• 9.369.876 stemmen

Alternatieve titel: Het Jachtseizoen

Status: Terugkerende show

Genre: Spelprogramma / Reality

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Giel de Winter, Thomas van der Vlugt, Stefan Jurriens, Giel de Winter, Thomas van der Vlugt, Thomas van der Vlugt, Stefan Jurriens en Stefan Jurriens

Met onder meer: Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zaterdag 17 december 2016

Eerst uitgezonden op: YouTube (Nederland)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jachtseizoen

In elke aflevering slaat een bekende Nederlander op de vlucht voor Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van StukTV. De BN'ers kruipen zo voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel, die aan het drietal moet proberen te ontsnappen. Aan StukTV is het vervolgens de taak om de voortvluchtige binnen vier uur te pakken te krijgen. Er zijn enkele spelregels: de voortvluchtige krijgt twintig minuten voorsprong, mag geen telefoon of geld gebruiken, en mag geen gebouwen betreden.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Jachtseizoen

avatar van DragQueen

DragQueen

zondag 5 december 2021
Jachtseizoen seizoen 1 Ik heb dit altijd een leuk spelprogramma gevonden en mag het graag kijken. Het concept is vrij simpel, maar desondanks goed bedacht. De ene aflevering is wat sterker dan de andere, en de ene boef zijn vluchtweg is wat spectaculairder dan die van de andere, toch is het over het algemeen altijd vermakelijke kost om te zien. 3,5 Ster.