Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Jacob Estes
Met onder meer: David Oyelowo, Storm Reid en Mykelti Williamson
Bekijk via SkyShowtime
Plot Don't Let Go
"Change the past. Save her future."
Nadat de familie van Jack vermoord wordt krijgt hij een telefoontje van één van de overledenen: zijn nicht Ashley. De man weet op het eerste gezicht niet of hij geesten ziet of dat hij zijn verstand verliest, maar naderhand volgen er nog meer telefoontjes. Deze zullen hem helpen de geschiedenis te herschrijven.
- Trailer (YouTube)
Sergeant Julia Rodriguez
Property Officer #1
Property Officer #2
BobbyShmurda
Die kauwgom scène je ziet gewoon dat die acteur het zelf niet eens serieus neemt
Onderhoudend, spannend moordmysterie met een bovennatuurlijke twist. Niet erg origineel; hier en daar deed de film me sterk denken aan Frequency uit 2000, maar afgezien daarvan steekt de film degelijk genoeg in elkaar en de hoofdrolspelers zijn prima.
AmazingPP
Niet onaardige thriller, maar net iets te warrig om te blijven boeien. Het acteerwerk is prima in orde en overtuigend, soms een shaky camera, wat ik persoonlijk haat, iets te aanwezige score, maar al met al is de film vermakelijk. Drie sterren. 3*
schenkowiets
Boven verwachting goeie film. Goed blijven opletten anders ben je de draad snel kwijt in deze spannende thriller met een geweldig verhaal.
Ook erg goed geacteerd wat wel nodig is in dit soort films.
Echt een film die ik snel nog een keer wil zien !
Macmanus
Aardig.
Dit is een Blumhouse die er eindelijk eens wat eigentijdser uitziet. Het verhaaltje is wel weer wat straight to video achtig. Maar het is wel vlot en snel uitgewerkt. Het switchen tussen tijden houdt het tempo erin. Het verdoet geen tijd aan hoe en waarom. En de personages handelen lekker snel. Climax is ook nog best hard waardoor dat best bevredigend is. Kon allemaal veel meer emo.
Estes is iets teveel bezig met het plotje waardoor het wat oog mist voor dat beetje extra's in het uiterlijk. Waardoor het wat blijft bungelen tussen de 3 en 3,5 sterren. Met iets meer branie had het best die 4 kunnen aantikken.
Voor de genre liefhebber zeker het proberen waard.
3,24 sterren.
TimF
Intrigerende film. De cover vond ik er een beetje drama-achtig uitzien, maar het is meer een Mystery/thriller. Verder niet met teveel achtergrond info in gaan. Is echt wel het kijken waard!
Waku
Aparte maar origineel gevonden misdaad mysterie.
Vleugje thriller erbij.
Geloofwaardig? Nee.
Spannend en boeiend genoeg voor anderhalf uur vermaak? Ja.
Soort race tegen de klok film.
3*/3.5*
Left4Dead
Deze viel me niet tegen, was eigenlijk verrast. Prentje heeft niet veel om hakken maar wist heel gemakkelijk mij geconcentreerd te laten volgen. Netjes acteerwerk, prima script en vlot zat. Ik zie veel meer slechter voorbij komen tegenwoordig, deze steekt er even bovenuit.
Noodless
Interessant verhaal om te volgen, maar qua uitwerking niet overal even sterk. De spanning ontbreekt wat en de slotscène aan huis komt simplistisch over. Het acteerwerk is oké. 6,5/10
Daan258

De genres die geplaatst worden op IMDB zijn behoorlijk misplaatst.
Horror is niet te bekennen. Drama/misdaad is zeker meer gepast.
Het verhaal ziet er op papier leuk uit maar de uitvoering vond ik nogal matig en vrij saai. Geen spanning is ver te zoeken en werd het verhaal te langzaam voortgezet.
Al met al een lange zit.
cantforgetyou
- 1950 berichten
Dit was een vervelende film. Op zich start de film best goed. De acteurs spelen goed. Het camera werk ziet er knap uit. Maar op een gegeven moment wordt het toch echt rommelig en onduidelijk. Altijd met films die te maken hebben met toekomst of verleden, worden nooit goed uitgewerkt. Jammer.
all21
Hele matige film, voor mij valt deze in de Categorie "Had niet gemaakt hoeven worden"
all21
Riddierid
Vette film! Gaaf concept en van begin tot eind boeide de film mij wel erg, ik zat er aardig in. Ik snap de reacties wel over de onduidelijkheid, wat voor mij onduidelijk was, was dat stukje over dat die baas agent uitlegde hoe het precies zat met die corruptie agenten partijen dat volgde ik niet helemaal maar voor de rest snapte ik het wel. Jammer van het lage gemiddelde! Ik zou m bijna een 4 geven zelfs
Master Blaster
Aangenaam verast!
Aantal dingen zijn wel wat vaag en niet goed uitgelegd maar heb me toch zeer vermaakt
DjFrankie
Film idd vaag, en los van de tijdsverschillen, is het verhaal als zovele films, de slechte zie je van verre aankomen.
filmkul
Matige thriller. Het verhaal is wat bij elkaar gejat en je moet er ook niet te veel bij nadenken en het je gewoon laten overkomen. Dan lijkt het namelijk nog best een soort van realistisch. Het eerste deel wilt niet echt goed uit de verf komen. Het voelt wat stroef en het lijkt als of de acteurs er wat in moeten komen. Het tweede deel daarentegen is een heel stuk beter en ook behoorlijk spannend. Visueel ziet de film er goed uit en het acteerwerk is verder dik in orde. Slap begin, maar een sterk eind. 3.0
hatebreeder
Best wel een aardige film. Zoals hier eerder al aangegeven heeft de film wel wat overeenkomsten met de film The Frequency.
Shadowed
Half.
Gekeken omdat de film binnenkort van Netflix verdwijnt en ik wel zin had in een horrorfilm. Vooraf vond ik het bijzonder dat ze namen zoals Oyelowo hadden weten te strikken. Hij lijkt me niet meteen iemand die voor horrorwerk kiest. Toen ik de film uiteindelijk zag begreep ik waarom, want het is eerder een mysteriefilm met wat korte sciencefictionelementen.
Van horror of thriller is nauwelijks wat te bekennen. Wel jammer, want dat lijkt iets te zijn waar Estes op mikt. De spanning breekt alleen nauwelijks door, waardoor tamelijk lugubere scenes niet echt opvallen. Zeker de eerste ontdekking van de moord op de familie is daar een goed voorbeeld van. Gelukkig maakt dat niet veel uit, want het duurt niet lang voordat er een best interessant en opvallend complex concept uit de doeken wordt gedaan. De complexiteit komt alleen vooral tot stand door de wat warrige vertelling, maar dat forceert je wel bij de les te blijven.
Voor een lange tijd loopt de film best lekker. Er wordt goed geacteerd, al drijft het personage van Oyelowo teveel op gekte en verwarring. De frustratie die ik voelde toen Williamson vragen aan Oyelowo bleef stellen nadat het verleden net was veranderd maar waar Oyelowo stokstijf blijft nadenken zonder antwoord te geven was groots. Gelukkig zijn de acteurs bekwaam genoeg om dat een beetje te verhelpen, maar niettemin blijven dat soort scenes onnodig. De echte zwakte van de film zit hem echter in een teleurstellende finale met een flauwe wending. Crooked cops hebben we nu wel genoeg gezien.
Het kijkt aardig weg en voor een lange tijd is de film ook onvoorspelbaar genoeg. Het concept is redelijk bekend, maar als je het zoals ik niet meteen verwacht komt het best verrassend binnen. In dat opzicht is Don't Let Go een uitstekende film om zo blanco mogelijk in te gaan. Dat doet je als kijker oprecht goed, maar dat mag je helemaal zelf weten natuurlijk.
Boneka
Misschien had ie moeten heten back in history change the future. Makkelijker was geweest als deze oom een kleine toeval of klap had gekregen waardoor hij kon kijken in de toekomst en deze zo kon veranderen. Nu is Don't let her go best wel warrig en onduidelijk. Had nog gehoopt op een goed slot met uitleg maar lang niet alles was even duidelijk. Nu moet de film het vooral hebben van de beelden geluid en cast en dat hebben ze dan weer aardig gedaan. Maar een topper is deze film die overigens mysterious is en geen horror zeker niet. Krappe voldoende.
Film 3,0
Beeld 4,5
Geluid 4,5
schumacher
Het begon nog vrij goed maar erna was ik volledig mijn aandacht kwijt en vondk het saai.
Daarna werd het terug een beetje beter maar echt meeslepend vond ik het niet.

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

I See You
Thriller, 2019