ook in de zaal dat de meeste op hun mobiel ging kijken, naar de wc/shop of uiteindelijk vertrokken tijdens het zingen.

Enige positieve is dat Joaquin Phoenix in de politieauto weer erg goed kon schakelen tussen zijn emoties. Erg jammer dat zo'n ijzersterk karakter en verhaal door dit zwaar vernietigd zijn.

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Groot fan van de eerste Joker, maar dit is echt ongelooflijk saaie bagger. Wat een deceptie, van potentiële beste film van 2024 naar de absolute tegenvaller van 2024!

avatar van starbright boy

Precies wat ik dacht toen ik de film in Venetie zag: De mensen krijgen een hele andere film dan waar ze voor gekomen zijn. Dit wordt dus echt zo'n film bijna iedereen (inclusief ikzelf, al ben ik blijkbaar nog mild) een tegenvaller vind, maar er gaan straks nog wel wat mensen opstaan die zeggen dat deze zeer onderschat is en eigenlijk beter dan de eerste. Ik denk dat omdat deze film radicaal anders is. En aan het einde de eerste film onderuit haalt en als The Joker tot de conclusie komt dat hij niet echt is, terwijl het hele publiek wacht op geweldsuitbarsting. Vond ik wel gedurfd.

avatar van pampelonne

pampelonne

Zeker niet slecht.
Phoenix zit weer geniaal goed in zijn rol, erg knap.
Alleen ik merkte dat ik niet hou van zingende acteurs.
Als ik naar Lady GaGa kijk dan zie ik dus een beroemde zangeres en niet het personage Lee.
dat vond ik zo verwarrend.
Het einde belooft nog wat, de Joker is niet dood.

avatar van Serpicos

Serpicos

Ik kijk hier meer en meer naar uit.

avatar van hvdriel

hvdriel

Waar in de eerste Joker van Todd Philips 'That's life' centraal staat (een wereld waarin Arthur Fleck (Phoenix) als de moordende Joker de lucifer wordt die de lont van de opstand aansteekt), domineert 'That's Entertainment' deze Folie à Deux: een naargeestige gevangenis en rechtbank waarin Arthur Fleck ontsnapt in muzikale fantasieën dankzij een groupie (Lady Gaga) die even meerpolig is als hijzelf.

Na vijf mannen en zijn moeder te hebben vermoord in de film Joker, staat nu de vraag centraal of het ego Arthur Fleck zelf hieraan schuldig is, of Joker (zijn alter ego, en onbewuste), of de schaduw van Joker met wie hij worstelt. In een adembenemende treurmars met oplichtende momenten van geluk verbeeld in musicalfragmenten, neemt Joker uiteindelijk het heft zelf in handen in de rechtszaal, zoals hij dat deed in de vorige film.

Dr. Jekyll en Mr. Hyde, ego en super-ego, binnen en buiten de lijnen spelen, goed en kwaad, normaal en abnormaal... het ingenieuze scenario schreeuwt mij toe om de film te gaan herzien.

Tot mijn grote genoegen is er de belofte van een vervolg in het slot, en put ik hoop uit de mededeling van de groupie dat zij zwanger is van Alfred/Joker.

avatar van The Oceanic Six

Wat een enorme teleurstelling zeg. Dit doet pijn, want de eerste Joker vind ik echt fantastisch, een van de beste films van de laatste jaren zelfs. Dat was een geweldige asgrauwe psychologische drama/thriller waarbij de reis van loser Arthur Fleck naar Joker ongelofelijk boeiend was. Vorige week nog eens opgezet en verhoogd naar 4,5*. Zat zelfs dicht tegen de volle vijf sterren aan. En toen was er deze opvolger waar het me al duidelijk was dat het anders zou worden en gevuld zou zijn met musical/zangmomenten. Dat schrok me een beetje af, maar met dezelfde regisseur, hoofdrolspeler en grote schare fans verwacht je dan toch dat ze er wat van maken. Ook omdat ik Lady Gaga een behoorlijk talent vind, zij kan prima zingen en acteren en leek me een prima Harley Quinn.

Maar na het zien van de film vraag ik me echt af waar ik dik twee uur naar heb zitten kijken. Een gevangenis en rechtbankdrama met hier en daar wat vreemde humor en waar echt helemaal niks gebeurt. Zonde zeg, maar dit was gewoon geregeld saai en keek stroef en moeizaam weg. Na een tijdje ken je het wel met de interactie tussen Arthur en de bewakers en ook zijn connectie met Harley Quinn weet niet lekker los te komen. Joaquin Phoenix zet opnieuw een uitstekende prestatie neer als weirde psycho, maar krijgt veel te weinig kans van dit matig geschreven script om los te gaan en de talenten van Lady Gaga benutten ze al helemaal niet. Beide karakters zijn totaal gestoord, toon dit dan ook aan de kijker. Ze had overigens niet eens haar typerende vlechten aan beide kanten, ook wel jammer. Wat ze wel veel doet is zingen, maar dan heel saaie, matig geschreven liedjes. Als je dan zo nodig zang in de film wil stoppen, ga dan lekker over de top los.

Toch had ik de film nog wel een krappe voldoende willen geven, want ondanks alles keek het bij vlagen redelijk weg en vond ik een aantal cameo's best leuk, zoals met Arthur zijn voormalige collega-clown die een dwerg is. Maar dat laatste kwartier verziekte het bij mij helemaal met die belachelijke ontploffing, ontsnapping (schijnbaar wordt zo'n gebouw niet bewaakt als een enorm belangrijk proces bezig is) en Joker zijn gekke fratsen daarna, inclusief een waardeloze laatste dialoog tussen hem en Harley. En een random eind in de gevangenis met misschien wel zijn dood. Het paste wel bij het niveau van deze film, gewoon net niet. Het stelt teleur, het is niet goed, het weet niet te boeien. Doodzonde, was gewoon lekker verder gegaan op de lijn van deel 1. We wilden allemaal Joker machtiger zien worden en Gotham zien terroriseren. Maar in plaats van dat is hij bijna de volledige film een gevangene. De internationale scores zijn niet hoog en dit zou wel eens een box office flop kunnen worden. Zonde.

avatar van IH88

IH88

Ben benieuwd. Ga er vanavond heen. Lage verwachtingen, misschien helpt het.

hvdriel schreef:

Philips en Phoenix hebben beide al voor de première aangegeven dat er geen derde deel gaat komen. En ik denk dat de opbrengst ook weleens tegen kan vallen (vooral omdat dit weer zo'n idioot dure film was, 200 miljoen, de eerste was een kwart van dat bedrag) en dan komt al helemaal geen derde.

The Oceanic Six vertegenwoordigt denk ik de mening van heel veel mensen. Je krijgt bij deze film niet waar bijna iedereen voor komt. Heel nadrukkelijk.

starbright boy schreef:

Ze zeiden ook dat er geen deel 2 zou komen en die kwam er ook. Eigenlijk moet er wel een deel 3 komen, zijn ze na dit flutdeel aan het publiek verplicht. Geef ons die ene film vol met Joker-anarchie.

Overigens had ik best geaccepteerd voor mezelf dat dit af zou wijken, maar het is gewoon een behoorlijk saaie film geworden. Alleen maar geneuzel in de gevangenis en de rechtbank. Weet nooit spannend, gestoord of zelfs onderhoudend te worden.

Jouw cijfer is overigens maar 0,5 hoger dan ik heb gegeven, dus zo onder de indruk was jij ook niet.

avatar van The Oceanic Six

Trouwens, heeft deze film echt 200 miljoen gekost? Echt? Waar is dat geld dan aan besteed? Want je ziet alleen een gevangenis en een rechtbank. Dit leek me nou typisch zo'n film die voor Hollywood begrippen goedkoop had kunnen zijn.

The Oceanic Six schreef:

Dat was ik ook niet en ben ik nog steeds niet. En ik was liefhebber van de eerste, dus dit viel serieus tegen. De film is vooral veel te lang (met name de scenes in de rechtbank duren maar en duren maar) en de rol van Lady Gaga is echt heel matig geschreven, daar had zo veel meer uitgehaald kunnen worden. Maar het einde en het feit dat dit compleet niet doet wat iedereen wil vind ik wel weer leuk. Juist dat trok het voor mij omhoog naar 3 sterren.

Ik denk dat er echt geen deel 3 komt. Deze film gaat met een erg negatieve word of mouth en een ridicuul budget verlieslatend worden of heel nipt winst maken en dan komt er geen deel 3. Zelfs als Phoenix en Philips wel zouden willen. Vind het nog steeds onbegrijpelijk dat het mindere vervolg op een hit vier keer zoveel moet kosten.

The Oceanic Six schreef:

Vind de koers van de film ook jammer, maar wat jij wilt had ook totaal niet aangesloten bij deel 1. Ja, het was een totale chaos aan het eind. Maar dat deed hij niet bewust. Fleck is een veel te labiel persoon en totaal niet geschikt om een opstand met duizenden te leiden en macht te hebben. Hij is vooral met zichzelf bezig. Dit is dan ook niet de slechterik uit de Batman franchise. Het staat volledig op zichzelf. Ik had zelf meer op een soort Bonnie & Clyde film gehoopt. Ja, zetten de boel ook op stelten, maar wel kleinschaliger en ongeorganiseerd. In hun eigen Folie a Deux bubbel.

The Oceanic Six schreef:

Dacht dat er ook een flinke zak geld aan te pas is gekomen of Phoenix terug te krijgen. Die wilde dit in eerste instantie niet eens. Zou me niks verbazen als die 2 samen al minimaal 50 miljoen hebben opgeëist van het budget.

avatar van K. V.

K. V.

Poeh, dit was wel wat anders dan verwacht. De film is eerder een soort rechtbank film geworden. Niet echt iets dat je bij The Joker zou verwachten. Dat de film ook deels musical was, was al wel bekend. Lady Gaga deed het dan ook wel goed, net als Joaquin trouwens.

De film duurde ook veel te lang. Vond het met momenten saai.

Best dat ik deze gratis heb kunnen meepikken, want vond de film toch wel wat teleurstellend.

avatar van Dayer

Dayer

Fleck rookt een sigaret, Fleck rookt achterover leunend een sigaret, Fleck zit in een combi. Ik was er eigenlijk wel klaar voor om dit te verdedigen, Phillips probeert iets nieuws en dat kan enkel sterk aangemoedigd worden. Er is al zeer veel Joker-materiaal in dit universum en nog eens een sequel maken op een uitstekende prequel is niet evident. Het musical-gegeven is boeiend en uitdagend, maar flopt totaal. Er is geen verhaal want er gebeurt helemaal niks. Nogmaals: hij rookt een sigaret, zit op een bank, wandelt rond in Arkham. Alsof het low-budget gedraaid moest worden. Lady Gaga wordt als actrice niet gebruikt en is eigenlijk vervelend. Phoenix is - ik ben wel echt geen expert - hiervoor vocaal niet sterk genoeg. Het is bij momenten tenenkrullend en slap uitgewerkt. De mix tussen muziek en verhaal zit ook helemaal niet goed. Dit is alsof Phoenix voelde dat dit het toch niet zou worden en hij intussen andere projecten (Napoleon, Beau's Afraid) heeft voor genomen. Want een wonderbaarlijk goed acteur is hij uiteraard wel. Er zijn mooie beelden, er zijn scènes die zeker standhouden maar ik was bovenal tevreden dat ik de zaal na ruim 2 uur kon verlaten. Ver onder de maat, snel vergeten dit.

avatar van teigertje

teigertje

• 2079 stemmen

Zojuist gezien op het grote witte doek, zonder teveel verwachtingen.

Na de vele slechte recensies ook van de professionele recensenten.

De start van de film, geeft weinig hoop, en is direct niet wat je verwacht.

Maar al snel, wordt de film hoopvoller.

Want het acteer spel van Joaquin Phoenix is zonder meer, weer fantastisch.....maar niet zo meesterlijk als in de eerste film.

Je wordt al vrij snel meegenomen, in de wanen van Arthur Fleck, die in Arkum asylum zit, na zijn daden.

En je kan deze film, op twee manieren interpreteren.

Het musical gedeelte, wordt vrij snel duidelijk.

De Rechtbank zittingen en wat daar allemaal nog meer uit voortvloeit, zoals ook zijn relatie met Harley.

Is de vraag is dit werkelijk allemaal gebeurt, of komt dit uit zijn vertroebelde en verwarde geest.

Zoals ook in de eerste film, met zijn buurvrouw, waar hij een relatie, mee dacht te hebben.

Gezien in de film maar ook de climax van deze film, is dit even de grote vraag, wat is nou precies waar en wat niet.

Lady Gaga laat zien, in deze film een talentvolle actrice te zijn.

Haar zang is ook met verschillende liedjes erg mooi.

Echter de zang van The Joker is soms redelijk tot zwak en soms zelfs lachwekkend.

Maar als Joaquin Phoenix het wereld beroemde Franse liedje Ne me quitte pas doet van Jaques Brel is een kippenvel moment, dit liedje verwoord zijn eenzaamheid en lijdens weg en de liefde die hij zo gemist heeft, op alle fronten in zijn leven.

De rol van Harley Lee Quinzel had meer ingezeten.

Want Lady Gaga kan Harley zeker voortreffelijk neerzetten.

Wel mooi verschillende bekenden karakters uit de eerste film te zien, zodat het verhaal wel enigzins op het spoor blijft.

De film viel mij, over de hele lijn nog mee.

En de cast speelt prima.

Maar dit vervolg komt bij verre, niet in de buurt van de eerste meesterlijke Joker film.

Het blijft jammer ze zo afgeweken zijn van de eerste film.

Hoopvol komt er nog een vervolg, voor veel meer duidelijkheid, daar hoop ik wel op.

Maar dat blijft de grote vraag, zeker met deze film.

Nipt 3,5*

avatar van iwantthathansolo

iwantthathansolo

Gedurfd vervolg waarin we mee worden genomen in een muzikale fantasie van Joker. Ik vond soms de liedjes te veel maar op een aantal momenten echt wel heel passend, dit is dan ook niet een standaard musical film maar laat ook een stijlvolle manier zien hoe het er in Arthur's hoofd aan toe gaat.
Want waar het uiteindelijk om gaat is dat Arthur Fleck een stik eenzame, trieste en onbegrepen man is. Wanneer hij toegeeft dat er geen Joker is is voor mij ook het moment dat het "echte leven" weer verdergaat in de film. Lee (Lady Gaga, die laat zien dat ze echt wel kan acteren) verlaat hem dus wat ze samen hadden was veel groter in zijn fantasie. De eindscene dat een jongere inmate, die al een paar keer eerder onguur in beeld kwam, hem neersteekt kon ik eerst niet plaatsen door het liedje wat erbij werd gezongen. Maar terwijl de camera op Arthur focust zien we op de achtergrond zijn killer zichzelf snijden in het gezicht, twee grote halen in zijn mondhoeken. Ik vat 'm op als dat Arthur Fleck niet de Joker is zoals wij hem kennen maar dat hij de inspiratie was voor de persoon die uiteindelijk Joker gaat worden...?

De eerste film vond ik waanzinnig goed. Het gedurfde vervolg wat compleet anders is kan ik nog steeds waarderen maar is toch echt wel een stuk minder sterk.

avatar van teigertje

teigertje

• 2079 stemmen

iwantthathansolo schreef:

Zo had ik het niet bekeken, met de killer die snijd in zijn gezicht.
Dus dat is de werkelijke Joker.
Je hebt gelijk Jack Napier is Joker en niet Arthur Fleck.

Mooi uiteengezet door jou in jou recensie.
Bedankt voor de opheldering.

avatar van IH88

IH88

Gisteravond in een goed gevulde bioscoopzaal gezien in de Kinepolis bij de Jaarbeurs Utrecht. Na afloop werd er geklapt en gejoeld maar ik weet niet of dat uit enthousiasme was, of uit cynisme. Denk het laatste. Hoewel er na afloop nog wel veel werd doorgepraat en geanalyseerd zo om mij heen, dus de film heeft toch wel wat indruk gemaakt.

Joker 2 maakt op momenten ook zeker indruk, en voor een film die eigenlijk ontzettend traag is en een lange speelduur heeft vloog de speelduur voorbij. Misschien op 10 minuten na (de eerste rechtbankscene). De pluspunten zijn ook wel duidelijk. Audiovisueel is dit weer fantastisch gedaan, en Phoenix en Gaga acteren subliem (wat betreft Gaga kom ik zo nog op een overduidelijk minpunt). De muzieknummers zijn op één of twee nummers na ook voltreffers. Het eerste gedeelte is sfeervol en goed opgebouwd qua verhaal. De band tussen Arthur en Lee lijkt wel heel snel intens te worden, maar door een twist in het verhaal (Lee heeft zich laten opsluiten om dicht bij Arthur te komen) wordt dit ook wel een stuk geloofwaardiger. En we hebben met twee psychopaten te maken, heel erg lineair verloopt zo'n relatie meestal niet. Het einde kwam dan ook niet als een verrassing, want The Joker en Harley Quinn hebben in de comics ook een aan/uit relatie.

De minpunten zijn hier en in de media ook al veel genoemd. 'Subverting Expectations' is zeker na Star Wars; The Last Jedi een beladen term (niet voor mij, want ik vond de film geweldig). Maar Todd Phillips heeft waarschijnlijk naar Rian Johnson's film gekeken en gedacht, 'Hold My Beer'. Dat kan ik beter en extremer. Nou was de eerste Joker ook echt geen actiespektakel, maar Folie á Deux maakt het wel heel erg bont. Phoenix en Lady Gaga die zingend, dansend, seksend, schietend en dingen opblazend Gotham terroriseren, het is een uitgangspunt om van te watertanden. Maar niets van dit alles. Even lijkt het die kant op te gaan als Lee de gevangenis in lichtelaaie zet en samen met Arthur probeert te ontsnappen. Maar nee, Phillips heeft iets anders in gedachten. Een combinatie van een gevangenisfilm en een rechtbankdrama. Omdat ik dit van te voren wist ging ik er wel in mee, maar je zou maar als nietsvermoedende bioscoopganger naar een Joker film gaan en dit te zien krijgen. Dan is het schrikken geblazen. Hoogtepunt in de rechtbank is de scene met Gary Puddles (PUDDLES is your real name?). De korte scene met Zazie Beetz is ook prima gedaan.

Maar de twee grootste kritiekpunten op de film zijn het verwaarlozen van het acteertalent van Lady Gaga en de Harley gekte die maar niet tevoorschijn komt. Het hoeft echt geen Margot Robbie interpretatie te zijn, maar dit is wel heel schaars. Je hebt Gaga in je film en je laat haar alleen maar zingen? Een doodszonde. Tweede kritiekpunt is dat de film heel ingewikkeld doet over de vraag of Arthur/Joker twee personen in één lichaam zijn, en Arthur daarom ontoerekeningsvatbaar is. Hier gaat de hele film over! Terwijl iedereen die wel eens een comic/film/game met The Joker heeft gelezen/gezien/gespeeld het antwoord wel weet. Nee. Kort antwoord, maar Todd Phillips weet er een film van ruim twee uur van te maken. Best knap. Deel drie komt er blijkbaar niet en dat is wel jammer, want ondanks alle kritiek wil ik wel weten hoe het nu verder gaat met Arthur en Lee.

avatar van Tommeh

Tommeh

Het grootste probleem van deze film vind ik het brein van Todd Phillips.

Het is duidelijk dat Phillips' hoofd overliep met ideeën, die hij vervolgens allemaal in deze film heeft gepropt. Zonder hierbij te kijken of het dan überhaupt wel een goede film wordt. Er zitten een aantal geweldige scenes in de film, en het musical idee is goed gevonden, maar als geheel is het niet makkelijk om hier ruim twee uur je aandacht erbij te houden. Phoenix en Lady Gaga spelen beide hun rol zeer overtuigend, dus aan hun ligt het niet. Maar de film heeft (zo goed als) geen plot, en het kleine beetje plotontwikkeling dat er wél is wordt constant stil gelegd door de vele liedjes. Daardoor is de film meer vermoeiend dan boeiend. Zonde, want Phillips was wel degelijk op het goede spoor naar mijn mening. 3*

rep_robert schreef:

Het had best gekund, maar dan op de Arthur Fleck manier, bv zoals je het beschrijft met dat Bonny & Clyde voorbeeld. Fleck is geen misdadiger zoals de Joker van Heath Ledger in The dark knight. Maar Fleck had op het einde van Joker 1 wel de stad voor een deel achter zich. Daar hadden ze op door kunnen gaan.

avatar van soom

soom

Hm.

Hmmm.

Nog eens: Hmmmmm..

Ja, Joaquin. Natuurlijk.

Lady Gaga is (nog steeds??) vrij oppervlakkig, hoe ze ook kan zingen. (Blijkbaar vond ik haar in A star is born wel goed. Nou ja, het zal te maken hebben met haar zang, denk ik)

Maar is dit een actiefilm of een musical? Huh? Ik weet niet.

Een half van dit, een kwartje van dat. Zal wel.

Mwah.

avatar van Boneka

Boneka

Mensen lopen gillend de bioscoop uit. Is het zo slecht?

avatar van GrobbekuikenXL

GrobbekuikenXL

Boneka schreef:

Mensen lopen gillend de bioscoop uit. Is het zo slecht?

Nee. Dan gaan ze maar naar Bassie en Adriaan kijken!

avatar van DoctorMovie

DoctorMovie

rep_robert schreef:

Hoe jij je zin zo expliciet brengt met die emoji doe je wel verbaast. Hoef je mij niet op af te vallen. Ik benoem het alleen.

Oh jee je bent nog slimmer dan een zak patat met mayo, wat een geweldige reactie