• 9.377.044 stemmen

Once upon a Time in London (2019)

Misdaad | 111 minuten

Genre: Misdaad

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Simon Rumley

Met onder meer: Leo Gregory, Terry Stone en Holly Earl

Plot Once upon a Time in London

Het verhaal van de opkomst en val van een Engels crimineel imperium dat drie decennia actief was vanaf de late jaren dertig. De eens vrienden en partners in de misdaad werden bittere vijanden. Ze waren verantwoordelijk voor gewelddadige afpersingen, wrede wetsovertredingen, schokkende corruptieschandalen en glamoureuze bondgenootschappen, hetgeen uiteindelijk de weg vrij maakte voor de beruchte Kray-tweeling.

Jack 'Spot' Comer

Detective Rogers

Sonny The Yank

avatar van Beef427

Beef427

Hebben de stemmers de film wel gezien?

Ik probeer te begrijpen hoe deze film zo'n hoge waardering kreeg en dat kan ik niet.

Film zelf was "ruk" en verspilde tijd. Tenenkrommend of op zijn Gijps: "niet om aan te gluren"

avatar van jippie2010

jippie2010

Oei... een aantal zeer matige vechtscenes en een vreselijke soundtrack.

Voor de rest aardig sfeertje waarin in een paar koppen goed gecast zijn. Wel allemaal wat gehaast. Onvoldoende. *2,5

avatar van HendrikII

HendrikII

Wel een genre waar ik van hou maar deze heb ik niet afgekeken..