• 9.369.900 stemmen

Ontwikkeld door: Colette Beaudry en Stephen Dunleavy

Met onder meer: David Attenborough en Joerg Wiedenmann

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 28 februari 2021

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Life in Colour

Deze docuserie verkent de natuur met innovatieve technologie vanuit een fris perspectief. Centraal staat dat de dieren kleur gebruiken om te overleven en te gedijen in het wild. “Life in Colour” onderzoekt de vitale rol die kleur speelt in het dagelijks leven van vele verschillende soorten.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

zichzelf - Presenter

Meningen over Life in Colour

avatar van brawljeff

brawljeff

dinsdag 28 september 2021
Life in Colour seizoen 1 Interessante documentairereeks over het gebruik van kleur en camouflage in het dierenrijk. Zelf heb ik de afleveringen verdeeld over een langere periode, omdat het wel vrij eentonig is voor een natuurserie. Zeer fascinerend om te ontdekken hoeveel we als mens niet zien. De voice over van Sir David is zoals we gewend zijn weer een fijne toevoeging.
avatar van james_cameron

zondag 16 januari 2022
Life in Colour seizoen 1 David Attenborough blijft in razend tempo natuurdocumentaires maken, alsof zijn leven er van afhangt. Iets dat gezien zijn leeftijd ook wel een beetje zo is natuurlijk. Dit is een prachtig in beeld gebrachte driedelige reeks over het gebruik van kleur in de dierenwereld. Weinig dat we nog niet eerder hebben gezien, maar de kwaliteit van de opnamen is hier wel fenomenaal mooi. De derde aflevering is een veredelde making of, maar ook die is de moeite waard. Attenborough praat alles weer fraai aan elkaar met zijn gebruikelijke enthousiasme.