• 9.372.024 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Thailand

Geregisseerd door: James Cullen Bressack

Met onder meer: Ciara Hanna, Emily O'Brien en Jackie Moore

Plot Pernicious

"Evil Never Dies, It Waits"

Drie jonge meiden vertrekken naar Thailand om daar in de zomerperiode Engelse les te geven. Hun avontuur slaat echter al gauw om in een nachtmerrie wanneer hun nieuwe vrienden verdwijnen en ze betrokken raken bij eeuwenoude Thaise magie en folklore. Het trio ontdekt dat ze worden achtervolgd door de geest van een vermoord kind...

avatar van Kondoro

Kondoro

Oei....ik vrees het ergste

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

De poster is om te huilen.

avatar van Daan258

Daan258

De trailer ook

avatar van 606

Ga ik zo ie zo kijken

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Daan258 schreef:

De trailer ook

Bij mij was het al een duidelijk geval van: 1 + 1 = 2 .

Na het zien van zo een poster, besteed ik al geen aandacht meer aan de trailer.

avatar van Daan258

Daan258

HALVE TAMME. schreef:

Bij mij was het al een duidelijk geval van: 1 + 1 = 2 .

Na het zien van zo een poster, besteed ik al geen aandacht meer aan de trailer.

Haha, groot gelijk heb je.

tattoobob

Trailers kijken is zowiezo zonde van mijn tijd

De poster zegt inderdaad genoeg.

tattoobob

Het schijnt een pittig heftig filmpje te zijn....ben toch wel benieuwd.

mcdaktari

Het beste van deze film lijkt me dat het in Thailand opgenomen is. Maar verder zal het wel weer de zoveelste film zijn waarvan op voorhand al de tranen in je broek springen.

mcdaktari schreef:

Kep het een een en ander over gelezen..ik ben toch benieuwd.

Kwa gore moet het goed zitten.

Maar inderdaad het zou net zo goed flut kunnen zijn....ik geef het een kans

mcdaktari

Ik ga hem uiteraard ook een kans geven, en blijf hopen dat ie me verrast. Al moet ik wel toegeven dat er vrij weinig horrorfilms uitkomen die me echt versteld doen staan. Wat zou dat toch zijn met dat genre? Echte uitschieters zijn er maar heel zelden in het horror genre. Heel heel jammer.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Dat ligt dan vooral aan je eigen keuzes of het stil blijven staan van je smaak. Horror is continue in beweging; ook dit jaar weer een flinke golf met kwaliteit / andersoortige cinema. Unlike other genres..

Om je heil dan te zoeken bij een low budget flick van Bressack.. Dan ben je je ''gelijk'' wel aan het opzoeken.

mcdaktari

Nee ik heb het over het hele horror genre en niet de low budget.

Ik persoonlijk vind dat er niks noemenswaardig uitkomt, en dat is jammer genoeg.

Er zijn dan misschien wel enkele aardige films zo nu en dan, maar echt horrorfilms die er bovenuit steken vind ik van niet. Maar dat is inderdaad mijn mening. Blijkbaar vinden andere het tegenovergestelde. Maar ik kan er niks anders van maken.

tattoobob

Nou daar heeft jeroentjuhhhhh gelijk in....ik vind dat er genoeg tofs uitkomt en zeker nog komen gaat.

Vaak willen de mensen ook een standaard horror hebben....en low budget...tja wat ieder z,n smaak is natuurlijk.

Er zijn genoeg films die jeroentje tof vind maar die ik weer te cheap vind,over smaak valt niet te twisten.

Maar ik vind dat de horrors alleen maar beter worden...alleen is het soms wel een beetje zoeken en soms loop je er zo tegenaan en dat vind ik zelf het fijne van horrorfilms.

En ja mcdaktari misschien komt het ook omdat de vele slechte films juist de minder vaak voorkomende goede horrors overschaduwd.

mcdaktari

Ja oke, dat klopt ook wel tattoobob. En ik ben me er van bewust dat het natuurlijk een kwestie van smaak is, maar ik vertel enkel mijn mening, en ben teleurgesteld in het gros van de horrorfilms die uitkomen. (met uitzonderingen natuurlijk)

tattoobob

Ik snap wat je bedoelt......ik heb het zelf meer met actiefilms....daarom kijk ik die ook nooit of zelden.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ik snap Bressack wel. Lekker in Thailand filmen, 3 leeghoofden meenemen en de emmertjes bloed in flinke vaart erdoorheen jagen. Levert een vermakelijke B-film op, maar nergens zo edgy als zijn eerdere (''underground'') werk. Het is toch allemaal wat glad, uitgekauwd en zeker richting het einde behoorlijk flauw. Niet de meest overtuigende effecten, maar vermakelijk is het zeker. Gelukkig neemt hij zichzelf niet al te serieus. Formule-film met een licht cynische ondertoon en een exotische locatie. That's it, meer heeft hij er niet van weten te maken.

tattoobob

Vrij boring filmpje dit...voor een B-film heb ik erger gezien en het acteerwerk was ook nog acceptabel.
Maar sorry meer dan 2.5 ster kan ik hier niet voor geven daarvoor ben ik iets te streng in dit fantastische genre.
Het script laat gewoon wat te wensen over ....we hebben al zo vaak dit soort films gezien.....en beter!!
De gore was leuk gedaan maar veels te weinig.......die emmers bloed heb ik niet gezien.

Dat goude meisje was om te gieren zo nep en lelijk gedaan

avatar van Noodless

Noodless

Al slechter gezien. De locatie, 3 sexy meiden en voldoende aanwezige gore zorgen voor de nodige impulsen. Maar uiteindelijk biedt de film toch te weinig. Het verhaal valt wat tegen en gaat zeker naar het einde uit de bocht. 5/10

avatar van joolstein

joolstein

Oké, het zijn dingen die je eerder hebt gezien of die misschien beter zijn gedaan maar dit is wel een prima vakkundige horror volgens het boekje. Referentiekader; Het ziet er een beetje uit als het beste werk van Charles Band.

Drie lekkere Amerikaanse meiden (Ciara Hanna, Emily O’Brien, en Jackie Moore) komen aan in Thailand voor liefdadigheidswerk en krijgen te maken met één of ander zogenaamde Thaise folklore.De mooie dames (voor ieder wat wils) hebben net genoeg talent om het kijkerspubliek het verhaal in trekken. Uiteraard zijn de zonnige locaties van Bangkok en Ayutthaya ook een plezierig aspect van de film. De andere kwaliteit van de film zijn de snelheid, er gebeurd steeds wel wat, en de fantastische gore.

De verantwoordelijke voor die speciale effecten zijn echter geen kleine jongens! Anthony Julio en Jeramie Cruise waren betrokken bij films als; Star Trek, The Avengers of The Maze Runner. Daarnaast heeft Jeramie Cruise aan vele horrorwerkjes meegewerkt; Murder-Set-Pieces, The Song of Solomon. Terwijl Anthony Julio zich kon uitleven in Grey's Anatomy.

Het zou wat leuker geweest zijn als de onthulling nog implicieter en minder volledig uitgespeld had kunnen zijn, maar hey, als je een film vol zit met mooie Eye-Candy (degelijk met kleding aan), te gekke speciale F / X-werk en een Thaise setting, dekt dat toch veel tekortkomingen.