Arvingerne seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Arvingerne? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Arvingerne.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Arvingerne (Seizoen 3) dateert van 2017.
Arvingerne Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Arvingerne? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Arvingerne seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Arvingerne Serie Informatie
Arvingerne is een Drama-serie uit 2014-2017. Geregisseerd door Heidi Maria Faisst met onder meer de acteurs Trine Dyrholm, Jesper Christensen en Byron Gibson .
Net voor ze overlijdt, geeft de wereldberoemde kunstenares Veronika Grønnegaard een papiertje aan Signe, een jonge vrouw die na 22 jaar ontdekt heeft dat Veronika haar moeder is. Op het papier staat geschreven dat Signe het grote huis en bijpassend landgoed erft. Dat druist volgens zoon Frederik in tegen alle vormen van rechtvaardigheid. Hij is er van overtuigd dat het huis hem toekomt. Frederik begint samen met Gro, zijn halfzus, en Emil, zijn broer die in Thailand een resort runt, een slopende juridische strijd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 95 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.