Genre: Komedie / Drama
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Plot The Little Death
"A little weird, a little kinky, and a little twisted."
Seks, liefde, relaties en taboes. Een kijkje achter de deuren van een doodgewone straat blijkt veelzeggend. We treffen er een vrouw aan met gevaarlijke fantasieën en haar met dit gegeven worstelende man. Maar ze blijken niet de enigen in de straat te zijn die er gekke gewoontes op nahouden. De buren zijn zo mogelijk nog vreemder. Zo begint iemand een affaire met zijn eigen vrouw. Maar deze weet daar zelf niets van.

Vanaf maart in de bioscoop (De Filmfreak)
EDIT: bioscooprelease is komen te vervallen

Moekster
Fantastisch. Een komedie die wordt afgewisseld met hele mooie, maar ook treurige momenten. Vanaf de eerste minuut word je de film ingetrokken om er vervolgens niet meer uit te komen. Het einde valt ook prachtig in elkaar en had ik absoluut niet zien inkomen. Ruim vier sterren.

brabusRUS
Erg komische film over de taboes van seks. Hoewel er ook een beetje drama in zit, is het voornamelijk een grappige film, die mij een aantal keren behoorlijk aan het lachen heeft gemaakt. Leuke onvoorspelbare en originele Australische film. De acteurs waren perfect en er was oog voor detail en muziek. 5,5 verhalen die elkaar perfect aanvullen. Elk paar had zijn eigen gefascineerde, grappige en hartverwarmend verhaal die geen een keer over de top voelde.
Aanrader, zeker een film om met je vriendin/vrouw te kijken. Maar ook prima in je eentje.

gauke
Een aardige lichte zwarte komedie over meerdere paren met een seksfetisj en/of -problemen, die probeerden deze te genezen, waarbij erotische dromen een belangrijke rol speelden. De verhalen ontwikkelden zich traag, waarbij ik de laatste meteen het leukste vond. Taboedoorbrekend was het allemaal zeker niet. Ik wist trouwens niet dat "the little death" een orgasme betekent.

tattoobob
Wat een leuke comedy van australische bodem.
Leuk,origineel en regelmatig hilarisch....ik heb er flink om moeten lachen .
Voor mij waren alle acteurs en actrices onbekend maar ze speelden allemaal prima.
Op een paar kleine saaie stukjes na vond ik deze film erg geslaagd.

david bohm
Soundtrack is oké inderdaad maar voor een komedie over seks iets te braaf naar mijn smaak. Een aantal van de sketches is heus best grappig maar voor een speelfilm is dat toch wat te mager naar mijn bescheiden mening.
Redelijk.

blurp194
Ik wist trouwens niet dat "the little death" een orgasme betekent.
Alleen in het Frans

blurp194
Een segmentenfilm.
Het ene paar is natuurlijk grappiger dan het andere. Maar bij sommige koppels overheerst de serieuze toon wat teveel, en dat werkt niet echt voor mij - de verhalen zijn net iets te absurd om daar serieus bij te blijven, hoe serieus het misschien ook is als het jezelf overkomt.
Het segment met de doventolk is verreweg het leukst. Maar dan is de film al bijna voorbij, en voelt wat daarvoor kwam als een wat lang en flauw begin. Wel een paar erg knappe trucs met de timing die voor mooie verrassingen zorgen.
Verder vond ik het niet echt de moeite.

Norman Mailer
Een origineel gegeven, scherpzinnig uitgewerkt. Echter verzandde dit bij een aantal stellen gaandeweg in relationeel gezanik. Onvermijdelijk en niet vér van de werkelijkheid – ik weet – maar ook dáár ben ik dat snel zo beu als koude pap.
En zo begon een aantal personages stilaan weerzin op te wekken. Dé onmiskenbaar egocentrische vrouw, de hypersensitieve man – types die ik niet graag een hand zou geven.
Maar toen was er, inderdaad, het segment met de telefonische doventolk. Op momenten hilarisch, danwel invoelend. En later, onder het mooi ingetogen Light van Sleeping At Last, bijna ontroerend.

Antonev
Ontzettend flauwe film, die makkelijk probeert te scoren met seksuele taboes. Wist met pijn en moeite zo nu en dan een flauwe glimlach teweeg te brengen.

BBarbie
Film roept herinneringen op aan de Canadase komedie Young People F*cking (2007), maar is ondanks een aantal grappige situaties over het geheel genomen lang zo amusant niet. De regisseur heeft het leukste voor het laatst bewaard: de telefoonseks-scène met de doventolk.

wendyvortex
Waar de homo's, lesbo's en transgenders breed voorzien zijn van films over hun sexleven lijken de hetero's er maar bekaaid af te komen, maar zie hier eindelijk een soort moderne versie van "Everything You Always Wanted to know about Sex but We're Afraid to Ask".
Die Woody Allen-film was het ook niet helemaal, maar had dan tenminste nog één klassiek fragment met Woody als neurotische spermatoide.
Zo klassiek wordt het hier niet, af en toe een glimlachje kan er nog wel van af, maar geen van de verhaaltjes weet er echt bovenuit te schieten en het algemeen niveau is te vlak.
Nou okay die dacryphilia dat was nog wel redelijk geslaagd.

Marvinleeaday
Leuke film, heb een paar keer echt vlak gelegen. Twijfel over 4*.

elayz
Erg aparte film, maar sommige stukken waren best grappig. verwacht niet dat je 90 minuten krom ligt van het lachen, eerder 10 ofzo!

morpheus2000
Wat een leuke film dit!
Weinig van verwacht en dan toch nog zo verrast worden. Van 4 koppels zien we ze worstelen met hun seksuele genoegens en vooral waar ze dan tegenaan lopen. En hierdoor lopen nog 2 verhaaltjes heen. En een aantal komen op het eind weer bij elkaar uit. Waar ik eerst dacht dat het allemaal plat en over-the-top zou zijn, blijkt dit niet zo te zijn en is de humor best wel geslaagd.
Het leukste deel zit aan het eind als via een tolkentelefoon telefoonseks wordt doorgegeven. En wat is Erin James een pareltje! We want more.....

Rickyman
Een komedie over sex, hi hi hi...
Enkele scènes waren wel grappig, maar wordt het allemaal veel te lang uitgemeten zodat het niet meer leuk wordt. Wat een flauwe kul.

Mescaline
Een film die lekker wegkijkt en personages die leuk genoeg zijn om te volgen, het ene koppel is natuurlijk net een tikkeltje interessanter dan de ander maar de wisselwerking werkte in ieder geval vermakelijk.
De scene met de doventolk is wel de meest sterke sketch van de film, maar voelde tegelijkertijd niet helemaal passend bij de andere verhaallijnen.
De film had ook best wat vaker uit de bocht mogen vliegen en wat meer mogen durven, voor een film over seks is het namelijk een tikkeltje preuts.
Maar goed, heb mij hier wel prima mee vermaakt!

Cabaretier en televisiemaker Wim de Bie (83) overleden

Netflix trekt stekker uit misdaadserie 'Young Wallander'