• 9.369.855 stemmen

Ontwikkeld door: Kieron Quirke en Robin French

Met onder meer: Greg Davies, Taylor Lautner en Helen Baxendale

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 25 september 2012

Eerst uitgezonden op: BBC Three (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Cuckoo

Wanneer Rachel terugkomt bij haar ouders na een jaartje Thailand, verrast ze hen met het nieuws dat ze getrouwd is met de nogal zweverige Cuckoo. Ze trekken samen in bij Rachel’s ouders en haar broertje Dylan. Vooral de vader van Rachel, Ken, moet erg wennen aan het bijzondere gedrag van Cuckoo.

logo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Cuckoo seizoen 6?

Acteurs en Actrices

Meningen over Cuckoo

avatar van Shaky

Shaky

vrijdag 9 november 2018
Cuckoo seizoen 2 Ietsje leuker dan seizoen 1. Het is nog steeds niet meer dan een 5,5, maar Davies is tenminste al wat meer op dreef dan in het uiterst tamme eerste seizoen. De lieve, naïeve vader is verdwenen en Davies presenteert zich op zijn kenmerkende manier: sarcastisch, ongeïnteresseerd en scherp. Het is nog geen Mr. Gilbert, maar hopelijk komt dat vanaf seizoen 3. Lautner is en blijft een bijzonder matige acteur die opnieuw niet weet te overtuigen. Er is wel sprake van een zekere chemie tussen Lautner en de rest van de cast en hopelijk wordt hier op voortgebouwd in de volgende seizoenen. Deze zeer magere voldoende heeft wel de basis gelegd voor het willen blijven volhouden: ik ga seizoen 3 ook een kans geven.
avatar van Esteban

Esteban

donderdag 5 juli 2018
Cuckoo seizoen 1 Deze vond ik bijzonder vermakelijk. Andy Samberg & Greg Davies zijn zowel afzonderlijk als samen ontzettend fijn om bezig te zien in "Cuckoo". Ik kan mij moeilijk voorstellen dat Lautner (vanaf S2) een waardige vervanger is, maar wie weet geef ik het ooit wel een kans. Jammer dat het niet op Netflix staat. Ik ben niet de man van de illegale bronnen.