• 9.197.172 stemmen

Geregisseerd door: Bobby Roth

Met onder meer: Jodi Lyn O'Keefe, Robert Patrick en Robert Knepper

Gesproken taal: Japans en Engels

Plot Edge of Fear

Patrick Chen en zijn vrouw genieten van een weekend vakantie met hun vriend in zijn afgelegen huisje, wanneer een groep van sociopathische moordenaars, onder leiding van Jack, het huis binnenvalt. De mannen vermoorden Patrick's vriend en steken Patrick in het hart neer, waarna hij voor dood achterblijft. Patrick overleeft de aanval echter en weet als getrainde arts dat als hij het mes uit zijn hart trekt, hij onmiddellijk zal sterven. Zijn enige overlevingskans is om het mes erin te laten zitten en het onmogelijke te proberen - zijn vrouw te redden van de moordenaars voordat hij doodbloedt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van filmkul

filmkul

• 2073 stemmen

Doorsnee thriller. Het verhaal stelt niet heel veel voor en bestaat ook uit te veel toevalligheden waardoor het vrij ongeloofwaardig overkomt. De opbouw is aardig en de film bevat soms wat spannende momenten. Helaas valt het kat-en-muis spel wel regelmatig in de herhaling. Gelukkig duurt de film niet al te lang waardoor hij nog wel uit te zitten is. Het acteerwerk is soms wat knullig. Net geen voldoende. 2.5

avatar van JasperSJ

JasperSJ

Een film die van mij een voldoende krijgt, vooral omdat er wat acteurs uit Prison Break in meespelen. Het verhaal is voorspelbaar (te weinig onverwachte pieken), maar zo hoort dat kennelijk ook wel bij een film uit dit genre. Op het eind is er wel weer zo'n piekje

avatar van illymens

illymens

avatar van frans123

frans123

Hhahahahah wat een slechte film...bagger. net gezien....brrrrr

avatar van frans123

frans123

illymens schreef:

Ramp he????ja hahahah Poepfilm

avatar van Mart193

Mart193

Wat moet je in godsnaam vertellen over deze film?

Ik zal toch eens proberen.

Redelijk begin, redelijk gestoord uitziende "slechteriken", maar totaal ongeloofwaardig en ongelooflijk slecht geacteerd.

Geen tijd aan besteden.

avatar van Dennisj

Dennisj

Het was grappig dat er een paar acteurs van Prison Break bij elkaar gebracht werden. Als je een acteur als Robert Knepper tot de beschikking hebt wat in Prison Break een geweldige crimineel was in de vorm van T-Bag en daar in deze film een lulletje lampenkatoen van maakt snap je er ook weinig van.

Verder zwaar ongeloofwaardig, ze laten in het begin ook de verkeerde persoon leven en de jager doodgaan. Als het andersom was geweest was het misschien iets geloofwaardiger qua kills daarna. Maar goed, alleen gaan kijken als je het echt niet meer weet.

avatar van Biodomeee

Biodomeee

Wat een ontzettende k-film.

Mn gezin wilde doorkijken maar ik ging naar bed.

Acteerwerk ondermaats. En ik stoorde me vooral aan Patrick.

Er zitten zoveel dingen in de film die ongeloofwaardig zijn.

Zonde van je tijdfilm

avatar van trinco

trinco

Om te huilen!!!

Die Patrick is zo irritant braaf dat je zelf zin krijgt om op hem te schieten.

Robert Knepper heeft waarschijnlijk een naheffing van de belasting gekregen anders snap ik niet hoe zo'n briljant acteur in zo'n flutfilm terechtkomt.

Voor de liefhebbers: de tractor heeft eerst geen en op het eind ineens wel profiel op de achterbanden.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Ik heb mij wel vermaakt met deze film,nix nieuws onder de zon maar het was voor een door de weekse avond ok.wel vond ik het raar dat iemand met een mes in zijn hart nog eventjes de grote held uit gaat hangen?En trinco wat die banden betreft: dat heb ik ff gemist,maar heel scherp van jou dat je het gezien hebt.....?3.5 stars.

avatar van 606

• 12022 stemmen

4 bekende koppen uit prison break in 1 film

avatar van cales77

cales77

"Niet daarin. Je bent niet jarig vandaag"

Vanwege deze quote half punt extra.

avatar van Tarkus

Tarkus

Matige thriller, maar wel met bekende namen, waaronder 4 leden van Prison Break.

Het verhaal is voorspelbaar, maar is eens leuk om te bekijken, als je je er niet teveel bij voorstelt.

avatar van cor1946

cor1946

Wat een flut film. ik dacht dat word wat maar nee hoor. Slecht en weer Netflix. De series zijn beter dan de films. 1.5 ster is nog te veel.

Het schijnt dat het niveau van tv programma's en films worden afgestemd op het niveau van de consument. In dat geval is het een slecht teken als deze film aan jou vanuit welke hoek dan ook wordt aanbevolen. In alle opzichten een volstrekt ongeloofwaardig verhaal. Ondermaats acteerwerk en absoluut niet boeiend. Is er dan niks goed te vertellen over dit wanproduct ? Nee eigenlijk niet behalve dan dat je hem na 10 minuten uit kan zetten wat ik dan ook heb gedaan.

avatar van umbra

umbra

Wat een bagger dit, zo slecht over de ganse lijn. Mn ogen deden er zeer van...bah!

avatar van knoflikari

knoflikari

Lekker harde misdaadfilm met bad guys en losgeslagen psychopaten die iets te triggerhappy zijn. Ze komen de good guys, een Aziatisch artsenechtpaar, tegen in een luxe weekendhuis in de middle of nowhere. De groep meedogenloze bandieten moet een Mexicaanse drugsbaron in veiligheid brengen die met hulp van extreem veel geweld wist te ontsnappen tijdens een gevangenentransport. Onderhoudende actie en de leider van de bad guys, Robert Patrick, weet te overtuigen in zijn rol.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Zeer goede spannende actiefilm!

Ik heb mij hier zeer mee vermaakt, alleen had ik een andere hoofdrol speler gepakt, verder hebben we dit verhaal natuurlijk al wel eerder gezien, een stel criminelen die autopech hebben en verdwaald raken en aankloppen bij een vakantiehuisje dat word bewoond door 1 man en 2 vrienden van hem.

Dit komt tot een confrontatie en 1 voor 1 leggen ze het loodje, knap van de hoofdrol speler ( en dan ook nog eens met een mes in zijn lichaam) om dit allemaal voor elkaar te krijgen, ook het einde geeft nog een kleine twist!

Al met al geen moment verveeld met deze film!

avatar van DoctorMovie

DoctorMovie

illymens schreef:

Ik ga niet eens allemaal benoemen wat er slecht is aan de film.

Als je jouw mening niet kan of wilt onderbouwen dan is dat zwak

avatar van Gillez

Gillez

Toen ik de lijst van acteurs zag staan (Prison Break acteurs + Robert Patrick) dacht ik van ja dit moet wel goed worden!

Maar helaas het was niet je dat.

avatar van wimaroca

wimaroca

Ik wist niks en zag 'm zomaar voorbij komen op netflix,het begon spannend,maar na 10 minuten dacht toch ff op moviemeter kijken,want het zal wel geen hoge waardering hebben,

klopt inderdaad!!

avatar van bjerik76

bjerik76

Wat tegenstrijdig.

De cast is erg goed, de sfeer / spanning is zeker om te snijden.

Maar het is allemaal erg Amerikaans , voorspelbaar en bepaalde scenes ook over de top.

Het kwam allemaal wat jaren ' 90 over ( waar dit soort films massaal uit kwamen)

Robert Patrick wederom schurk ten top.

Maar vanwege de ( geen) plotwendingen toch een gemiste kans. aan de cast lag het ieder geval zeker niet.

bjerik76 schreef:

Als jij deze poster ziet, heb je dan niet bij voorbaat het idee dat het een enorme b-film is?

Bij MM- en IMDb-gemiddelde gaan bij mij ook al alle alarmbellen af.

avatar van bjerik76

bjerik76

kappeuter schreef:

Bij MM- en IMDb-gemiddelde gaan bij mij ook al alle alarmbellen af.

Ik zag de poster hier pas nadat ik de film had gezien ( op netflix had ik m aangeklikt)

Ik ging er blind in

avatar van Kinjano

Kinjano

Soms kan ik B-films best wel waarderen en af en toe vind ik ze verrassend goed. Daar hoopte ik bij Edge of fear ook op. Helaas, dit is echt nog minder dan matig. De bad guys zijn qua looks wel goed gecast, maar zelfs voor een budgetfilm is het acteerwerk erg slecht. De actiescènes zijn oké, het verhaal is heel mager en de personages overtuigen niet. Eigenlijk is de film precies wat hij moet zijn: een kleine low budget film voor als je je verveelt en geen zin hebt om na te denken.