• 9.375.883 stemmen

Disturbing the Peace (2020)

Actie / Thriller | 91 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: York Alec Shackleton

Met onder meer: Guy Pearce, Devon Sawa en Kelly Greyson

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Disturbing the Peace

"Not on his watch."

Jim Dillon is een voormalige Texas Ranger met een veelbewogen verleden. Nu is hij een uitgerangeerde marshall in de stervende stadje Horse Cave die weigert een pistool te dragen. Jim wordt gedwongen om actie te ondernemen wanneer een meedogenloze motorbende in Horse Cave neerstrijkt. Onder leiding van de psychotische Diablo valt de bende Main Street binnen, snijdt de telefoonlijnen door en neemt de hele stad over.

Ik dacht de hele tijd;

Wanneer begint de porno?

avatar van boemboem27

boemboem27

Allemaal heel erg simpel.

Dun en zeer ongelovig verhaaltje met volop fouten.

Allemaal te gemaakt,kinderlijk gewoon.

Lekker laten liggen dit prul

avatar van jordorientje

jordorientje

Wat een gedrocht van een film.

Kan er verder niks meer over zeggen.

Zo slecht.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Prima aktie film.

En niets mis mee.

Hoe ook deze film hier afgebrand wordt, is niet terecht.

Verdient beter.

Het lijkt erop er mensen sterren geven,zonder hem gezien te hebben dat beïnvloed de score.

De film is in de stijl van Walking tall.

Zeker meer als de moeite waard.

avatar van des1

des1

Disturbing the Pearce... Is ie nog samen met Carice?

avatar van Lavrot

Lavrot

Wat een goeie kop heeft die Guy Pearce. Tot zover het goede nieuws. Deze Quentin Tarantino bleek een tube waarin je kan knijpen wat je wil, maar er komt niets meer uit. Leeg, cliché tot de derde macht, waarbij je je na afloop afvraagt of het nog goed komt met het verstandelijke vermogen van Pearce. Laten we hopen dat hij er goed voor betaald werd.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

teigertje schreef:

Prima aktie film.

En niets mis mee.

Hoe ook deze film hier afgebrand wordt, is niet terecht.

Verdient beter.

De film is in de stijl van Walking tall.

Zeker meer als de moeite waard.

Verbaas me toch ook wel een klein beetje over de extreem slechte beoordelingen. Heb hem nog niet helemaal gezien dus ik kan nog niet echt oordelen, maar van wat ik gezien heb vond ik het niet zo slecht. Paar mooie dames ook in de film. En Sawa acteert gewoon sterk, goeie kop heeft die kerel ook. Branscombe Richmond liep wel als een complete debiel rond, dat zag er echt niet uit, die kan beter stoppen. Beoordeling volgt.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

FunkStarr schreef:

Je ziet lage beoordelingen ook bij veel fantastische wereld beroemde eighties films als voorbeeld.

Maar bij verschillende films die slecht beoordeeld worden,classics ook nieuwe films, hebben soms weinig ratingen.

Dus dat zegt ook niet altijd iets kwa inwoners in dit land.

Of dit altijd representatief is.

Uiteraard geld dat niet voor alle films.

Weliswaar er worden de laatste tijd wel op meerdere film streamings diensten ontiechlijk slechte films gemaakt.

Eerlijk gezegd is het een tijd geleden ik deze film gezien heb, of ik nog zo enthousiast erover ben, weet ik niet

Maar dat hoor dan wel van jou, hoe je hem vond.

En inderdaad Branscomb Richmond speelt niet heel goed

Was vroeger een B acteur die vaak een bad guy speelde in eighties en ninties films.

avatar van Rubberducky

Rubberducky

Wat een klote film niet normaal