• 9.370.253 stemmen

Ontwikkeld door: André Nemec

Met onder meer: John Cho, Mustafa Shakir en Daniella Pineda

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 19 november 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Cowboy Bebop

Spike Spiegel behoort samen met Jet Black en Faye Valentine tot een groep premiejagers die bekendstaat als de Cowboys. Samen jagen ze op de meest gevaarlijke criminelen van het sterrenstelsel. Ze redden de wereld, als ze maar goed betaald worden. Spike werd geboren op Mars en zat in het verleden bij een gevaarlijke bende. Hij kent Jet, de aanvoerder van het Bebop-schip, reeds van vroeger. Faye is naast premiejager een oplichtster die gokschulden heeft.

Meningen over Cowboy Bebop

avatar van horizons

horizons

zondag 21 november 2021
Cowboy Bebop seizoen 1 Boeit het genre? Ik noem het seventies sciencefiction. Eerste vijf gezien en het is wel tof.
avatar van Number23

Number23

donderdag 30 december 2021
Cowboy Bebop seizoen 1 Te eigenaardig voor de grote massa denk ik, iets waar meer uitstekende series last van hebben. Ik had hier namelijk best meer van willen zien. In mijn ervaring toch stukken beter dan iets als Locke & Key, maar ben me ervan bewust dan fantasy populairder is. Deze western/sci-fi mix smaakt me stukken beter. Karakters zijn prima gecast, het ziet er allemaal hardstikke mooi uit, de humor is grappig genoeg en de soundtrack is simpelweg geweldig. Ik skip de intro nooit in ieder geval, doet me ergens ook aan Archer denken.