Genre: Romantiek / Komedie
Geregisseerd door: Peter Chelsom
Met onder meer: John Cusack, Kate Beckinsale en Jeremy Piven
Releasedatum: 20 december 2001
Plot Serendipity
"Sometimes True Love Can Have More Than One Face."
Tien jaar geleden ontmoetten Jonathan en Sara elkaar. Op één avond werden ze verliefd en alweer van elkaar gescheiden. Ze lieten het aan het lot of of ze ooit samen zouden eindigen. Een paar jaar laten, als beiden op het punt staan te trouwen, gaan ze beiden, los van elkaar, naar elkaar op zoek.
Jonathan Trager
Bloomingdale's Stock Girl
Customer at Bloomingdale's
Customer at Bloomingdale's
Thriller
Normaal zou ik een film als deze nooit hoger dan 2* kunnen geven. Er spelen echter persoonlijke emoties mee die me verplichten naar de 3,5 te gaan, geen echte subjectieve mening dus! Misschien is het beter niet te stemmen
bridget
Deze film is echt heel mooi... John Cusack is zooo grappig en vind eigenlijk dat ze hier wel een leuk (geloofwaardig?) koppel vormen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk ook wel op die manier een huwelijksaanzoek zou willen krijgen, tot op het moment dat de man in kwestie in the picture komt welteverstaan
Erg goede film, ook de mijne is een subjectieve mening natuurlijk. Maar beter als sliding doors is hij niet. 4*
WB
Ja, vond dit een echte leuke film. Jammer genoeg niet in de bios gezien met me vriendin, maar met 3 vrienden. Maar al met al toch een zeer leuke vermakelijke film, met leuke acteurs en actrice...
Lekker rond de openhaard met een zak chips
alexis
een hele leuke komische film. met een vlaag aan romantiek en veel toeval, een aanrader, niet in de laatste plaats om kate
****1/2
De GeuS
Leuk filmpje, staat en valt met de cast en die is gewoon goed; 3*....
Feelgoodmovie volgens de standaardformule. Niet slecht, maar ook verre van bijzonder, het is dat Kate zo'n schatje is.
Erg erg leuke film, ik zal in het vervolg beter opletten op de "signs". Wel vond ik sliding doors (oke, ik snap het vergelijk ook niet, maar wordt hierboven ergens gemaakt) stukken beter. Beter geacteerd en een beter verhaal dan deze. Dit is echter wel een ontzettende feel good movie. 4*
Ylaise
Lekker romantische film....... Krijgt van mij ****. Perfect voor een meidenavondje!!
tess
Wel een leuke onzin-film. Het houd je er toch bij en hoewel je alles wel een beetje kan voorspellen blijft het toch erg leuk!
Timboy
Kheb hem net gezien, kvind het wel een aardig filmpje, maar het enige wat ik niet begreep was waarom die man van kate beckinsale aan het einde in één keer weg was, verder een goede film..
[Preketero]
Mooi 'toevallig toeval' , ze laten alles over aan het lot en dat vind ik wel aardig, 3 sterren. Leuk einde
clairest
Wel een aardig filmpje, gewoon een schattig verhaal voor tegen kerst, wel charmant geacteerd, 2,5 sterren.
sweetlake
Ja, het was in mijn ogen ook echt zo'n "kerstfilm". Op papier een heel slap verhaal, maar door heel goed acteer werk van Becksindale en Cusack tegelijkertijd ook erg geloofwaardig en romantisch.
AHWA
Ja, het is een standaardromkom. Ja, het is voorspelbaar. Ja, het is erg zoetsappig. Maar wat een leuke film. Komt vooral door het acteerwerk van John Cusack, wat toch een van m'n favoriete acteurs is, en Kate Beckinsale straalt echt in deze film. Ook vond ik de leuke toevalligheden door de film heen grappig gevonden.
3,5* voor de film en een extra halfje voor Cusack/Beckinsale.
4 sterren.
Ess-86
Heb de film maar voor de helft gezien. Was wel aardig.. Echt zo'n feelgood movie... 2,5*
TheRisingSun
Zeker geen slecht film,maar ook geen topper in zijn genre. Een aardige romkom met leuke hoofdrolspelers die het wel een stuk aangenamer maken om naar te kijken.
Lotteke
Vond m heel boring. Het is dat Cusack en Beckinsale zo leuk spelen, mooie vrouw is dat toch, maar anders was het ook nog eens heel slecht geweest, maar door hun spel kwam het nog wel overtuigend over. Verder, slap verhaal en weinig komedie.
2,5* dan maar.
angerona
Echt een geweldige film!!
Lekker vol romantiek.
Precies zoals 't leven is bedoeld!
Van mij krijgt hij een DIKKE 5
arne66
Vind het wel mooi filmpje,
, Het is wel allemaal heel toevallig dat ze elkaar na een paar jaren weer tegen komen, maar is wel mooi en goed geacteerd, ik geef 4 sterren
Vera
Vanavond gezellig gezien
Heerlijke film..met de juiste humor op het juiste humor en toch ook hier en daar lekker romantisch.
En het verhaal is natuurlijk geweldig...gewoon zo een gezelligheids film
4 *
soom
eugene levy is vreselijk. net als in new york minute. Ik kan die man niet hebben, hij is echt vreselijk.Kate beckinsale is wel goed. net als John Cusack.
-Jennifer-
Ik vond het een egr leuke film, normaal hou ik niet van die liefdes films enzo. John Cusack en Kate Beckinsale spelen erg goed in de film!
dulcinea
In het genre van de voorspelbare romantische komedie is dit zeker één van de betere. Humor, romantiek en spanning wisselen elkaar mooi af en ergens heb je toch het gevoel dat hij niet zo voorspelbaar wordt
Ook de twee hoofdrolspelers dragen bij aan de sterkte van de film, ik was weg van de film sinds ik hem de eerste keer zag, en ondertussen heb ik hem al zo'n keer of 5 gezien, blijft leuk
Rianneke_Dan
Heerlijke romatische komedie!
Verhaal was leuk en de acteurs deden het ook goed!
Soms wel een beetje voorspelbaar..
Maar dat maakt bij deze film niet echt uit, je zit er eigenlijk vanaf het begin al direct in!

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

If Only
Drama / Romantiek, 2004

When Harry Met Sally...
Komedie / Romantiek, 1989
new york citylove at first sightsoulmatesnieuwe liefdedepartment storeboekchancedollarfatedestinyshoppingcanceled weddingmeet cute chance meetingtrue lovewedding day kerstmisfinding lovewedding rehearsalimminent weddingcold feetserendipityblack gloveshappy ending christmas romancechristmas movie alternativemissed connectionair travelsecond chance romance