Genre: Drama / Romantiek
Met onder meer: Robin Williams, Cuba Gooding Jr. en Annabella Sciorra
Releasedatum: 17 december 1998
Bekijk via SkyShowtime
Plot What Dreams May Come
"After life there is more. The end is just the beginning."
Na de dood van hun twee kinderen wordt het leven van Dr. Chris Nielsen en zijn vrouw Annie er niet makkelijker op. Vooral Annie heeft het erg moeilijk met het verlies. Wanneer Chris ook nog eens komt te overlijden arriveert hij bij de hemel, waar hij Albert ontmoet. Hij ontdekt dat de hemel nog opmerkelijker is dan hij ooit had kunnen denken. De dood van Chris is echter de druppel voor Annie, die zelfmoord pleegt en daardoor in de hel belandt. Wanneer Chris hier achter komt probeert hij de ziel van zijn vrouw te redden.
Chris Nielsen
Mrs. Jacobs
Stacey Jacobs
Angie
kiediewiedie
Kan er niet aan doen, maar ik vindt dit een geweldige film.
Mooie blik op het leven na de dood. Prachtig in mekaar gestoken.
mikey
Dante werd eens even door de computer gehaald. Robin gaat naar de hel om zijn liefde te zoeken. Die is natuurlijk niet meer in orde. gelukkig is hij een psycholoog en weet hij daar wel raad mee. mwah. 2.5. alleen voor mensen met een spinnenfobie, een enge scene.
Madecineman (moderator films)
Sentimenteel slap verhaaltje haalt de hele film onderuit. Ondanks alle special effects en mooie decors kon deze film mij niet boeien. 2,5*
balosa
ik vond de effecten in de film erg mooi, mooie decors, het verhaal was ietsje minder maar desalniettemin een film die toch wel de moeite waard is om een keer te zien
yosemite44
Gisteren opnieuw bekeken - wondermooie film. De kleuren zijn echt subliem! Misschien is dit wel mijn ultieme liefdesfilm - want zoekt iedereen naar zijn/haar soulmate??
AardeWerk
Een van die films die mij persoonlijk (ik was al jong weduwnaar) heel erg aangegrepen heeft. Prachtige visie op het hiernamaals die universeel is en ook geld voor het leven zelf. Ook je leven is wat je er zelf van maakt - een persoonlijke hemel of hel. Voor mij persoonlijk een absolute topper. En zeker niet te sentimenteel.(4.5)
magician
Een fantastische film, really touched the heart of my soul!
Dit is waar liefde over handelt!
Iedereen mag hopen zo'n grote liefde te ontmoeten.
Kisje
Zo'n zielige film! Echt het raakt je.. Vooral prachtig geleverd door Robbie Williams..
4.5 *
Fran
- 1953 berichten
Een schitterend verhaal. Een item dat iedereen volgens mij wel bezig houdt. Schitterend mooi verfilmd en prachtige kleuren. Deze film vergeet ik nooit meer. Ik kan me zoveel scene's zo levendig voor de geest halen ook al heb ik hem een hele tijd geleden gezien. Eerlijk gezegd vind ik dit een film die je een keer gezien moet hebben. Een blijvende indruk !
Zo mooi !
RWL
Wie?
kArIzMa_TuRk
erg ingewikkelde maar ook interressante film. zet je inderdaad aan het denken. een 3,5*
GogigaGo
Erg mooie, ontroerende, mooi gespeeld door Robin Williams, sterke, etc. etc. film.
Kon er geen genoeg van krijgen.
Zijn er nog meer mensen hier die het ook zo belachelijk vinden dat Net5 de aftiteling zo abrupt beeindigt?
Zit je lekker na te genieten komt er weer een reclame door heen.

RWL
Ja, idd. Dat numer tijdens de aftiteling is te mooi om zo af te kappen. Maar ach, het zij zo.
MarkFish
Ja, mooi filmpje. Goed geacteerd van iedereen, maar de kwaliteit van deze film, voor mij, is het hele idee van een eigen 'after-life' voor iedereen. Je ziel leeft door en je (stoffelijke ) lichaam is slechts een tijdelijke woning waar iedereen op aarde in rondloopt. Vooral het gegeven dat hij pas iets ziet als hij het echt wil, zette me aan het denken. Je zegt makkelijk dat je iets hoopt, dat je van iemand houdt of trots bent op iemand omdat dat zo hoort, maar voel je dat ook echt zo?
Je krijgt op aarde zoveel info te verwerken van hoe je je leven zou moeten leiden, hoe je je dient te gedragen en over wat 'de bedoeling is', dat je helemaal niet meer naar je gevoel kunt luisteren. De emoties, de gevoelens en de reacties van de naakte ziel (wat hij in de hemel is) zijn het enige pure, wat echt van jezelf is. Kinderen zijn in principe ook altijd eerlijk, omdat ze nog niet zo'n sterk filter hebben van wat ze wel en niet zuden moeten zeggen.
Voor wie erin gelooft: veel gevallen van reincarnatie worden ontdekt door heel jonge kinderen, die op hun gevoel afgaan en 'zeker weten' dat ze die persoon kennen (van een vorig leven).
otherfool
Williams in deze loodzware film is gewaagde casting, maar toch niet erg geslaagd. Het verhaal, de effecten en de achterliggende filosofie zijn interessant te noemen, maar de film loopt niet lekker en wist mij niet erg te boeien of te ontroeren. Ik keek hem in zeer vermoeide toestand, dus misschien worden mijn 2* bij herziening alsnog opgewaardeerd....
ivon901
ik vond dit wel een goede film. Niet super, maar ook weer niet heel slecht. Het verhaal vond ik opzich goed, maar soms iets tè. Een hele goede scene: Williams zoekt zijn vrouw in het gezichtenveld (zo noem ik het maar even ). Leuke film om een keer te zien.
kiriyama
Ik vind dit toch wel een aardige film met mooie beelden en een goeie williams. De score hier is te laag.
Ritchie30
zeer mooie film, prachtig visie op het hiernaamaals zoals aardewerk het vernoemd en ben met heel zijn tekst ermee eens. daarbij wil ik nog iets bijvoegen dat is dat robin williams een prachtige acteer prestatie heeft neergelegd in deze film.
xenne
visueel ziet het er allemaal erg mooi uit ... maar het verhaal kan me toch niet echt boeien .. een film over de hemel en de hel, niet echt mijn ding blijkbaar. ik vond het ook allemaal vrij ingewikkeld om volgen. toch een 2 voor de moeite
krang74
Op zich een goede film. Echter het einde was weer een typische Amerikaanse. Dat einde deed echt afbreuk aan een, voor de rest, vermakelijke film.
Norma
Mooi aan deze film vond ik de met zeer veel fantasie gemaakte decors/achtergronden. Het is alleen zo mooi dat het weer erg nep wordt en daardoor doet dit toch wel afbreuk aan de emotie vind ik. Waar in LOTR je meteen aanneemt dat er op die berg een kasteel staat, denk je hier: wauw, mooi gemaakt. Het geheel is ook net wat te zoetsappig om er echt ontroerd door te raken maar dat neemt niet weg dat ik het best een mooi verteld en goed geacteerd verhaal vind.
Yphygenia
Dit is echt een erg mooie film, misschien wel de mooiste die ik gezien heb.
Het verhaal is echt steengoed, en ook aan het acteerwerk is niks te breken.
5,0

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Good Will Hunting
Drama, 1997