• 9.375.420 stemmen

The Princess Switch 3: Romancing the Star (2021)

Komedie / Drama | 106 minuten

Genre: Komedie / Drama

Alternatieve titel: The Princess Switch 3

Geregisseerd door: Mike Rohl

Met onder meer: Vanessa Hudgens, Nick Sagar en Sam Palladio

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Princess Switch 3: Romancing the Star

"Merry Switchmas."

Wanneer een kostbaar kerstrelikwie wordt gestolen, schakelen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margarets nicht Fiona, hun dubbelganger. Samen met een onstuimige en mysterieuze man uit haar verleden tracht Fiona het voorwerp terug te vinden. Tijdens hun zoektocht laaien de vonken van een verleidelijke kerstromance weer op, met een onverwachte wissel tot gevolg.

Stacy De Novo/Queen Margaret Delacourt/Fiona Pembroke

Mrs. Donatelli

Frank De Luca

avatar van soom

soom

Hoe houd je drie films met dezelfde karakters nou een beetje fris en fruitig?
Door steeds een verschillend 'trucje' uit te halen.. Wat hier op zich wel gebeurt/gebeurd? (pff, spelling). Maar wel een zekere 'klad' te bespeuren.
Na drie films is het dan ook wel goed geweest, qua originaliteit kan er weinig meer verzonnen worden qua verhaal lijkt mij.
Hopelijk wordt het dan ook niet een hopeloos, zielig uitgemergeld zootje, maar de toekomst zal het uitwijzen..

Niet de beste, nee. Maar toch nog steeds amuserend genoeg, vooral en mede dankzij Vanessa Hudgens. Al kijk ik wat haar betreft toch heus iets meer uit naar Tick Tick... Boom!
De rest is wel fijn op elkaar ingespeeld, hoewel het eigenlijk meer de grote Vanessa Hudgens show is natuurlijk. Zij lijken niet meer te doen dan een beetje doelloos door het beeld heen (te) huppelen. Maar ach, het levert een leuke film op en houdt de schoorsteen rokend.

avatar van missl

missl

Meer van hetzelfde maar ik vond het toch een beetje vermakelijk, al is deze film vooral hysterisch.

avatar van schumacher

schumacher

Flauwe meuk.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Vanessa Hudgens danst tango met zichzelf

avatar van ibendb

ibendb

Is dit objectief gezien een goede film? Langs geen kanten. Toch is Vanessa Hudgens charismatisch genoeg om deze film te dragen met drie (!) verschillende rollen. Het plot is standaard maar gaat lekker vooruit. De drama had voor mij geskipt mogen worden maar het is fijn dat men wel eens wat anders wilde proberen in deze franchise.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

De eerste twee delen waren wel oké (en wat gaat de tijd snel want blijkbaar heb ik ze jaren terug al gezien) maar dit derde deel is wel duidelijk minder. De film neemt een andere afslag met meer een detective-achtig verhaal waardoor de warme romantische sfeer van Kerst helemaal naar de achtergrond verdwijnt en de film draait veel meer om dat nichtje en dat is simpelweg veel minder leuk. Hudgens heeft genoeg charme en charisma maar sprankelt niet meer zoveel als in de eerdere delen. 1,5*.