• 9.370.003 stemmen

Ontwikkeld door: Ewan McGregor, Charley Boorman, Russ Malkin en David Alexanian

Met onder meer: Ewan McGregor en Charley Boorman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 18 september 2020

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Long Way Up

Ewan McGregor en zijn oude vriend Charley Boorman gaan na jaren weer samen op pad. Ditmaal maken ze een tocht volledig op elektrische motoren van Ushuaia naar Californië. Hierbij passeren ze dertien landen en Zuid en Midden Amerika.

Meningen over Long Way Up

james_cameron_mm

maandag 16 november 2020
Long Way Up seizoen 1 Na Round en Down de derde reeks waarin vrienden Ewan McGregor en Charley Boorman een lange, barre tocht op motoren ondernemen, ditmaal van Ushuaia helemaal onderin Argentinië tot Los Angeles. Groot verschil met de vorige series is dat men nu gebruik maakt van electrische motoren, iets dat voor veel extra problemen zorgt. Vooral de eerste paar afleveringen zijn geweldig, mede door de werkelijk prachtige landschappen en de vele ontberingen van het duo. Naar het einde toe wordt het allemaal wat minder boeiend, al blijft de wisselwerking tussen de twee bijzonder aanstekelijk en valt er veel te lachen en te genieten. Van mij mogen ze nog wel een vierde reeks maken. Misschien is Australië een idee?

wwelover_mm

maandag 19 oktober 2020
Long Way Up seizoen 1 Fijn dat ik net Apple TV heb gekregen voor een jaar. In het verleden The Long Way Round en The Long Way Down wel gezien, al is dat misschien wel meer dan 8 jaar geleden. Prachtige beelden, leuke interactie met elkaar en andere mensen. Interessant ook met de elektrische voertuigen. Hoogtepuntje wel: Ewan McGregor - Endlessly (Muse Cover) - YouTube