• 9.369.458 stemmen

Ontwikkeld door: Maya Ilsøe

Met onder meer: Trine Dyrholm, Jesper Christensen en Marie Bach Hansen

Oorspronkelijke taal: Deens

Release datum: woensdag 1 januari 2014

Eerst uitgezonden op: DR1 (Denemarken)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Arvingerne

Net voor ze overlijdt, geeft de wereldberoemde kunstenares Veronika Grønnegaard een papiertje aan Signe, een jonge vrouw die na 22 jaar ontdekt heeft dat Veronika haar moeder is. Op het papier staat geschreven dat Signe het grote huis en bijpassend landgoed erft. Dat druist volgens zoon Frederik in tegen alle vormen van rechtvaardigheid. Hij is er van overtuigd dat het huis hem toekomt. Frederik begint samen met Gro, zijn halfzus, en Emil, zijn broer die in Thailand een resort runt, een slopende juridische strijd.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Arvingerne seizoen 4?

Meningen over Arvingerne

lang pee

vrijdag 19 december 2025
Arvingerne seizoen 1 Heb deze serie een tijdje gelden al gezien, maar als ik mij iets goed herinner geef ik het alsnog punten. Fantastisch acteren in een zeer mooie serie die ik in één dag uitkeek.

james_cameron_mm

dinsdag 27 juni 2017
Arvingerne seizoen 3 Derde en vermoedelijk laatste seizoen van deze superieure deense dramareeks. Zelden heb ik zulke boeiende en prachtig uitgewerkte personages in een televisieserie gezien. Qua plotlijnen valt er net als in seizoen twee niet zo heel veel te beleven en één en ander voelt behoorlijk opgerekt en gekunsteld aan, maar ach, wat maakt het uit. Het is allemaal weer heerlijk dramatisch en meeslepend. Jammer dat we afscheid van deze geweldige karakters moeten nemen.