Knock Knock (2015)
Bekijk via Prime Video
Bekijk via Film1
Bekijk via CANAL+
Plot Knock Knock
"One night can cost you everything."
Evan Webber, een gelukkig getrouwde architect, lijkt alles te hebben waar een mens van droomt: een liefdevolle en succesvolle vrouw, twee prachtige kinderen en een duur huis. Tijdens een weekend alleen thuis wordt zijn vreedzame bestaan onderbroken door de komst van twee op het oog onschuldige en verloren meisjes. Nadat hij ze heeft binnen gelaten om op een taxi te wachten, verandert de nacht in een ware nachtmerrie.
Evan Webber
Uber Driver
Jake
Lisa
Naomi Watts
Lovende kritieken vanuit Sundance. Erg blij dat het weer voor de wind gaat voor Reeves. Gaat wel erg leuk worden denk ik.
mikey
Moet haast wel een remake van Death Game (1977) zijn. Die overigens belachelijk was, (wel met uberbabe colleen camp)net als alle home invasion flicks... Maar ja heh wie weet?
mcdaktari
Nog een nieuwe Eli Roth?
Knock Knock samen met The Green Inferno zijn 2 horror titels waar ik naar uit kijk. En vooral Green Inferno. Ik ben iig heel benieuwd.
Vanaf 8 oktober in de bioscoop (Dutch FilmWorks)
schram101
Vanaf 8 oktober in de bioscoop (Dutch FilmWorks)
Tegelijk met The Green Inferno zo'n beetje dus (een weekje later)? Vreemde zet..
Dat klopt. Wel toevallig ja, 2 films van dezelfde regisseur zo kort op elkaar. (twee verschillende distributeurs)
Al zullen de meeste bioscoopbezoekers zich niet zo bezighouden met wie het geregisseerd heeft.
ZeppelinNL
Net in de bios de trailer gezien...kreeg een beetje Hard Candy idee erbij. Een van de films waar ik het meeste naar uitkijk dit jaar!!
blitzwingz
Net gezien in de sneak. Ik vond hem erg tegen vallen. Dat de hoofdpersoon aan het begin van de film wordt verleid is zo overduidelijk in beeld gebracht dat je meteen wel weet dat er iets niet in de haak is. Wat vervolgens rest is hoe de situatie wordt uitgespeeld. Er is weinig subtiels aan, en door de stunteligheid van de hoofdpersoon neigt het af en toe naar slechte komedie en dat is volgens mij niet de toon die men neer wil zetten. Keanu Reeves met emotie; ja. Maar eerlijk gezegd ziet het er zo geforceerd uit dat het meer op de lachspieren werkt dan dat het medeleven opwekt.
tovenaar
Beste monoloog van het jaar. FREE PIZZA. Extreem hilarisch.
andrehoek
Horror en een thriller...? Hahaha, jammer. ( de gratis pizza is inderdaad top )
ZeppelinNL
Geweldige film. Gister gezien in de sneak preview, zeker een van mijn favorieten van dit jaar. Alleen heb ik een vraagje, voor de mensen die deze film al een tijdje volgen: ik heb van tevoren op Wikipedia het plot al gelezen, en die gaat verder dan de film die ik heb gezien. Wikipedia zegt namelijk (inmiddels is het al weggehaald): As the years pass, a divorced and broken Evan tracks down Genesis and Bel to a beach house. Before they can murder their next victim, Evan arrives and knocks on the door, his fate is left unknown..
Hebben we hier in Nederland dan een bewerkte versie gekregen oid?
Seam
demorge
Slecht geacteerd, voorspelbaar, onrealistisch, etc. Eigenlijk geen zin om meer woorden vuil te maken aan deze troep.
Zwolle84
Helemaal mee eens. Hoe harder de kritieken, hoe meer ik hiernaar uitkijk.
Als Eli opeens een keer een 7,5 scoort op IMDB is er iets goed mis. Inglourious Basterds uitgezonderd, uiteraard.
Zwolle84
Damn, heb ik zo lang uitgekeken naar deze film, vertoont Pathé hem weer alleen in een handjevol bioscopen (waarvan niet één centraal gelegen).
janneke101208
Ik heb dus PRECIES! hetzelfde probleem..
Ben n groot liefhebber van horror/thriller en telkens als ik dan op n film aan het wachten ben, die ik erg graag wil zien, speelt ie weer niet in de bioscoop.
Wij hebben hier de bioscoop ''cinemaroma'' en moeten het hier doen met films als Mees Kees..
Ver-schrik-kelijk! Begrijp dat er voor ieder wat wils moet zijn, maar dan ook voor IEDER wat wils.
doeze
Not my cup of tea. Horror/thriller??? ik heb toch een andere gedachte achter dit genre..... Vandaag in Pathé Eindhoven gezien en had het gevoel dat de gehele zaal zat te zuchten, te gapen en te lachen over wat een draak van een film dit was..... Ben best een liefhebber van Keanu, maar dit was behoorlijk slecht geacteerd. Film begon redelijk, dacht nog: hmm, dit kan wel wat gaan worden, maar werd al behoorlijk snel slechter, slechter en .... slechter
. Superjammer. Na de trailer gezien te hebben, had ik toch een andere verwachting van deze film. Maar hey... we waren 2 uurtjes van de straat....
JacoBaco
Chocolate with Sprinkles!!!
Dit leek mij de moeite waard en dus gewoon een gemiddelde thriller en mijn verwachting was juist!. Natuurlijk heb ik het liefst een bovengemiddelde thriller, maar in het geval van Knock, Knock is het gelukkig goed genoeg. Hoewel de film maar 90 min duurt, merkte ik helaas wel dat zelfs 90 min te lang is voor deze film.
De film heeft namelijk weinig te bieden. Een huis, twee vrouwen en Keanu Reeves. Natuurlijk kan zoiets fantastisch uitpakken, maar dan moet je wel echt van goede huize komen en Eli Roth kan hier helaas dus niet iets speciaals van maken. Al moet ik wel zeggen dat Keanu Reeves zich toch even van zijn beste kant laat zien! En zij die de film al gezien hebben, weten precies wat ik bedoel!
Maar wanneer een film zich slechts op 1 locatie afspeelt, moeten voor mij veel zaken in orde zijn. Dialogen, muziek, spanning, camerawerk, enz. Zaken waardoor ik mijn aandacht erbij hou. Knock, Knock is net even te standaard, al heeft de film zeker wel zijn momentjes waardoor het toch de moeite waard is. De dames zijn geen acteertalenten, maar het is acceptabel. En Keanu Reeves zet en goede rol neer. Ik heb een zwak voor Reeves, maar soms is hij wel echt tergend hoor. Zoals in Man of Tai Chi. Maar hier is hij zoals ik hem het liefst zie.
Een dikke 3 sterren voor Knock, Knock..
Spartaan1986
Geen Horror, meer een Komedie met Thriller elementen.
Ana de Armas en Lorenza Izzo speelden hun rol perfect en zorgden ervoor dat de film de volle anderhalf uur bleef boeien. Vooral Ana de Armas is beeldschoon. Het einde is ook prima. Niet helemaal onverwacht maar toch vrij passend bij de rest van de film.
Minder vond ik Reeves die ontzettend houterig acteerde. Ook het ontbreken van enige gore of horror vond ik enigszins wel jammer aangezien hier en op IMDB de film wordt aangeduid als horror. Geen hoogvlieger, maar wil je een zwarte komedie met mooie dames kijken dan raad ik Knock Knock aan.
empirekees
De finale (als je het zo mag noemen) was een behoorlijke anti-climax. Slap einde. Verpest de gehele opbouw die best wel aardig was.
empirekees
Hebben we hier in Nederland dan een bewerkte versie gekregen oid?
Die scene zat er inderdaad niet in... klinkt als een beter einde..

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Heli
Drama, 2013

The Gift
Thriller / Mystery, 2015
seksdisc jockeyontrouwregenarchitectverleidingcakemartelengeweldkunsthuisinvasiebuitenechtelijke affairethreesomeseductressfather's daymarried manfemale on male rapeschool uniform