Genre: Komedie / Romantiek
Gesproken taal: Engels en Spaans
Bekijk via Netflix
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot The Kissing Booth 2
"Rules can be broken...but so can hearts."
Elle's vriendje Noah vertrekt naar Harvard om te gaan studeren. De tortelduifjes doen er alles aan om de langeafstandsrelatie te laten werken. Maar de komst van een aantrekkelijke nieuwe klasgenoot maakt het er voor Elle niet gemakkelijker op. Tot overmaat van ramp dreigt Noah ook te zwichten voor de verleidingen van het studentenleven. Zal de liefde het nieuwe schooljaar overleven?
Elle Evans
Mr. Evans
Brad Evans
Olivia

mjk87 (moderator films)
130 minuten, dat lijkt me wat stevig voor zo'n filmpje.

Katniss
Pijnlijk gevalletje van hoe verwend kan je zijn. Ik had het wel geweten met Marco. Zker als Noah continu de indruk wekt vreemd te gaan en liegt tot op het bot. Betrouwbaar, not. Film duurt erg lang, had korter gemogen. Minder diepte met Marco? Want er was wel iets gaande vanuit zijn kant. Zij keek er niet naar om. Kissing booth 3 onderweg?
Wel leuk zo'n middelbare school film, terug denkend aan eigen schooltijd.

Gish
Erg lang maar leuk vervolg op deel 1, slaat precies de goede toon aan. Lekker over the top, truttig en fout, maar de vrolijke en leuke Joey King sleept je er weer 130 minuten moeiteloos doorheen. Bloopers tijdens de aftiteling, en deel 3 komt er vast aan. Enjoy !

The Kissing Booth 2 is eigenlijk best een degelijk vervolg op het eerste deel en vooral bedoeld voor tieners of liefhebbers van het coming of age/high school genre.
Had de film een vervolg nodig? Nee, maar er zijn waarschijnlijk genoeg kijkers geweest voor het eerste deel en de film werk gewoon enorm aanstekelijk. Ook dit tweede deel profiteert van de enorm vrolijke vibes van het eerste deel en borduurt daar slim op door. Vooral het eerste half uur is de film erg vrolijk en heeft het dezelfde toon als het origineel. Het is haast een modern sprookje met die mooie locaties, kasten van huizen en die schoolfeesten waar je u tegen zegt.
Echter verraadt de enorme speelduur voor een film in dit genre al dat er meer gaat spelen dan alleen een stelletje dat in problemen zit. En daar wordt de film wat onevenwichtig in. Het " inclusive" gedeelte zit er ook weer in, maar dan nog wat lomper. De twee homo's die in het eerste deel slechts door het scherm heen huppelden, krijgen nu opeens een soort van zijplotje. Zonder dat je eigenlijk weet (of onthouden hebt) hoe ze heetten. Het voelt erg overbodig aan en het enorme applaus die zij ontvingen wanneer ze uiteindelijk zoenden met elkaar was echt veel te veel van het goede.
Dit soort zijstapjes hadden makkelijk uit de film geknipt kunnen worden. Ook de crush met de zwoele Marco icm wat Noah aan de andere kant van het land wel of niet uitspookt is gewoon net niet goed genoeg. Marco wordt na een goede opbouw eigenlijk zo aan de kant gezet aan het einde van de film Ook het wantrouwen dat Elle heeft betreft de relatie van Noah met sexy Chloe kent ook een goede opbouw, maar is uiteindelijk een beetje een dooddoener en wordt erg gemakkelijk afgehandeld.
De film is wat duisterder van toon dan het eerste deel. De dilemma's voelen wat dat betreft wat echter aan en doordat je eerder ook al in de personages geïnvesteerd hebt kunnen daar in deze film de vruchten van geplukt worden. Je krijgt echt het gevoel dat er iets op het spel staat.
De film duurt gewoon dik 20 minuten te lang en het einde is wat te braafjes. Dat is helaas inherent aan dit type film dat Netflix produceert, maar doordat er al veel tijd in de personages geïnvesteerd is geloof je de relaties onderling wel en kan je daadwerkelijk meevoelen met wat zij doormaken.
Volgende keer wel wat minder woke en gewoon een vrolijke film maken zonder bijbedoelingen svp.

soom
Joey King en Jacob Elordi zijn en blijven schattig als koppel.
Hun chemistry heeft iets onweerstaanbaar heerlijks over zich, al zijn ze niet meer samen. Ik wil echt een beetje blijven hopen, dat ze dat wel zijn.
De wens is de vader van de gedachte of zo.
Mega heerlijke sfeer weer, die op magische wijze herhaald wordt uit het eerste deel. Dezelfde sprankeling. Veroorzaakt door met name Joey alias Elle.
Al zou ik, waarschijnlijk, wel hebben gekeken of de tas die zo vrolijk ergens tegen aan komt, geen knopjes aan of omlaag zet. Dat je dat na een aantal seconden dan wel minuten pas doorkrijgt door een reddende engel lijkt me heel eerlijk gezegd niet meteen aannemelijk.
Vooral omdat mejuffrouw Evans toch best de reactie van piercing meisje hoort en ziet voordat ze dat filmpje showt

Grindhouse62
- 2065 berichten
Ik heb gisteren het 1e deel onbedoeld mee gekeken met mijn vrouw. Dit soort films zijn meestal niet echt mijn ding. Maar vond de film best . Vandaar hebben we vanmiddag deel 2 gekeken en moet zeggen dat het een amusant vervolg was waarbij we ons wederom prima hebben vermaakt. Een 3.0

Tjikkie24
Erg leuk vervolg. En nog leuker, deel 3 is net door Netflix aangekondigd!

Erg leuk vervolg. En nog leuker, deel 3 is net door Netflix aangekondigd!
Yeah

Leland Palmer
Verschrikkelijk. Er is echt niks goed aan deze film. Van het scenario, tot de regie. Om te janken zo slecht. Ik zat het eerste half uur echt verbaasd naar die King te kijken; normaal praten is er niet bij. Half geschreeuw, vreemde gebaartjes, alles op zo'n rare toon van; kijk mij eens, ik kan niet normaal doen. Al die charismaloze ''tieners'' die al jaren geen tiener meer zijn, die constant langs elkaar heen lullen, de meest onlogische dingen doen en op basis van vermoedens beslissingen maken. Er wordt geen seconde normaal gecommuniceerd. Dit gebeurt teveel in (dit soort) films. Ben er wel klaar mee. Geen enkele keuze in de opbouw van het verhaal is met enige logica te rechtvaardigen en ik mag toch hopen dat die Lee in een volgend deel niet weer zo kinderachtig hoeft te doen. Tjongejonge, kast van een gast en dan moet je je in zo'n rol gedragen als een gillende koter van 11. Wat een treurnis.

Shadowed
Leuk!
Deel 1 was destijds simpel vermaak, en kreeg dan ook een simpele voldoende. Is deze film dan iets groters/beters/anders? Nee, hihi. Maar The Kissing Booth 2 is verrassend genoeg een film waarvan de langere speelduur eindelijk wel meerwaarde heeft. Althans, voor mij. Want in dit geval was het een half uurtje langer vermaak.
King en crew lijken veel plezier te hebben op de set. Ik vraag me ook een beetje af in hoeverre Marcello de ruimte krijgt om zijn crew te begeleiden. Want als ik dit zo zie, is het vooral een feestje onder de jongeren. Verpakt in een fris en zomers sausje waarbij wolken in de lucht niet aan de orde zijn.
Vervelen doet de film in ieder geval niet. Mede omdat het tempo zo hoog ligt en de sfeer voortdurend fris en zomers aanvoelt. Zonnige cinematografie, veel warmte en creativiteit in de locaties. Het ziet er allemaal best redelijk uit. Charmante details, fris gefilmd. Ik heb er eigenlijk maar weinig op aan te merken.
Je kan er uiteraard rekening mee houden dat de karakters soms iets te luid en kinderachtig zijn. Het zijn wel erg actieve tieners in deze film. Maar het helpt wel mee aan het tempo. King doet het erg leuk, net als de rest van de crew eigenlijk. Uiteindelijk neemt King wel alle ruimte in, maar weet wel op veel vlakken te scoren.
135 minuten aan pure entertainment. En het werkt ook nog, op een gekke manier. Na al die minuten zou je denken dat de gemiddelde kijker er wel klaar mee is. Of dat ook zo is, mag de kijker zelf weten. Ik vond het helemaal niet zo erg om nog een half uurtje langer door te kijken. Als entertainment is het namelijk uitzonderlijk geslaagd, en visueel ziet het er ook best degelijk uit. Dus ik heb eigenlijk weinig om te klagen.
Voor de rest uiteraard een hoop boodschappen en moralisme. Maar het gaat allemaal zo vlot dat er weinig ruimte is om je eraan te storen. De humor is niet altijd even leuk, en gaat regelmatig wat te lang door. Maar het tempo ligt hoog en qua vermaak kom je er zeer makkelijk doorheen. Tja, dan maken de 135 minuten me niet zo heel veel uit. Deel 3 ga ik dan ook maar zien.

BBarbie
Deze speelse sequel is zeker niet minder dan het origineel uit 2018. De guitige Joey King vormt andermaal het stralende middelpunt van een groepje jongeren, dat zich staande probeert te houden op de verraderlijke weg naar volwassenheid. Een leuke romcom, niet meer en niet minder.

mjk87 (moderator films)
Verrassend vermakelijk wel. Het eerste deel vond ik niet altijd even spetterend, vooral de relatie tussen King en haar lover was nergens geloofwaardig omdat elke vorm van chemie daar ontbrak. Deze film focust veel minder op die relatie en meer op King en haar soulmate en andere personen en dat werkt. Sfeertje is prima, enkele leuke momenten, lekker zonnig ook. De 130 minuten zijn stevig en lang niet elk stuk weet evenveel te boeien, maar als geheel is dit best oké kijkvoer lui vanaf de bank. 3,0*.

Ekmichel
De film duurde denk ik langer dan nodig was. Desondanks heb ik mij weer prima vermaakt en zo af en toe, zelfs even gelachen.

Er zijn grote misdaadfilms die korter duren dan deze romantische komedie. Allemachtig zeg, 130 minuten. Wie verzint dit en wie corrigeert dit niet tot pakweg 100 minuten wat echt al lang genoeg voor dit soort werk is. Het is dat de personages leuk genoeg zijn en de setting van zonnig LA opnieuw aansprekend is om die enorme speelduur op te vangen, maar het zorgt er wel voor dat dit tweede deel net als de voorganger slechts gewoon voldoende is, terwijl de potentie er zeker wel is om meer dan dat te zijn. Maar na de zoveelste dramatische ellende geloof je het wel en wacht je gewoon op het zoetsappige voorspelbare einde dat er ook gewoon komt. Elle houdt van Noah en Noah houdt van Elle. Al het andere blijkt dan gewoon bijzaak te zijn. Het is geen koppel waar de chemie van het scherm af spat, maar ze doen het wel leuk.
Ik blijf Joey King wel echt een charmante en aantrekkelijke meid vinden die ook nog eens vrij behoorlijk kan acteren. Maar van zo'n slap figuur als Lee werd ik op een gegeven moment wel moe, met zijn BFF relatie. Grow some balls please. Toch heb ik me opnieuw wel vermaakt en ben ik benieuwd wat een derde film volgend jaar nog gaat brengen. Het is misschien niet nodig, maar het zal ook dan wel weer een dikke twee uur boeiend zijn.

The Kissing Booth 3
2021

The Kissing Booth
2018

Dit zijn de vijf slechtstbeoordeelde Netflix-films van dit jaar

Netflix-film 'The Kissing Booth 3' in geheim opgenomen, verschijnt in 2021

Yedinci Kogustaki Mucize