• 9.372.548 stemmen

The Secrets She Keeps (2020-2022)

Drama / Thriller | 2 seizoenen

Ontwikkeld door: Bec Cubitt en Helen Bowden

Met onder meer: Laura Carmichael, Jessica De Gouw en Michael Dorman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 22 april 2020

Eerst uitgezonden op: Network Ten (Australië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Secrets She Keeps

In een welvarende buitenwijk van Sydney hebben twee vrouwen een toevallige ontmoeting in een supermarkt. Ze zijn even oud, beiden hoogzwanger en tegelijkertijd uitgerekend. Meghan is een glamoureuze influencer in opkomst, met een ambitieuze echtgenoot, sportverslaggever Jack, terwijl Agatha in de supermarkt werkt als vakkenvuller. Meghan kent Agatha niet, maar Agatha weet wel wie Meghan is. Twee vrouwen met zeer verschillende achtergronden hebben één ding gemeen: explosieve geheimen die alles kunnen vernietigen wat ze dierbaar is.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over The Secrets She Keeps

avatar van Tiany

Tiany

zondag 26 december 2021
The Secrets She Keeps seizoen 1 Vond dit een zeer goede en spannende drama/thriller reeks. De eerste aflevering was niet zo boeiend, maar dat veranderde in de volgende afleveringen. Het verhaal werd goed opgebouwd. Laura Carmichael bracht haar rol zeer geloofwaardig. Ik hoop dat er een vervolg komt op dit eerste seizoen.