• 9.375.010 stemmen

Geregisseerd door: Reg Traviss

Met onder meer: Gregg Sulkin, Meghan, Duchess of Sussex en Josh Myers

Plot Anti-Social

"A Way Of Life"

Dee is een anarchistische straatartiest en Marcus een gewapende overvaller van juwelenwinkels. Voor de twee broers is asociaal zijn een manier van leven. Verbonden door een onverzettelijke loyaliteit aan de familie gaan ze elk hun eigen weg. Maar als er een gewelddadige oorlog tussen twee bendes uitbreekt wordt Dee gedwongen zichzelf te terug te vinden.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

avatar van Steeldevil

Steeldevil

Ik heb deze film 3 maal een poging gegeven, de spanning ofwel diepgang, ofwel interesse, is er alleen met vlagen aanwezig.

De film weet mn interesse niet vast te houden.

Vanwege de potentie toch 3 maal een kans gegeven.

Voor nu 2 sterren.

En voor de mierenneukers onder ons ;p ik heb de film zo een 3/4 bekeken voordat ik een beoordeling gaf, okeee p

avatar van Norman Mailer

Norman Mailer

Steeldevil schreef:

De film weet mn interesse niet vast te houden.

Vanwege de potentie toch 3 maal een kans gegeven.

Voor nu 2 sterren.

En juist de finale biedt aangename wendingen.

Mede daarom, en de steengoede soundtrack, vond ik het een verfrissende productie. Deed me sterk denken aan Ill Manors.

avatar van gauke

gauke

Deze solide, veelzijdige en gestileerde gangsterachtige misdaadfilm over twee Londense broers, die elk op een ander wijze buiten de wet om handelden, was gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen. De roofovervallen vond ik het sterkst en de regisseur had oog voor karakterontwikkeling. Ik vond de cast goed spelen.