• 9.369.475 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Johnny Tabor

Met onder meer: Marcelle Bowman, Robert Dean en Tristan Parrish Moore

Plot Eaters

"Prepare to meet a new breed of killers"

1974. Vijf vrienden trekken door de Verenigde Staten voor een roadtrip. Wanneer één van de vijf vrienden plots vermist raakt en ze op zoek gaan naar het vermiste lid, kruisen ze het pad van de lokale motorbende The Demons. Na een verhitte discussie met de bende komen ze tot de ontdekking dat ze misschien te vroeg hun conclusies hebben getrokken.

Alice Woodward

Jude Harris (as Robert William Dean)

Dillon Armstrong

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Vette poster!!! Nou de film nog.

avatar van tattoobob

tattoobob

Beetje slenderman achtig.....wel tof inderdaad

avatar van perceived

perceived

Klinkt interessant en kon het niet laten de trailer te checken, maar die stemt me niet erg positief.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat een film zeg, gaat helemaal nergens over. één of ander vaag verhaal maar keek toch lekker weg.

Op het einde weet je nog niks, tja.

avatar van Brabants

Brabants

Deze film kent een arsenaal aan redudante stijlfiguren, waarbij het acteerwerk ook nog eens van een zeer laag niveau is. Sommige bedoelingen als het filmen vanuit de jaren zeventig en de toevoeging van deze zeer gevreesde motorbende waren mij compleet onduidelijk of ongeloofwaardig van aard. Het had qua cinematografie zeker potentie en het horror sfeertje voelde op zich goed aan. Jammer dat een slecht script en belabberd acteerwerk het onmogelijk maakt deze potenties waar te maken. Het belachelijke en lukrake einde heeft als voordeel dat deze film i.i.g. aan zijn einde was gekomen.

avatar van lincolnm3

lincolnm3

jammer had me de tijd kunnen besparen

avatar van joolstein

joolstein

Wat was dit nu weer??? De jaren 70 stijl was nog wel mooi om te zien. Helaas was het verder echt zwaar onder de maat! Acteerwerk was ronduit slecht, de karakters zijn vervelend, en de gore of horror is te dom voor woorden. Wat mannen met zakken over hun hoofd?? Het enige wat ik nog wel positief over kon zijn bij deze film was de filmposter!

avatar van broncode

broncode

Heb al veel slechte acteerprestaties gezien, maar dit sloeg werkelijk alles!

Zoveel slechte dialogen dat de tranen in me in ogen schoten.

De bende leider in het begin liep rechtstreeks uit een shampoo reclame, en vriend van de verdwenen vrouw, zou hier nog niet in het plaatselijk toneelgroep worden toegelaten.

Heb hem overgins wel afgekeken ,omdat ik in al mijn nieuwsgierigheid wilde zien hoe slecht deze film wel niet was.

avatar van Collins

Collins

"Prepare to meet a new breed of killers"

Een ondermaatse productie waaraan praktisch niets deugt. De film valt eigenlijk enkel op door de hoge mate van amateurisme en nietszeggendheid.

In de film wordt met barslecht acteerwerk een minstens zo slecht plot gevuld. Niet eng. Niet spannend. Wel stompzinnig en inspiratieloos.

Het enige onderdeel aan de film dat een plusje verdient is het camerawerk. Door de erbarmelijkheid heenkijkend, vallen toch nog een paar fantastische shots op.

En, oh ja. "Prepare to meet a new breed of killers". Dat klopt inderdaad. Wees echter voorbereid op een grote teleurstelling!

avatar van Noodless

Noodless

Nochtans begint de film wel veelbelovend, maar eenmaal de motorbende ten tonele verschijnt daalt het niveau heel snel. Het acteerwerk van die bikers is ronduit belabberd, vooral de leider is gewoon belachelijk. Ook de gore wist geen indruk te maken. Zwakke horrorfilm ondanks het leuke concept. 3/10

avatar van joshua1988

joshua1988

Ongelooflijk slecht geacteerd, verhaal springt ook van de hak op de tak, en dus werd mijn aandacht steeds slapper en daarmee uit. Wat 'n teleurstelling en vooral ZONDE VAN DE TIJD

avatar van Llynwen

Llynwen

Zo saai dat ik er halverwege bij in slaap viel.

avatar van keimpeS

keimpeS

Gave poster & het horror gedeelte was nog best te pruimen. Ik vond het acteerwerk echt slecht & dan die motorbende (lachwekkend). Jammer want voor mijn gevoel hadden ze uit dit concept veel meer kunnen halen, het einde vond ik ruk!

avatar van atomix2010

atomix2010

ok ik heb m in huis, maar na dit te lezen : IN DE PRULLENBAK!

avatar van Joker2000

Joker2000

Dacht een leuke film te zijn, maar nee, echt iedereen daar kunnen niet acteren, zo ongeloofwaardig, de enige leuke scène uit deze film is dat de jongetje met de hoed op fluit, en dat was het, geef deze film dikke maar een dikke onvoldoende 1.0.

avatar van Kondoro

Kondoro

Wat een draak van een film was dit zeg. Ongelofelijk slecht en dat zelfs als je in je achter hoofd even bedenkt dat je met een b (ik denk misschien nog wel C) film begint en bezig bent met een trash challenge op het forum. Ik heb vaak slechte films gezien, ik heb nog helemaal niet op veel films gestemd en ik heb er zeker ten opzichten van anderen hier op deze site nog helemaal niet veel gezien. Maar in alles wat ik gekeken heb heeft ook al best wat meukspul gezeten en ‘Eaters’ gaat zich daar rustig aan toe voegen.

De jaren zeventig sfeer is toch wel het enige wat er in deze film een positief punt verdiend. Maar voor de rest weet de film echt totaal niet te slagen. Saaie dialogen, saai verhaal, slechte scenes, ontzettend slecht acteerwerk dat was echt om van te janken en horror is nergens te vinden. Nee, deze film was echt wel onder het middelmaat en verspil vooral je kostbare ander half uur niet aan deze troep, kun je ook wat leukers van kijken!

avatar van JoeyKijktFilms

JoeyKijktFilms

Slecht,

Ik had al wel verwacht dat ik naar een slechte film ging kijken door de lage beoordeling op MM. In het begin vond ik het geluid en beeld nogal raar, maar dat was expres gedaan denk ik? Of was dat gewoon niet helemaal goed gelukt naar mijn mening? Nadat ze die motorbende tegen komen zag ik pas echt dat het acteerwerk steeds slechter werd. Ik had al meteen ingegrepen als iemand zo zou acteren, zo nep, zo overdreven. Toen ze in dat stadje aankwamen dacht ik dat er eindelijk wat ging gebeuren, maar dat viel ook reuze mee. Ik snapte ook helemaal niet wat ze nou allemaal daar aan het doen waren in dat stadje. Op een gegeven moment hoor je ook geschreeuw in de video en staan ze allemaal doof te kijken alsof er niks aan de hand was. Blijkbaar was er ook niks aan de hand, want niemand was gewond dus waar kwam dat geschreeuw vandaan? Ook dat einde sloeg nergens op, die man schoot iedereen daar neer en niemand deed wat tegen hem? Ook heel legit. Het enige positiefe was dan wel dat ik dacht op het einde van: 'Oh, is hij nu al voorbij gelukkig maar.' Dus gelukkig duurde de film voor mij niet al te lang.

Stel je kijkt films voor plezier of je kijkt lekkere horror films, dan zou ik deze achterwege laten. Ik kijk zowat alles hoe slecht het ook is, om toch een beeld te krijgen hoe slecht een film soms kan zijn..

Horror: 1.0

avatar van Phantasm

Phantasm

Het wordt dan een horrorfilm genoemd, maar zoveel horror kwam er niet echt aan te pas en de film sloeg ook nergens op.