• 9.373.383 stemmen

Gesproken taal: Italiaans

Releasedatum: 28 april 2022

Plot Maschile Singolare

"Life. Love. Pastry."

De 30-jarige Antonio zijn leven staat op zijn kop nadat hij plotseling wordt gedumpt door zijn partner. Gewend aan zijn afhankelijke leven staat hij er opeens alleen voor. Hij moet op zoek naar een nieuw appartement, een nieuwe baan en nieuwe interesses. Al snel vindt hij een appartement en begint hij te werken bij een lokale bakkerij. Daarnaast begint hij zijn leven te herontdekken en ontmoet hij nieuwe mensen. Was hij toch niet zo afhankelijk als hij dacht?

Vanaf 10 februari 2022 in de bioscoop (Cinemien)

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

kappeuter schreef:

Vanaf 10 februari 2022 in de bioscoop (Cinemien)

Releasedatum verplaatst naar 28 april 2022.

avatar van svetliealik

svetliealik

Jammer hoe het leven van deze 30-jarige in deze film wordt neergezet. Het klonk veelbelovend, maar helaas. Draait slechts om de lusten en niet om de liefde. Oppervlakkige karakters, weinig diepgang.

2 sterren, voornamelijk dankzij de muziek die gebruikt werd.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1950 berichten

svetliealik schreef:

2 sterren, voornamelijk dankzij de muziek die gebruikt werd.

Ik ben het TOTAAL met je eens.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1950 berichten

Wat een kinderachtige film. De personages zijn volwassen mannen, maar ze gedragen zich héél puberaal. Ze lopen alleen maar te flirten en duiken met iedereen het bed in. En als er dan één echt gevoelens krijgt voor de ander, gaan ze de 'drama queens' uithangen, omdat er geen respons komt op hun verliefdheid.

Beschamend als het in Rome er echt zo aan toe gaat in de 'gayscene'. Wat ben ik blij dat ik gewoon al bijna 20 jaar gelukkig ben met mijn partner, zonder aanstellerij en gewoon monogaam.

De muziek was daarentegen wel leuk. Maar verder één grote treurnis van ellende.

avatar van gizzegiz

gizzegiz

Ik vond het een prachtfilm! Te volgen hoe Antonio van een getrouwde huisman zonder eigen ambities of mening zich na de scheiding ontpopt tot een man, die eindelijk weet wat hij zelf wil. Dat er daarvoor een hele resem intieme contacten voor nodig waren en ook een paar hele goede vrienden, lijkt mij heel natuurlijk en zeker niet storend. De film had evengoed over een gedumpt huisvrouwtje kunnen gaan, dat zichzelf eindelijk ontdekt, maar dat was het hier dus niet. Heel boeiend, absoluut!

Heel mooie film, prima acteurs, en knappe ook!! Luchtig verhaal, prima soundtrack, kijkt heerlijk weg. Aanrader!!