• 9.218.252 stemmen

Ontwikkeld door: Eun Kyung Park

Met onder meer: Song Kang, Lee Si Young en Lee Jin-wook

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: vrijdag 18 december 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sweet Home

Cha Hyun-su, een teruggetrokken middelbare scholier die na een persoonlijke tragedie verhuist naar een nieuw appartementencomplex genaamd Green Home, wordt geconfronteerd met een reeks levens veranderende situaties die hem naar een onbekende wereld brengen, een wereld waar veel dood en verderf is. Mensen veranderen in woeste monsters en zaaien overal terreur. Cha Hyun-su en zijn nieuwe buren moeten vechten voor hun leven, en om hun menselijkheid te behouden.

Acteurs en Actrices

Meningen over Sweet Home

avatar van Mascaradrama

Mascaradrama

maandag 15 maart 2021
Sweet Home seizoen 1 Verrassend leuke mix van drama,horror en comedy met prima acteurs,freaky cgi monsters en een onderhoudend ensemble verhaal : Aanrader!
avatar van movie freak84

movie freak84

woensdag 27 december 2023
Sweet Home seizoen 2 Vond seizoen 1 nog wel aardig. Monsters vond ik er wel vet uitzien. Acteerwerk is prima maar seizoen 2 kon ik er toch op een of andere manier niet egt inkomen. Vroeg me af en toe af waar het verhaal heen moest gaan . Maar goed leuk om een keer te zien maar zeker geen topper in mijn ogen.
avatar van stinissen

stinissen

zaterdag 19 december 2020
Sweet Home seizoen 1
HALVE TAMME. schreef:
[user=12]stinissen[/user]. Stem gebaseerd op eerste aflevering, of aflevering 1 t/m 10?
1 tot 4 ik ben gek op series uit Korea en wou deze een kans geven maar dat fantasy daar ben ik geen fan van. Maar we kijken het af misschien pakt het me nog.