• 9.369.886 stemmen

Pretty Little Liars: Original Sin (2022-2024)

Drama / Mystery | 2 seizoenen

Ontwikkeld door: Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring

Met onder meer: Bailee Madison, Chandler Kinney en Zaria

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 28 juli 2022

Eerst uitgezonden op: HBO Max (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Pretty Little Liars: Original Sin

In 1999 pleegde Angela Waters zelfmoord tijdens een bal op oudejaarsavond nadat een groep voormalige vriendinnen haar smeekbeden om hulp negeerden. Tweeëntwintig jaar later zijn de vriendinnen allemaal volwassen en hun dochters gaan naar dezelfde school. Deze nieuwe generatie heeft ook geheimen, waarvan sommige steeds moeilijker te bewaren zijn wanneer een vreemdeling, bekend als 'A', hen lastig begint te vallen. De tieners denken al snel dat hun aartsvijand, Karen Beasley, verantwoordelijk is voor wat er gebeurt. Maar naarmate de gebeurtenissen zich ontvouwen, beginnen ze zich af te vragen of wat er met hen gebeurt op de één of andere manier verband houdt met Angela's dood, en de geheimen die hun moeders bewaren.

Meningen over Pretty Little Liars: Original Sin

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

dinsdag 18 oktober 2022
Pretty Little Liars: Original Sin seizoen 1 Niet gekend met de 'Pretty Little Liars' dramaserie, maar kunt deze blijkbaar gewoon los zien vd reeks. Dit is ook een typische highschool drama-slasher serie, waar ik me al zeer mee vermaakt heb.
avatar van Gish

Gish

zaterdag 5 november 2022
Pretty Little Liars: Original Sin seizoen 1 Wat moderner en heftiger dan de eerste reeks, maar er zijn natuurlijk veel overeenkomsten. De locaties zijn somber en donker, feesten, Halloween, kermis. De bekende plekken waar zich duistere zaken afspelen. De cast met 5 nieuwe meiden is leuk en hecht. Het spannende maar vergezochte verhaal is na 10 afleveringen afgerond, een vervolg lijkt geen optie. Maar je weet het nooit. Prima vermaak.