• 9.369.475 stemmen

Ontwikkeld door: Hannah Fidell

Met onder meer: Kate Mara, Nick Robinson en Ashley Zukerman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 10 november 2020

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot A Teacher

Claire is lerares op een middelbare school. Ze is ontevreden over haar huwelijk en wanhopig op zoek naar connectie. Dan begint Eric, een student, interesse in haar te tonen. Ondanks dat het niet legaal is krijgen de twee een affaire. Wanneer ze betrapt worden blijkt hun verboden relatie de nodige complexiteit en gevolgen te hebben, zowel voor henzelf als voor hun vrienden en familie.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over A Teacher

Suitehome

donderdag 18 maart 2021
A Teacher seizoen 1 Amerikaans drama in 10 korte afleveringen over een relatie tussen een oudere leerling en zijn docente. In het puriteinse VS is dit een dingetje. In Europa kijken we toch wat genuanceerder naar zo'n relatie met wederzijdse instemming. Docent Kate Mara (bouwjaar 1983) acteert goed en vol overtuiging. Met haar meisjesachtige voorkomen lijkt deze tiny wife eerder een leeftijdgenoot van de leerling, en dat zorgt even voor verwarring. Maar haar twijfels en verlangens worden raak getypeerd. Jullie weten van mijn eerdere recensies dat ik Amerikaans drama vaak nogal smooth en oppervlakkig vind. A Teacher bevestigt dat in de eerste afleveringen, die doen denken aan een bezoekje aan de McDrive; het stilt de trek maar kan de belofte van een echte maaltijd nooit waarmaken. Desalniettemin wordt de serie steeds intenser en vind ik de slotaflevering verrassend goed. Toch een snelle snack met verrassend pittige bite.