Genre: Actie / Horror
Geregisseerd door: Panos Cosmatos
Met onder meer: Nicolas Cage, Andrea Riseborough en Linus Roache
Releasedatum: 14 september 2018
Plot Mandy
Red Miller en Mandy wonen gelukkig samen in hun afgelegen huis in de bossen. Maar de idylle wordt verstoord als de leden van een religieuze sekte hun pad kruisen. Deze psychopaten op motoren houden er brute rituelen op na. Dit maakt Red woest.
Red Miller
Sister Lucy
Brother Klopek
Brother Hanker
J-rom
Is de film vanaf 14 september dan ook in Pathé te zien, of hebben we het dan over bepaalde art-house biocopen?
Ik weet dat niet specifiek, maar onder de trailer staat deze tekst:
'MANDY is vanaf vrijdag 14 september te zien in verschillende bioscopen en filmtheaters. '
Met filmtheaters wordt meestal arthouse bioscopen bedoeld, maar er staat dus ook bij 'bioscopen' (reguliere bioscopen).
Hoe groot de release wordt heb ik geen idee van, maar aangezien het door Universal wordt uitgebracht zou ik het gek vinden als 'ie niet in Pathé bioscopen te zien zal zijn.
J-rom
Ik weet dat niet specifiek, maar onder de trailer staat deze tekst:
Aha, bedankt!
tbouwh
Die gaan ze in een Pathé Arena op het bord zetten. Moet je de lieve dametjes in Lantartenvenster of het Ketelhuis niet aandoen hoor.
Sater
Hij draait in ieder geval als 'Special release' in Louis Hartlooper Complex, dat is een filmhuis. Opmerkelijk dat deze film niet gewoon op donderdag uitkomt trouwens. Ben wel benieuwd naar het resultaat!
Rvdz
Hij draait ook als "Two weeks only" release in KINO Rotterdam, net als het - vrij erbarmelijke - Cage-vehikel Mom & Dad eerder dit jaar. Hopelijk is deze beter.
Thrillzor
Soundtrackje ook wel van Johan Johansson, RIP. Children Of The New Dawn - Johann Johannsson - Mandy Soundtrack (Official Video) - YouTube
Cikx
Lumière in Maastricht had geen informatie over Mandy. Ze hadden er nog nooit van gehoord blijkbaar. Ben bang dat die ook niet in de Pathé gaat draaien.
John Milton
Cikx
Staat onder het kopje "verwacht".
Op zondag 16 september.
Woland
Ik ben toch wel benieuwd. Draait ook in Kriterion te Amsterdam vanaf 14 september.
John Milton
Cikx
Zag dat ze in Kriterion de première vieren met een silent disco waar speciaal voor deze gelegenheid absint word geschonken
Woland
Het was een goed idee John Milton, maar ik ben die dag op weg naar Berlijn. Maar laten we dat bieren (en evt absint) gaan regelen, eventueel zonder Mandy
Richardus
Uit de Imagine nieuwsbrief, zij "on tour" met Mandy, volgende datums/plekken:
De film wordt voorafgegaan door een inleiding van een programmeur van het Imagine Film Festival OF een exclusief vooraf opgenomen interview met visionair regisseur Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow).
Amsterdam (Filmhallen) Vrijdag 14 september, (met inleiding) Link
Nijmegen (LUX) Zaterdag 15 september, (met interview) Link
Rotterdam (KINO) Vrijdag 14 september, (met interview) Link
Utrecht (Louis Hartlooper Complex) Zondag 16 september, (met inleiding) Link
Imagine & Universal Pictures present... - imaginefilmfestival.nl
Excusez-moi voor de layout.
remorz
Absurd vette trailer. Verhult goed of de film het waar gaat maken maar wát een trailer. En als Nicholas Cage zijn John-Travolta-Pulp-Fiction-comeback weet te maken in nota bene het slashergenre, zeg ik: welkom terug.
Thrillzor
mcdaktari
Dit lijkt me geen verkeerde film te zijn. Ben super benieuwd wat Cage er van maakt. Heb hier wel veel zin in als ik de trailer bekijk.
de grunt
As. zaterdag 22u Lux Nijmegen, we zijn erbij!
Herstel: het wordt vanavond horrorspecial in Take Ten Uden
Cikx
Heb de Lumière in Maastricht nog eens gestalkt en hij wordt daar vertoond op 26 september en 1 oktober. Beter laat dan nooit.
bjerik76
de poster ziet er idd wel goed uit qua periode dat de film zich afspeelt ( maar de poster trekt mij absoluut niet aan zo naar deze film te gaan)
xaid
Wow nicolas cage weer eens een topper te pakken ?? Gun het hem wel ben benieuwd ik moet nog ff wachten

Lektionen in Finsternis

Lucky
Drama / Komedie, 2017

Climax
Drama / Thriller, 2018
ontvoeringnachtmerriewraaksurrealismereddenanimated scenechainsawcabin in the woodsmotorfietscultfilmlumberjack cult leaderreligious cultburning corpse jaren 80psychedelic drug demonicbrutal violence