menu

Hier kun je zien welke berichten joshua1988 als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Aanmodderfakker (2014)

0,5
puff.....wat 'n abominabel slechte cast + verhaal, na een uur gekapt om nog een echte film te bekijken waardoor ik deze bittere smaak gauw weer kon doorspoelen. Enig piepklein (half) pluspuntje is het camerawerk, uitgevoerd door de enige filmcrew die niet met z'n pik stond te trekken. Ik kreeg trouwens ook net als Thijs' vader snel darmkrampen -;)

Abattoir (2016)

3,0
steekt absoluut boven de grauwe middenmoot uit al was het alleen maar om de prettige aanwezigheid van Linda Shaye, de markante actrice van bijna 200 films, o.a. bekend van Insidious 1-5, Ouija 1+2 en zelfs Dumb & Dumber -;)

All the Money in the World (2017)

4,0
Fisico schreef:
......De bleke prestatie van Charlie Plummer en saaie ontvoerders hielpen de film niet vooruit.....


bleek en saai???

Vond Charlie Plummer juist een overtuigende en opzienbarende rol in deze film vertolken, hij toont al veel potentie en zal het zeker zo ver kunnen schoppen als zijn naamgenoot Christopher. En saaie kidnappers lijkt me ook al behoorlijk flets weergegeven. Ridley Scott zorgde de volle 2 uur voor een boeiende en bovenal kleurrijke enscenering

American Hangman (2019)

1,0
1e film in het nieuwe jaar was volstrekt overbodig! Deze Canadese productie kent een veelbelovend begin maar verzandt al even snel en de afloop laat zich weldra raden. Het verhaal is niet meer dan een hortende rollercoaster. De als altijd degelijke spelende Sutherland senior kon het ook niet meer redden. De rol van de media, de bitches die daar alleen op kijkcijfers kicken, ik heb het allemaal al eerder gezien. Maar zelden zo'n slecht acterend, tenenkrommend politiekorps bij elkaar gezien. Offline nu, en ongestoord naar drie vuurtorenwachters kijken. Ik had daar 2019 mee moeten beginnen.