• 9.369.461 stemmen

3,41 79 stemmen + Mijn stem

Alternatieve titel: Under Fire

Status: Terugkerende show

Oorsprong: België

Ontwikkeld door: Toon Anthoni, Jasper Moeyaert, Carl Plaisier, Bjorn Van den Eynde, Emanuel Vanderjeugd, Bjorn Van den Eynde en Carl Plaisier

Met onder meer: Louis Talpe, Sam Louwyck en Lynn Van Royen

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 12 september 2021

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Onder Vuur

Post Oosteroever is een kleine brandweerpost met veel karakter. Ze hebben hier een eigenzinnige manier van werken en lappen de regels wel eens aan hun laars. Het redden van een mensenleven gaat altijd voor. Daarvoor gaan ze letterlijk door het vuur. Maar wanneer de luitenant Patrick totaal onverwacht beslist om het korps te verlaten voor een promotie, davert de hele kazerne op haar grondvesten. Vooral sergeant Orlando voelt zich in de steek gelaten door zijn mentor.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Onder Vuur seizoen 4?

Meningen over Onder Vuur

Morning-after-pi

donderdag 23 september 2021
Onder Vuur seizoen 1 Vlaamse Chicago Fire met alle clichés van dien. Laatste tijd moet je voor kwaliteit niet meer bij Vrt zijn.
avatar van DjFrankie

DjFrankie

zaterdag 26 augustus 2023
Onder Vuur seizoen 1 Fijne serie, gelukkig ondertiteld want dat was af en toe niet te volgen dat west Vlaams. Dot is tevens ook de charme van de serie. En met veel bekende Belgische acteurs.
avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

dinsdag 12 oktober 2021
Onder Vuur seizoen 1 Aan aflevering 5 en wat een verdomd saaie reeks is me dit. Gebeurt ontzettend weinig en vol met irritante karakters.

pedro

zaterdag 20 november 2021
Onder Vuur seizoen 1 Een typische zondagavondserie van de VRT, afschuwelijk slecht acteren, zwakke verhalen, en duidelijk een klein budget, moet daar mijn belastinggeld naartoe? Als ik dit vergelijk met de heerlijke Scandinavische series, jongens wat een ellende! En natuurlijk kijken er veel mensen, als je op de zondagavond een serie maakt over een tafelpoot kijken er ook veel mensen, de meeste vallen zondags gewoon op de bank in slaap, en voor meer kan deze serie ook niet dienen....