- Home
Met onder meer: Idris Elba, Kate Winslet en Dermot Mulroney
Releasedatum: 26 oktober 2017
Bekijk via HBO Max
Plot The Mountain between Us
"What if your life depended on a stranger?"
'The Mountain Between Us' volgt twee vreemden van elkaar, een begenadigde chirurg wiens vlucht is geannuleerd en een bruidsfotojournaliste die op weg is naar een aankomende bruiloft. Gezien de noodzaak hun eindbestemming bijtijds te halen besluiten de twee ondanks waarschuwingen betreffende het weer een klein vliegtuig te charteren. Als dit vliegtuigje echter neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- The Mountain between Us (BoekMeter)
- The Mountain Between Us (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Airline Customer Service
Airline Representative
Translator
iamwhoiam
Echt wel genoten van deze film !
Prachtige fotografie !
Goed acteerwerk van beiden !
Het romantisch gedeelte is volledig menselijk en begrijpelijk .
De film is niet perfect of altijd correct maar wėl vermakelijk en intrigerend.
Aangename entertainment en bioscoop avond.
mrklm
Er valt niets nieuws te bespeuren in dit drama over twee totaal verschillende personen die op elkaar aangewezen zijn om te overleven na een vliegtuigongeluk waarbij ze neerstorten in een besneeuwd, onherbergzaam berggebied. Idris Elba speelt een hersenchirurg die vertrouwt op logica en gezond verstand, Kate Winslet is een fotojournaliste die gewend is haar instinct te volgen. Het is niet zo moeilijk om te raden hoe dit afloopt, maar regisseur Hany Abu-Assad heeft weinig moeite gedaan om de indruk te wekken dat de beide hoofdpersonen het echt zwaar hebben. Idris Elba ziet er gedurende zijn zware bergtocht, afgezien van wat sneeuwvlokken op zijn baard, bijzonder fit en verzorgd uit en ook de gewonde Kate Winslet lijkt fysiek weinig te leiden. De film doet er bovendien wat lang over om tot het onvermijdelijk slot te komen, maar de starpower en het acteertalent van de beide hoofdpersonen redt deze film van een plaatsje in Room 101 wegens extreme schmaltz.
Marsjeparsje
'The Mountain Between Us' is een fantastische film! Tenzij je niet van slapen houdt
RodrigoCosta
Toch wel wat verwachtingen, maar het is echt een film van niks. Idriss Elba doet zijn best nog, Kate zag het duidelijk als tussendoortje. Als je de film kritisch gaat bekijken gebeurt er eigenlijk gewoon helemaal niks. Uiteraard worden ze verliefd op elkaar, want dat zag je totaal niet aankomen vanaf minuut 1. Het eind is angstaanjagend voorspelbaar, maar de film is bovenal zeer teleurstellend. Alsof ze het script in een halfuurtje geschreven hebben.
Flat Eric
Alive (1993) maar dan zonder kannibalisme en overgoten met een romantisch sausje.
De extreme omstandigheden en het op elkaar aangewezen zijn is nog wel een aardig gegeven om een film omheen te bouwen maar zodra het 'gerommel' in de hut begint dan weet je wel welke kant het op gaat.
De film kreeg daar echt een hoog soap-gehalte mee, met als dieptepunt het voorspelbare einde. Ik was er niet van onder de indruk en het deed me niks.
Redelijke film waarin een man en vrouw met een vliegtuig neerstorten op een besneeuwde bergtop. Als overlevingsdrama blijft de film zeker onderhoudend. Als liefdesdrama nogal ongeloofwaardig en ook het einde is te gemakkelijk. Vervelend wordt het niet en dit is ook te danken aan het prima samenspel van Kate Winslet en Idris Elba. Een nipte 3.0 sterren.
Donucius
Je moet een beetje van de cast houden om deze film te kunnen waarderen, want het gaat vooral om de interactie tussen de hoofdrolspelers dan echt om het verhaal. Het is geen Wind River, maar meer een overlevingsverhaal. Kakt soms een beetje in, maar ja wat wil je dan ook. Heel veel is er ook niet echt te vertellen. De performance is gelukkig nog wel redelijk.
Zeriel
Razzie award voor dedomste plaincrash ever! Natuurlijk ga je het vliegtuig niet proberen in de lucht te houden als dokter, nee je gaat je EHBO skills op de piloot uitproberen..... Ben je nog met zijn tweeën ook!
Snel gordels vast want we vliegen tegen een berg. En daarna zijn ze opzichzelf aangewezen, als ze dan door hun klaarblijkelijke ontzettende domheid gewoon om het leven komen, omdat hun overlevingsinstincten niet functioneren, dan zou de film nog kloppen. maar neen er ontvouwt zich een standaardromance volgens het botsende karakters blijken elkaar toch aan te trekken principe.
Het hele script klopt dus vrij weinig van, hou je over twee aardige acteurs in een schitterend berglandschap.
En de obligate stelletjes in de zaal die allemaal kletsen of ze thuis op de bank zitten. Zo irritant, stille films in mainstreambioscopen, worden altijd een beetje verpest door dit gebrek aan beschaving.
thunderball
Deze een paar weken geleden gezien.
Film is een kruising tussen overlevingsdrama en romantisch drama, op beide vlakken laat hij nog al wat steekjes vallen.
Om te beginnen is de speelduur relatief kort, dit heeft zo zijn voor en tegens:
de verhaaltrend is lekker vlot, maar het is allemaal wel erg oppervlakkig en ik had veel meer van de overlevingstocht willen zien en minder hoe het erna verging, incl. het onvermijdelijke drama en soapgehalte aan het slot.
Ondanks alles gaat het de twee hoofdpersonen relatief makkelijk af om te overleven en weer de beschaving te bereiken. Ik had meer hindernissen en tegenslag willen zien.
Gebaseerd op een boek (roman) van Charles Martin (nooit van gehoord). Wanneer het een verhaal op ware feiten zou zijn gebaseerd, had je nog kunnen zeggen, dat ze zich wel min of meer aan de feiten hebben moeten houden (hoewel Hollywood daar nou nu niet bepaald om bekend staat), maar gezien dit niet het geval is, had men de tocht toch wel stukken spannender en moeilijk kunnen maken.
Aan de acteurs ligt het niet, beiden hoofdrolspelers hebben genoeg kwaliteiten en starpower om het geheel naar een redelijk einde te brengen, maar er had gewoon meer in gezeten.
De verloofde van het vrouwelijk karakter, gespeeld door een bijna onherkenbare Dermot Mulroney en neergezet als een zeurende nerd, steekt wel erg schril af bij Alba en je kunt als kijker de afloop dan ook wel raden.
Aan de positieve kant: de hoofdlocatie in de bergen is adembenemend mooi te noemen en je krijgt dan ook prachtige natuurlandschappen van besneeuwde bergtoppen te zien.
De film is niet echt slecht, maar ook nergens werkelijk bijzonder en je krijgt tijdens het kijken het gevoel het allemaal al eens eerder én beter te hebben gezien.
Een vijfje, ofwel 2,5 ster.
cantforgetyou
- 1956 berichten
Ik had een iets andere film verwacht. Meer een actie film. Het blijkt achteraf toch meer een romantische film te zijn geworden. Niks mis mee, alleen even schakelen. De beelden van de sneeuw en bergen zijn prachtig. De actie is soms best spannend. Het liefdesverhaal is ook wel te begrijpen. Dus eigenlijk geen slechte film. Het is natuurlijk geen klassieker zoals 'Titanic'. Wel een leuk tussendoortje.
Melksnor
Viel niet mee, had op een film ala 'the edge' gehoopt maar resultaat was een mager verhaaltje met wat romantiek wat ook niet heel erg overtuigde.. een misser zonder echte spanning of verassingen.
2,5 ☆ voor de schitterende beelden
Best oké.
Maar ik ben in de winter wel makkelijk te porren voor een filmpje als dit. Buiten guur weer, binnen lekker zitten staren naar een paar personen die in een ruig, besneeuwd berglandschap moeten vechten om te overleven. Een goeie mok warme chocolademelk erbij had het afgemaakt, maar die hebben ze niet in de bioscoop.
Wie verrast wil worden hoeft alvast niet aan deze film te beginnen. De setup is ook super doorzichtig, met een opkomende storm, één of andere maffe wanhoopspoging om alsnog de bestemming te halen, een piloot die tussen de soep en pattatten even meedeelt hoe onherbergzaam het gebied waar ze overvliegen wel niet is ... de rest laat zich raden.
Het gevolg is twee films. Eentje waar twee personen moederziel alleen, zonder noemenwaardige hoeveelheid eten moeten zien te overleven op een ijzige berg, de andere gaat over een blije hond die zich geweldig amuseert in de sneeuw. Leuke toevoeging, maar de geloofwaardigheidszoeker zal er vast van steigeren.
Het einde had iets beknopter gemogen, maar verder een erg degelijke formulefilm die alle nodige kenmerken netjes afvinkt. In de zomer hoef je me dit soort films niet voor te schotelen, putje winter is het aangenaam kijkvoer.
mjk87 (moderator films)
Begint sterk, vrij snel in de actie en ondanks veel dommigheden een aantal indrukwekkende scènes. Die hele crash in lange shots is fraai, en daarna de vele beelden van besneeuwde toppen erg mooi. De omgeving is al mooi, maar men weet goed hier ook het beste uit te halen met het lichtinval, de nietige mensen in immense witte vlakten en af en toe volledige stilte voor een bevreemdend effect.
Maar dan verglijdt de film in een sentimentele draak waarin de beide personages (wel sympathiek gespeeld) natuurlijk weer allerlei trauma's hebben. Daar raakte ik de interesse volledig kwijt. En aan het eind blijft de film maar duren en duren en wordt zo een stomvervelend ding. 2,0*.
IH88
“We might die together and I don't even know you.”
Door de schitterende natuurbeelden, de indrukwekkende landschappen en Winslet en Elba zakt The Mountain Between Us nog net niet door z'n hoeven. Het is een leuk niemendalletje, maar wie een keiharde survivaltocht verwacht zal van een koude kermis thuiskomen. Dit is meer een romcom met twee mensen die overleven in de wildernis als klein ongemak zien. Gelukkig zijn Winslet en Elba sterk op dreef. Geen 'I'm the King of the World' niveau, maar ze doen hun best. Bij het einde vroeg ik me wel af wie dit anno 2017 nog bedenkt, maar het is dan ook een boekverfilming.
Frank Slade
kijkt redelijk leuk weg, maar niet meer dan dat. mooie natuurbeelden in het begin, verder redelijk nep en ongeloofwaardig bij tijd en wijlen. ook niet echt chemie tussen de 2 hoofdrolspelers. je mist er niet veel aan als je deze overslaat
Daar waar ik gehoopt had dat dit een beetje een spannende Drama / Romantiek film zou zijn, blijkt dit toch gewoon een langdradige, saaie en zoetsappige Drama / Romantiek film te zijn en dat is niet echt weggelegd voor mij. Omdat Kate Winslet één van de hoofdrollen vertolkt in deze film, had ik nog de hoop dat het misschien wel een aardige film zou kunnen zijn, maar eerlijk gezegd heb ik me er nauwelijks mee vermaakt en vooral aan geërgerd en geïrriteerd en helaas ook aan haar.
In dit verhaal draait het om Alex Martin (Kate Winslet) en Ben Bass (Idris Elba) die elkaar niet kennen, maar door een storm op een vliegveld (waar passagiersvliegtuigen niet meer vliegen) noodgedwongen een klein vliegtuigje charteren, waarmee ze crashen op een afgelegen met sneeuw bedekte berg. Als ze erachter komen dat niemand hen komt redden, moeten ze beginnen aan een tocht van honderden kilometers door de met sneeuw bedekte wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.
De besneeuwde omgevingsbeelden van Canada (daar is de film grotendeels opgenomen) zagen er best fraai uit en dat is eigenlijk ook het enige mooie in deze clichématige film, die me nauwelijks wist te vermaken of te boeien en echt geloofwaardig vond ik het ook allemaal niet. Het verloop van het verhaal is zeer voorspelbaar (waarbij uiteraard ook iemand door het ijs zakt) en flauw en mede daarom vond ik het ook een langdradige bedoeling.
Er zit ook nul komma nul spanning in het verhaal (alleen de scène met de poema is nog een beetje spannend) en eerlijk gezegd vond ik dat ze vrij makkelijk van de berg afkwamen (waarbij ze ook nog eens een houten huisje vinden, waar ze natuurlijk clichématig en voorspelbaar voor het eerst met elkaar vrijen) en in veiligheid weten te geraken (komen terecht bij een houtfabriek en worden daarna overgeplaatst naar een ziekenhuis en dat mede omdat ben in een dierenval stapte). Nadat ze beiden in veiligheid zijn, gaat het verhaal ook nog eens onnodig lang (circa 15 tot 20 minuten) door, waarna ze uiteindelijk in het laatste shot van het verhaal naar elkaar toe rennen (waarbij ze eigenlijk van elkaar wegliepen) en dat leverde bij mij bijna een braak moment op.
De cast in deze film is vrij beperkt (is eigenlijk op één hand te tellen) en bestaat eigenlijk alleen maar uit Kate Winslet (in de rol van Alex Martin, die op het punt staat om te trouwen en die fotografe is van beroep en tijdens de crash raakt ze gewond aan haar been en raakt ze buiten westen), Idris Elba (in de rol van Ben Bass, die een neurochirurg is en wiens vrouw door ziekte is overleden) en een hond. De hond is overigens van de piloot, te weten Walter (Beau Bridges), die tijdens de crash met het kleine vliegtuigje overlijdt. Het kleine vliegtuigje crasht overigens omdat Walter tijdens het vliegen een beroerte krijgt en niet door de storm (dat was dan misschien nog het enige verrassende in deze film).
De twee hoofdrolspelers hebben gelukkig wel een klik met elkaar en dat is o.a. goed te zien bij momenten van toenadering als wanneer de twee elkaar in de haren vliegen (niet letterlijk overigens) en dat laatste is vooral na de crash op de berg. Op het einde zien we ook nog even de vrij bekende acteur Dermot Mulroney (in de rol van Mark, waarmee Alex eigenlijk wilde gaan trouwen in Denver, maar dat gaat dus uiteindelijk niet door en dat was dus ook voorspelbaar) in beeld.
Al met al was deze Drama / Romantiek niet aan mij besteedt en heb ik me op de mooie besneeuwde omgevingsbeelden van Canada er ook nauwelijks mee vermaakt, waarbij toevalligheden en klef gedoe (niets voor mij) het verhaal vooral domineren. De film duurt met circa 105 minuten eigenlijk niet echt lang, maar had naar mijn mening makkelijk kunnen zijn afgedaan met circa 90 minuten, want de laatste 15 zoetsappige en sentimentele minuten van het verhaal vond ik totaal overbodig.
rondh
De film was best ok. Acteerwerk was matig en het verhaal standaard. Toch wel het aankijken waard, omdat de beelden best mooi waren. De film was wel erg voorspelbaar. Het laatste kwartier had zeker niet gehoeven. Dat was mij te zoetsappig en past helemaal niet bij het verhaal. Ik zat ineens naar een romkom te kijken ofzo. En als ik ergens een hekel aan heb.
filmkul
Vrij standaard survival drama met wat romantiek. Het verhaal is doorsnee en wordt wel goed opgebouwd. Eenmaal neergestort volgen er wat spannende momenten, hoewel niet alles even geloofwaardig is. Het grootste probleem van de film zijn Winslet en Elba. Het acteerwerk is matig en er is nauwelijks chemie tussen de twee. De hele film lijken het vreemden van elkaar te zijn wat niet ten goede komt van de romantiek. Het einde is daarmee ook bijna lachwekkend. 2.5
Fraai in beeld gebracht overlevingsdrama, met sympathieke rollen van Idris Elba en Kate Winslet. Al te dramatisch wordt het overigens niet; de nadruk ligt duidelijk op de romantische aspecten van het gebeuren. Maar goed, de mooie plaatjes helpen flink en gaandeweg wordt één en ander best meeslepend.
Brabants
Deze film blijft me bij met z'n adembenemende cinematografie en twee zeer fijne acteurs waarbij de chemie goed voelbaar is. Het verhaal wat draait om twee personen die vanuit een uitzichtloze situatie ontdekken wie ze zijn en hun angsten overwinnen was voor mij prachtig uitgebeeld. Je durven kwetsbaar op te stellen sluit naadloos aan bij de romantiek en voelt voor mij levens echt aan.
JanLo
Ik heb me er redelijk mee vermaakt, het is allemaal erg voorspelbaar en soms duurd het allemaal wat te lang.
Er zitten toch ook wel genoeg vermakelijke scenes in die wat spanning brengen, maar de romantiek heeft duidelijk de boventoon in deze film.
coumi
Toch wel stiekem beetje genoten van deze survivaltocht. Tijd vliegt, is al weer twintig jaar geleden dat ik op het puntje van mijn zitbank zat bij The Edge(die met Liam Neeson van een aantal jaar geleden was trouwens ook goed te doen) , dus werd weer eens tijd om zo'n type film te zien. Het niveau van die films wordt hier niet gehaald, maar op zich prettig toeven, vooral door de schitterende beelden van die twee nietige mensen in dat prachtige immense landschap. Acteerwerk is gedegen, maar niet spectaculair, beide hoofdrolspelers kunnen beter. Vooral Elba blijft wel echt erg koel voor een man die de dood in de ogen kijkt, maar we zullen maar zeggen dat dit komt omdat zijn personage chirurg van beroep is en dan kun je ook geen zenuwpees zijn, lijkt me. Winslet is beter, maar zodra het op de romantische toer gaat, zet ze te veel een Titanic imitatie neer, het gaat net niet irriteren. Beste acteerwerk komt van Raleigh als Dog, maar wel een kritische noot voor zijn vakbroeder Austin want als die deze rol overneemt is het verschil in motoriek, stijl en talent toch schrijnend. Tsja, en dan die slotscène....hoe durf je, had graag vier sterren willen geven, maar door deze move gaat er zonder wroeging een half sterretje af. Abu-Assad kent zijn klassiekers blijkbaar niet, een dergelijk verhaal moet geen gelukkig einde hebben , alleen dan heb je kans dat je iets gedenkwaardigs aflevert. Nu is het uiteindelijk wat te vluchtig, en moet je de film, net als deze recensie, niet heel erg serieus nemen, dan werkt ie het beste.
arno74
Prima film eigenlijk, niet volmaakt maar ik denk dat het vooral te lijden heeft van verkeerde verwachtingen. Een survivalfilm met een romantische draad. Waar het tekortschiet is, is tijdens de vliegtuigcrash die niet bepaald is geslaagd, het oogt erg nep. Ook ontbreekt het logischerwijze aan chemie, de twee hoofdpersonen zijn zoals de titel al doet vermoeden erg verschillende persoonlijkheden in hele andere fases van hun leven, waardoor een romantische aantrekkingskracht ontbreekt. Maar de regie slaagt er helaas niet in om die berg overtuigend te nemen. Los daarvan heeft het wel genoeg te bieden, waaronder de fraaie bergomgeving en de altijd vrolijke hond (de derde hoofdrolspeler) die van de drie spelers duidelijk het meeste plezier tijdens de opnames heeft beleefd. Al met al een degelijke survavalfilm die niet meer fouten bevat dan andere wel bekroonde films. Fijn tussendoortje. 3*
Metalfist
The heart's nothing but a muscle
Bij het uitkomen van The Mountain Between Us overheerste er eigenlijk vooral één vraag bij mij: hebben we echt nog nood aan opnieuw een film waar een vliegtuig crasht en de overlevenden in barre omstandigheden thuis moeten zien te geraken? De wondere wereld van de cinema heeft ons al veel van zulke films gegeven (zowel recentere films met onder andere The Grey met Liam Neeson maar ook rampenfilms uit de oude doos zoals Islands in the Sky met John Wayne) en er was maar één manier om daarachter te komen: de film te gaan kijken!
Het interessante aan The Mountain Between Us is dat regisseur Hany Abu-Assad besluit om het verhaal net iets verder uit te werken dan je in eerste instantie zou verwachten. Ben en Alex zijn sneller dan verwacht terug onder de levenden en dan volgt er nog een klein halfuurtje waar ze zich terug proberen te integreren in hun omgeving. De relatie van Alex die op de klippen gaat, Ben die niet weet hoe hij met zijn gevoelens voor Alex moet omgaan en natuurlijk de verplichte 'we lopen van elkaar weg met tranen in de ogen om daarna al rennend in elkanders armen te vallen' einde. Abu-Hassad mijdt de clichés dus niet en toch geeft juist net deze insteek de film een bestaansrecht ten opzichte van andere soortgelijke films. Dat, en een behoorlijk vlotte regie trouwens. Zo is de crash van het vliegtuig aan het begin van de film in één vloeiende beweging opgenomen en dat zorgt voor een indrukwekkende scène. Gelukkig wordt er ook gekozen om zoveel mogelijk in echte natuur te filmen, dus geen green screens bijvoorbeeld, en ook dat geeft net een beetje extra authenticiteit aan de film.
Altijd handig natuurlijk wanneer je ook nog eens een degelijke cast ter beschikking hebt en bovendien kan rekenen op een duo dat een goede chemie met elkaar deelt. Met Kate Winslet en Idris Elba was dat wel te verwachten natuurlijk, maar je weet maar nooit. Twee compleet verschillende personages en toch beginnen ze op den duur geloofwaardig naar elkaar toe te groeien. Zeker Elba is uitstekend op dreef (zelden een acteur gezien die zo expressief kan zijn met zijn ogen) maar ook Winslet mag zeker en vast gelauwerd worden. In dit soort films is er meestal een erg kleine cast qua bijrollen en dat is hier niet anders. De enige noemenswaardige bijrol is Beau Bridges, de minder bekende broer van Jeff 'The Dude' Bridges, en die balanceert wat op het randje. Niet direct een slechte acteur hoor, maar hij is zeker geen Jeff en voelt bovendien wat misplaatst aan ten opzichte van Winslet en Elba.
Alleen blijft het jammer dat er bij dit soort films zo weinig aandacht wordt besteed aan de continuïteit. Ben loopt met een paar gebroken ribben zo fris als iets rond en hij moet blijkbaar een trimmer op een erg sterke batterij meesleuren, want zijn baard blijft perfect in vorm. Het zijn kleine hekelpunten in een voor de rest vermakelijke film. Een mooie regie en een degelijke cast redden dit van de ondergang.
Kleine 3.5*
Filmkriebel
In de laatste vijf minuten dacht ik bijna: "once you go black...", zo weinig overtuigend vond ik dit gesprek in de bar ... en Bah wat een zoetsappig en voor de hand liggend einde ... . Geen slechte film eerlijk gezegd, maar het ontbrak de film aan intensiteit. De focus ligt méér op de romantische band die ontstaat tussen mensen in een noodsituatie dan op het survival aspect; en dat werkt op de zenuwen. Wie een tweede "Alive" verwachtte komt er bekaaid van af. En ikzelf verwachtte toch ook wat meer aftakeling. Overstijgende gedeelde ervaringen scheppen een stevige en intieme band, maar ik kreeg net te vaak het gevoel dat ze niet genoeg aan het afzien waren om die band te rechtvaardigen.
Diederik58
Langdradig en voorspelbaar.
De muziek was mooi en sfeervol.
Verder geen film om te onthouden.
Noodless
De mooie locatie en de acteurs weten er nog iets van te maken, maar het verhaal zelf is een slappe hap en je krijgt nergens het idee van een echte overlevingstocht. Spannend is het allerminst. Het laatste gedeelte ( wanneer ze terug thuis zijn ) is er echt teveel aan en op een gegeven moment echt flauw uitgewerkt. 5/10
Boneka
Prima dramafilm met een fantastische locatie in the Rocky Mountains. Daarbij vond ik vooral de rol van Kate Winslet uitstekend uit de verf komen. Goed geacteerd onder barre omstandigheden. Even de feiten op een rijtje. Er is gefilmd op locatie zonder trucage met temperaturen van -38 graden. De echte ijs wak met
-20 voor Kate in het water. Soms wat langdradig, maar zeker niet vervelend. Natuurlijk ook kleine minpuntjes. De twee vonden elkaar wel erg snel. De blokhut verwacht je zeker niet in zo'n gebied en die hond vond ik wat lachwekkend. We zien er twee lijden, maar de hond blijft vrolijk rondspringen. Vond de crash mooi in beeld gebracht, inderdaad in een shot. Ook het laatste half uurtje vond ik zeker niet vervelend. Vond het wel mooi dat dit ook eens werd belicht i.p.v. van een happy end en dat was het dan. Nee the day after werd hier ook goed vormgegeven. Je kan het klef noemen in de laatste minuut ik vond het een prima slot. Misschien voorspelbaar, wel mooi gebracht. Voor een romantisch dramafilm zeker een kijkbeurt waard. Alleen al the Rocky Mountains zijn werkelijk oogstelend in beeld gebracht!
Baboesjka
- 1929 stemmen
Helaas, deze film heeft geen indruk op mij gemaakt. De natuur is mooi en het acteerwerk vind ik oké, maar het verhaal vind ik voorspelbaar en het werd steeds minder interessant voor mij. Het eind vind ik zoetsappig en te makkelijk. Erg spannend vind ik de film ook niet. De manier waarop het gebracht wordt raakte mij nauwelijks. De emotie voelde niet intens genoeg en het sleepte mij niet mee. Daarom geen hoge score. 2,5*
clubsport
Goede film met een goede karakteropbouw waarin Kate en Idris geloofwaardig naar elkaar toegroeien .
Het conflict in het begin is er maar word niet overdreven opgeblazen .
De shots in de natuur zijn fraai en geven echt de indruk dat ze ver van de bewoonde wereld verwijderd zijn .
Aan het eind word het zoetsappig maar dat past wel goed in deze prent .

'Heated Rivalry' verbreekt records voor HBO Max: 'Waanzinnig'

De western 'Horizon: An American Saga - Chapter 1' verdwijnt binnenkort van Netflix

De Argentijnse dramafilm 'Goyo' van Marcos Carnavale is een kijktip op Netflix

Waargebeurde misdaadthriller 'City of Lies' met Johnny Depp morgenavond op televisie

Hotel Mumbai

Maudie
Biografie / Romantiek, 2016

Al Final del Túnel
Misdaad / Thriller, 2016
gebaseerd op boekfotograafbergpilotwildernisdieren in het wildinterracial romanceoverlevingsneeuwvliegtuigcrashdokterhondstruggle for survivalargumentfreezing vreemdelinginjuryholiday seasonamerican wildernesshopelessnessvalleyscenicmountainsdesolate wildernessdelayed flightobstacles