Genre: Animatie / Familie
Geregisseerd door: Josh Cooley
Met onder meer: Tom Hanks, Tim Allen en Annie Potts
Releasedatum: 26 juni 2019
Plot Toy Story 4
"Get Ready to Hit the Road"
Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen.
- Toy Story 4 (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Bunny (stemrol)
Duke Caboom (stemrol)
Giggle McDimples (stemrol)
In Film > Nieuws > Toy Story 4 (2019):
Treurig genoeg wordt hier aan gewerkt. Deel 3 was schitterend, maar tevens een hele passende afsluiter. Maar toch was het schijnbaar nog niet genoeg, want...
FOK.nl / Nieuws / Tom Hanks bevestigt Toy Story 4 / FOK!film - film.fok.nl
melvddonk
Hmm. Beetje dubbel gevoel heb ik. Deel 3 vond ik erg goed en als het 4e deel even goed is dan ben ik blij. Ik denk alleen niet dat het geëvenaard kan worden, maar we zullen het wel zien.
Bron? Volgens mij is er helemaal geen sprake van een vierde Toy Story film.
arno74
Er komt kennelijk wel een kerstfilm voor TV uit dit jaar: Toy Story that Time Forgot (2014) - IMDB
Lelijke poster (geen idee of het een officiële is):
Disney heeft aangekondigd dat Toy Story 4 in juni 2017 in de bioscoop zal draaien.
arno74
Ik ben benieuwd, lijkt me lastig om met een "nieuw idee" het niveau te behouden van de andere films, maar wie weet...
Toy Story 4 a Love Story Between Woody and Bo Peep | Collider
Pixar kondigt Cars 3 en Incredibles 2 aan | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
IcU
Denk dat ik een van de weinige ben die deel 3 verre weg de minste Toy Story vond. Dit komt niet door de leeftijd die ik per film had: Ik koester altijd wel nostalgische gevoelens voor dit soort sequels en waardeer animatie nog altijd. Had er gewoon niet zo veel mee.
Het einde was mooi en voelde ook echt als een einde en niet als een nieuw begin. Toch zie ik wel mogelijkheden in dit vervolg en vertrouw op het feit dat Pixar er achter zit. Het plot (voor zover dit een plot genoemd kan worden) van deel 4 is niet iets waar ik nu al een mening op kan baseren. Ben wel benieuwd, maar kijk er niet per se naar uit.
Robert B.
Geweldig, ik kijk er in elk geval wel naar uit! Deel 4 zal ongetwijfeld ook weer super zijn, met opnieuw veel geniale ideeën en hilarische momenten. Ik verwacht opnieuw een gigantisch bioscoopsucces en de winkels zullen weer vol liggen met Toy Story-spullen (gaat de ouders weer geld kosten .....).
Mijn zoontje van 4 is gek op Toy Story en hij zet dan ook regelmatig de delen 1, 2 en 3 op en grappig genoeg blijf ik telkens meekijken. Als er wat minder tijd, dan kiezen we 1 van de 2 korte Toy Story-films op, t.w.:
- Toy Story Of Terror!
- Toy Story That Time Forgot
Deze zijn helaas alleen in het Engels, maar zijn zeker het kijken waard.
Is er nog minder tijd, dan pakken we soms 1 van de 2 hele korte Toy Story-films:
- Hawaiian Vacation
- Small Fry
Voor wie (bijna) niet kan wachten tot 2018 zou ik zeggen: pak 1 van de kortere films, stuk voor stuk de moeite van het kijken meer dan waard!
Daan258
n00r
Slecht nieuws
Toy Story 4 uitgesteld naar juni 2019 | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Noooo... Nog langer wachten..
Kondoro
Dat is echt balen, sowieso één van de leukste animatie series door de Amerikanen gemaakt.
Slecht nieuws
Dat is blijkbaar 2 jaar geleden goed vastgelegd, nu nog iets specifieker:
Toy Story 4 komt in Amerika uit op 21 juni 2019, werd dit weekend bekend.
Pepino
Oei... Ik was al redelijk sceptisch, en dit bevestigt nog eens mijn wrang voorgevoel...
- Of net niet? Misschien omdat ze zoveel knippen en herschrijven, willen ze er echt iets moois van maken. Only time will tell...
Pixar Threw Out 75% Of Toy Story Script And Rewrote The Film - cartoonbrew.com
'Toy Story 4' wordt enorme tranentrekker | Filmtotaal filmnieuws
Ik raakte bij deel 3 al aardig geëmotioneerd. Ben dus benieuwd. Sowieso ga ik voor dit vierde deel mooi alles opnieuw bekijken.
Shadowed
Dat soort artikelen vertrouw ik niet helemaal. Vast om geld in het laatje te krijgen, destijds ook bij Hereditary.
mjk87 (moderator films)
Nieuwe spot: Toy Story 4 Super Bowl TV Spot (2019) | Movieclips Trailers - YouTube
Technisch echt geweldig, vooral die achtergronden en pluche beesten.
Melki
Official trailer: Toy Story 4 | Official Trailer - YouTube
Ziet er echt heel mooi uit! Heb er super veel zin in, al doet het mij ergens denken aan Toy Story 2.
Heel fraai. Een fantastische reeks is het sowieso al. En deel 4 sluit daar gewoon bij aan.
Kondoro
Ziet er weer erg leuk uit hoor. Wel mijn favoriete animatie serie.
Nieuwe internationale trailer:
Toy Story 4 International Trailer | 'Freedom' | Movieclips Trailers - YouTube
Het ziet er geweldig uit. Heb wel bedenkingen of dit emotioneel net zo gevoelig zal zijn als de vorige film.
catdog
- 2024 stemmen
Ik keek totaal niet uit naar deze film want deel 3 leek voor mij het perfecte einde van de franchise en dit deel leek meer op uitmelking. Met een score van 100% op Rotten Tomatoes denk ik dat ik mijn mening scherp moet gaan bijstellen. Hier ga ik zeker wel even weer een bioscoopbezoekje aan wagen.

Toy Story 5

Toy Story 2
1999

Toy Story
1995

Verandering op komst: Disney Pixar-film 'Toy Story 5' voorzien van eerste teaser

'Toy Story 4 bestaat niet': Quentin Tarantino spreekt zich uit over 'onnodige' film

Disney en Pixar aangeklaagd wegens schending van auteursrecht in 'Toy Story 4'

Der Fall Collini
Drama / Misdaad, 2019

Kaijû no Kodomo
Animatie / Avontuur, 2019
speelgoedvriendschaptekenfilmvervolgcomputer animatierescue missionanti villain buddycowboyduringcreditsstingertoy comes to lifewalt disneydedicationdisneytoy story pixarawestruckистория игрушек pixar