• 9.369.475 stemmen

Ontwikkeld door: Alberto Caballero en Laura Caballero

Met onder meer: Fele Martínez, Fernando Gil en Raúl Tejón

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: vrijdag 30 december 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Machos Alfa

De afschaffing van het patriarchaat komt eraan. Te midden van een mannelijkheidscrisis verliezen vier veertigjarige vrienden hun troon, privileges en identiteit. Jaren geleden zouden ze alfamannetjes zijn geweest die controle hadden over hun relaties, hun werk en hun leven. Maar ze hebben moeten leven in het tijdperk van gelijkheid, een samenleving met nieuwe regels die hen raken door hun pathos bloot te leggen.

Meningen over Machos Alfa

avatar van Mickey b

Mickey b

maandag 13 maart 2023
Machos Alfa seizoen 1 Teneinde mijn Spaans te oefenen hou ik wel van luchtige Spaanse komedies en deze serie sprak mij echt wel aan. Meermaals met een glimlach gekeken en was er eentje om te bingewatchen. Na een drukke dag even ontstressen. Keek telkens uit naar volgende aflevering. Kan niet wachten tot seizoen 2 uitkomt. Gaat over vier vrienden en elk met hun eigen relatieproblemen… 4*
avatar van david bohm

david bohm

zondag 18 februari 2024
Machos Alfa seizoen 1 Frisse en grappige serie. Het woke gebeuren speelt duidelijk ook in Spanje en wordt hier enigszins op de hak genomen als nog veel meer dingen, zoals internetdaten en influencers. Paar leuke personages.