• 9.376.014 stemmen

Geregisseerd door: Wanuri Kahiu

Met onder meer: Lili Reinhart, Andrea Savage en Luke Wilson

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Look Both Ways

"Wherever life takes you, let love guide you."

Op de vooravond van haar diploma-uitreiking splitst het leven van Natalie in twee parallelle werelden. In de ene geraakt ze zwanger en moet ze als jonge vrouw haar weg zien te vinden in het moederschap in haar ouderlijk dorpje in Texas. In het andere leven trekt ze naar Los Angeles waar ze volop voor haar carrière gaat.

avatar van schumacher

schumacher

Leuke film, wel beetje raar dat ze met de dame zo'n 2 tal richtingen uitgaan: de ene zwanger en de andere niet zwanger enz...
Mag hier uiteraard geen spoilers gaan geven maar laat me dan mijn eigen mening int kort geven: ik hou er niet van als kindjes of als ze nog moeten geboren worden en de ouders al uit elkaar zijn, kind is altijd de dupe vindk, dit terzijde.

Soit: hele leuke film vond ik en ze acteren ook goed. Goeie acteurs en actrices. Fijne film.
Maar ik verkies de ene afloop en niet de andere.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Wat voor een domme film!!!! Heb het na 25 min stilgelegd op netflix! Je bent gewoon niet mee met het verhaal

avatar van Fervet opus

Fervet opus

Een lieve, sympathieke, niet al te ingewikkelde “what if” romcom-drama. Vlot gemaakt. Heb me wel vermaakt.

avatar van sanne12345

sanne12345

Wat een suffe film en mijn lat licht vrij laag. Niet grappig, niet romantisch en zeker als je beide levens los ziet een heel suffe film.

Wel goede acteurs

avatar van keukenzout

keukenzout

Prettig om naar te kijken maar jezus, wat een simpele film. Een soort 'Sliding doors' maar dan... de jostiband versie.

Achterlijk verhaal..

Dus? als Je zwanger bent kan je niet gaan studeren?

Hoezo?

Idiote film.. Met een onrealistisch verhaal.

avatar van Shadowed

Shadowed

Netflixvoer.

Net wat beter dan de wat gewaagdere originals die vrijwel altijd op een lager cijfer uitkomen, maar nog steeds erg op de middelmaat als het aankomt op filmisch talent. Look Both Ways valt namelijk in een serieus veilige categorie. Een verloop dat nergens dus echt een zijpad of bijzondere wending neemt.

Wat deze film vooral een beetje draaiende houdt, is het feit dat er naar behoren wordt geacteerd. Waar al deze namen vandaan komen? Ik weet het niet, maar ondanks de nogal standaard en makkelijke personages wordt er aardig en naar de norm geacteerd. Ik heb er weinig op aan te merken, buiten het feit dat ik er alleen geen sympathie voor kon opbrengen.

Verder een film met erg menselijke problemen zonder dat deze eigenlijk een moment echt dichterbij komen, waardoor de film vooral een erg leeg gevoel achterlaat. Een gevoel dat alleen niet echt wegebt en plaats kan maken voor een echt sterke indruk, waardoor ik geen hoger cijfer ga geven. Het is geen film die ik ga onthouden, dus waarom zal ik er dan extra erkenning aan geven?

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Volgehouden tot het moment dat ze haar ouders gaat vertellen dat ze zwanger is. God wat slecht geacteerd allemaal!

avatar van Black Math

Black Math

Aardig uitgangspunt met twee mogelijke levenslopen van de hoofdpersone die elkaar afwisselen, de uitwerking is alleen weinig verrassend, geen harde conclusies getrokken en echt dramatisch wordt het in geen enkele lijn. Het kijkt wel allemaal prettig weg. Weinig verheffend, wel aardig vermaak. 2*.