Demonic Toys (1992)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Peter Manoogian
Met onder meer: Tracy Scoggins, Bentley Mitchum en Michael Russo
Plot Demonic Toys
"They want to play with you..."
Judith Gray is een agente die per ongeluk met een paar andere mensen opgesloten komt te zitten in een groot pakhuis vol speelgoed. Dit speelgoed blijkt te leven en moordlustige plannen te hebben. Judith Gray komt er dan achter dat iemand het speelgoed tot leven heeft gewekt en dat deze persoon iets van haar wil...
Judith Gray
Matt Cable
Andy
Peterson
Chainsaw
Een erg vermakelijke film. Het is geen Child's Play en spannend is het al helemaal niet, maar amuseren doet de film als de beste. Goed, het ziet er soms knullig uit en het plot is ook zeker niet alles, maar wat een vermaak. Geinig horrofilmpje.
Goodfella
Gigantische bagger!!
Kettingzaag, wat zie je toch in dit soort pulp? Geef je punten voor de hoeveelheid bloed ofzo
Chainsaw
Nope, geef enkel punten op hoe een film mij weet te vermaken. En tja, dat wist Demonic Toys in ieder geval zeker. Overigens zou de film maar erg laag scoren als ik punten gaf op het hoeveelheid bloed.
Hemdale
Tsja... absoluut geen fantastische film maar toch nog redelijk vermakelijk. Vooral de special-fx zijn erg humoristisch!
2 sterren! (3 sterren is wel erg overdreven Chainsaw!)
John Doe
Als je met een vrolijk gevoel tegenover de speelgoed poppen aankijkt, moet je ook niet verwachten dat deze film veel gevoelens van horror op gaat roepen. Als je niet in een vrolijke stemming zit is dit wel een film met veel spanning, het is geen bagger, het is niet voor jou weggelegd.
Fluithond
He Chainsaw je hoeft je niet zo onderdrukt te voelen door die "Goodfella, die gozer heeft geen enkel verstand van CULT!
Da Jando
Deze cult vind hij bagger, andere cult mischien niet, zijn goed recht...
TheGodfather
Ik hoop dat hij binnenkort op tv komt ofzo!
Wil 'm wel graag zien
salvatore
- 1937 berichten
Wat een lachfilm is dit zeg. Wel leuk om te zien. Horror in al zn glorie
chucky meets toy story
TVGids
Wat een B film zeg. Hij is geen moment eng maar wel vaak erg grappig. ** sterren
- Slechte acteurs
- Slecht verhaal
- Niet eng
- Dom
Reden om 5 sterren te geven!
Gewoon een topfilm!
De 86 minuten film, hebben me ook werkelijk 86 minuten geboeit! Heerlijke film om met vrienden te kijken, en een baggerfilm kan ook goed zijn!;)
Demonic Toys is daar het bewijs van!:)
Gigantische bagger!!
Smaken verschillen vriend.
Gigantische bagger is het inderdaad, maar wél leuke bagger.
Maar inderdaad, je moet maar er van houden, ja!
Soeperman87
maar om dit nou een meersterwerk te noemen?
Ja, een amateur meesterwerk.
Daanio
ik vind het een egte b-film maar wel leuk om te kijken. de fx en de acteurs hadden beter gekund
De GeuS
Als kind vond ik hem super eng; niet opnieuw gekeken, maar gewoon 3 sterren voor het sentiment....
bfilm
Dit is gewoon een vermakelijke bfilm met een paar grappige momenten.
xangadix
Bij de Action samen met Puppet Master II in een doosje voor € 1,99.
SuperSideSwipe
Ik vond het wel een geinige film,
Ik hou niet zo van poppen die tot leven komen, (vond die clown pop in poltergeist ook vrij engig).
Wellicht daarom dat ik dit wel de moeite waard vond.
Eerlijkheid gebied wel te zeggen dat de SE waardeloos waren.
3,5
stijn1313
gewoon een grappige bhorror film
die poppen die tot leven komen..
echt grappig! de clown is mijn favoriet
de acteurs zijn misschien slecht en de fx ook
maar hij is wel vermakelijk van het begin tot het eind
het verhaal & de acteurs zijn slecht..
maar de film is zo grappig dat je daar niet eens op let
gewoon een leuke popcornfilm voro met vrienden!
4* want hij bleef gewoon leuk!
DThuis
Had deze film voor een spotje gekocht bij de FRS en verheugde me helemaal om hem te kijken(wist dat 't geen topper zou zijn). Ik was behoorlijk verrast, de film was behoorlijk leuk en de poppen waren wel goed gedaan. Alleen weinig bloed en slechte acteurs. Meteen nadat ik hem had gekeken weggegooid zodat niemand zou zien dat ik zo'n film in m'n verzameling had. Heb ik nu eigenlijk wel spijt van.
@ DThuis:
Dit is wel een van de laatste films die ik meteen zou weggooien...
Zonde!
Chainsaw
I can walk. I can talk. I can even shit my pants. Can you shit your pants?
Gisteren had ik echt even zin in een vermakelijk en niet al te lang horror B-filmpje. En toen kwam ik al snel bij deze poppenfilm uit. Het was een behoorlijke tijd geleden dat ik 'm voor het laatst had gezien, dus ik was best benieuwd wat ik er nu nog van vond.
Tja, en toen bleek dat eigenlijk maar weinig anders is geworden. Want wat heb ik opnieuw weer genoten van dit heerlijk knullige en idiote horrorwerkje. Het hele plot is te belachelijk voor woorden, het acteerwerk is om te huilen zo slecht en de film zit boordevol domme fouten en onlogische momenten. En toch is Demonic Toys zo ontzettend vermakelijk.
Eén van de leukste elementen van de film is (hoe kan het ook anders) de demonische poppen, die gelukkig niet erg lang op zich wachten. Met name de grofgebekte Baby Oopsy-Daisy en de hysterisch- lachende Jack in the Box zijn erg leuk. Ok, op het einde wordt het allemaal wat minder en wordt de film soms een beetje té, maar het eerste uur valt er in ieder geval genoeg te genieten.
Daarnaast nog even mijn complimenten voor meneer Richard Band (broer van de meester van de 'poppenhorror' Charles), die de film van een uitstekende score voorziet. Hij liet zich al van zijn beste kant horen met films als Re-Animator of Band's eigen serie The Puppet Master, maar ook in deze film laat hij een uitstekend stukje muziek horen, met een simpel maar erg leuk terugkerend thema.
Al met al kan ik zeggen dat Demonic Toys zo'n film is, die zelfs na een aantal jaren nog steeds erg leuk is om te zien. Mijn score gaat dan ook weer een half sterretje omhoog. Stukje hersenloos vermaak ten top!
Van 2,5 sterren terug naar 3 sterren.
Oh ja, voor wie de DVD hier voor een paar euro heeft aangeschaft en niet kan lachen om de film, moet goed letten op de Nederlandse ondertiteling. Deze is ook hilarisch slecht!
JurassicPark
een 4,0. een hele leuke horror film om in je eentje 's avonds te kijken met iets te zuipen en wat chips. best grappig verzonnen.
DThuis
Weet iemand een plek waar ik deze ópniew' kan kopen voor een goedkope prijs?
Soeperman87
Weet iemand een plek waar ik deze ópniew' kan kopen voor een goedkope prijs?
En niet meer weggooien! Deze film is ontzettend leuk om meerdere keren te zien met een biertje op een eenzame nacht.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
die jack in the box vond ik anders toch wel eng hoor vroeger

Demonic Toys 2

Vamp
Komedie / Horror, 1986

Dr. Giggles
Horror / Komedie, 1992
marionetevil dolldemonfemale police officertrapped in buildingtoy