menu

Hier kun je zien welke berichten gjnt als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Beyond Sherwood Forest (2009)

2,5
Matige variant op het "thema" Robin Hood, leuk om een keer gezien te hebben. Beetje een RTL 4 film voor op een regenachtige zondagmiddag. Het acteren is voor mij net voldoende, Special effects kunnen echt wel beter vandaag de dag. Verwacht geen standaard Robin Hood verhaal maar meer een fantasy.

Blackthorn (2011)

2,5
De beelden zijn prachtig, je hebt echt het gevoel dat je in Bolivia rond loopt. Het verhaal echter, vond ik zwak. Zeker met de flashbacks die rommelig zijn en voor mij geen toegevoegde waarde hadden. De prestaties van de acteurs zijn prima, het is het verhaal waar maar geen tempo in wil komen en blijft voort kruipen, totdat het ineens is afgelopen, wat me een onbevredigd gevoel gaf. Mooi gemaakte film, leuk om een keer gezien te hebben maar is voor mij geen waardige opvolging van Butch Cassidy and the Sundance Kid. Die is voor mij ook niet te maken.

Bloodshot (2020)

3,5
geplaatst:
Prima popcorn vermaak, veel actie die goed in beeld is gebracht, en een makkelijk verhaal.
Verder begrijp ik de negatieve reacties over Vin Diesel niet zo goed, als je de man een beetje gevolgd hebt weet je dat de films met hem echt geen Oscar nominaties zullen krijgen. Maar dat zijn films over het algemeen voorzien zijn van actie en geen moeilijk verhaal, Bloodshot is daar geen uitzondering op.

Kortom prima vermaak, zodat je even niet aan het C. virus hoeft te denken.

Brüno (2009)

0,5
Ik heb hier niets over te zeggen, of toch wel.
Ziek.

Bulletface (2010)

2,0
Zwakke B-film. Het verhaal is aardig maar zwak uitgewerkt mede door de, voor mij, irritante manier van monteren. Er zijn constant split screens en stilstaande beelden, die het erg vermoeiend maken om deze film te kijken. Door het gebruik van filters probeert men een donkere sfeer te creëren die in mijn ogen totaal is mislukt. Ik kreeg halverwege de film het gevoel of ik naar een toneelstuk zat te kijken het wordt door de acteurs opgezegd en men speelt een rol, ik miste het natuurlijk overkomen. 2 * omdat iedereen zijn best doet. Mocht je deze film missen dan mis je niets,