• 9.373.488 stemmen

The Chelsea Detective (2022-2025)

3 seizoenen
3,45 32 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Misdaad / Mystery

Ontwikkeld door: Catherine Mackin en Peter Fincham

Met onder meer: Adrian Scarborough, Anamaria Marinca en Sonita Henry

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 7 februari 2022

Eerst uitgezonden op: Acorn TV (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Chelsea Detective

De serie speelt zich af in de Londense wijk Chelsea, en volgt inspecteur Max Arnold, die ondanks dat hij er geboren is weinig verwantschap voelt met de rijke elite die er woont: de rechercheur woont zelf op een gehavende woonboot, ver van hen vandaan. Samen met zijn partner DS Priya Shamsie probeert hij een reeks moorden op te lossen.

Acteurs en Actrices

Meningen over The Chelsea Detective

avatar van AniSter

AniSter

vrijdag 29 september 2023
The Chelsea Detective seizoen 1 @Moviemeter: er is een tweede seizoen. De verhalen in deze serie, in beide seizoenen, draaien allemaal om hetzelfde principe: genoeg mogelijke kandidaten voor de dader de revue laten passeren, maar wat een verrassing; laat het uiteindelijk toch net iemand anders zijn. Van de plots zou best iets te maken zijn geweest, helaas komt het in deze serie allemaal wat simpel en onnozel over. Nog wat goedbedoelde flauwe grapjes tussendoor maken het geheel compleet. Kijkt redelijk weg, meer niet.
avatar van Brix

Brix

dinsdag 27 mei 2025
The Chelsea Detective seizoen 1 Heel fijn te kijken detective "light"serie, als tegengewicht voor de heavy stuff. Prettige cast. Mag van mij nog lang doorgaan.

pedro

dinsdag 17 mei 2022
The Chelsea Detective seizoen 1 Weer zo een zwakke Britse serie, zoals er op BBC first vele te zien zijn. Matig tot zwak acteren en een hoop fouten, zoals thee drinken, en dan in de tas filmen, die gewoon leeg is. Amusement voor in het rusthuis lijkt mij, uit puur verveling toch maar kijken