• 9.376.790 stemmen

The Debt Collector 2 (2020)

Actie | 97 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titels: Debt Collectors / Payback

Geregisseerd door: Jesse V. Johnson

Met onder meer: Scott Adkins, Louis Mandylor en Vladimir Kulich

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot The Debt Collector 2

Twee deurwaarders worden in een explosief gevaarlijke situatie geduwd wanneer ze bij een gemene eigenaar van een casino uit Las Vegas een schuld moeten vorderen. Ze moeten met heel wat moeilijkheden afrekenen. Ze worden uiteindelijk achtervolgd door verschillende schurken en geconfronteerd met wraak.

avatar van Aapje81

Aapje81

The Debt Collector 2 mept vrolijk verder waar deel 1 ophield. In vergelijking met zijn voorganger is deze toch iets minder. Scott Adkins, doet wat hij altijd doet maar het is vooral Louis Mandylor die uitblinkt in overacting.

Daarnaast helpt het ook niet dat de dialogen erg matig zijn. De bijrollen soms ronduit slecht zijn en het scenario letterlijk op de achterkant van een bierviltje past. Omdat het nu eenmaal wel eens lekker is om pulp te kijken en ik bepaalde sympathie koester voor dit soort films, toch niet de laagste score

Matig.

avatar van Kondoro

Kondoro

Het tweede deel er eigenlijk meteen achteraan geplakt. En ik moet eigenlijk gelijk wel eerlijk zijn dat ik het jammer vond hoe simpel de filmmakers er mee weg willen komen dat beiden heren in deel één neer zijn geschoten. Dit maakte het allemaal eigenlijk alweer een stuk minder interessant, en dan moest de film voor mij echt wel met een heel sterk verhaal aankomen. Ook dat is wat minder, want het verhaal is dit keer toch minder interessant te noemen. Het verhaal volgt eigenlijk een beetje hetzelfde niveau, al sluit hij wel leuk op deel één aan het is allemaal niet zo heel boeiend meer. Over het algemeen een prima tweede deel, leuke actiescènes zoals verwacht en het acteerwerk is wederom ook wel prima te doen. Het is zeker geen hoogvlieger, maar genoeg voor een vermakelijke filmavond.